Zrádci byli, jsou i budou. A ti na obou stranách války...
Akorát by mě zajímalo, zda ty peníze, které za to dostanou stojí za život. Protože za tohle se střílí i bez soudu...
Zajímalo by mě, kolik je u nás spících agentů KGB ochotných za prachy všechny zradit a prodat. Přes archivy vnitra jsem si rychle projel své spolužáky ze škol, spolupracovníky, sousedy a příbuzné a byl jsem opravdu zděšen, kolik z nich podepsalo spolupráci s STB. Potom řada věcí dostala logický smysl. Tihle estébáci jsou tady stále a tiše čekají na rozkaz z Moskvy. Doporučuji všem, aby si stejně jako já projeli přes archivy určitý okruh lidí ze svého okolí a budou překvapeni co zjistí.
Ztratí se jeden, objeví se další. Co na životech těch kteří bojují, když jsou přednější plné vlastní kapsy.
Valka je svinstvo. Proto je akt valecne agrese, tedy zahajeni valky, povazovano za valecny zlocin. Otazka je, co s tim NATO a EU je schopna delat, kdyz je podelana strachy z jadernych zbrani russka. Soucasne polovicate reseni ze strany Zapadu sice Putlerovi valceni komplikuje, ale presto mu to umoznuje vyhrat. Takovy pristup Zapadu agresorum garantuje, ze staci mit jaderne zbrane a nic jim nebrani rozsirovat sve kolonie.
Vytěžit co nejvíc to půjde a poslat na ODMINOVÁVACÍ PRÁCE. Ať uklízí ten bordel po SVÝCH CHLEBODÁRCÍCH.😡
Zbytečné protože během pár dní bude ve vězení po něm.
Výborně
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Vyuzit ho k dezinformacim by teoreticky mohli. Jenze to by russci museli verit, ze nebyl zatcen. Cili by ho ukrajinska strana musela nechat behat na svobode. To, ze by toho vyuzil k uteku, neni pochyb.