1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Zrádci byli, jsou i budou. A ti na obou stranách války...

Akorát by mě zajímalo, zda ty peníze, které za to dostanou stojí za život. Protože za tohle se střílí i bez soudu...

6
Před 4 měsíci

Zajímalo by mě, kolik je u nás spících agentů KGB ochotných za prachy všechny zradit a prodat. Přes archivy vnitra jsem si rychle projel své spolužáky ze škol, spolupracovníky, sousedy a příbuzné a byl jsem opravdu zděšen, kolik z nich podepsalo spolupráci s STB. Potom řada věcí dostala logický smysl. Tihle estébáci jsou tady stále a tiše čekají na rozkaz z Moskvy. Doporučuji všem, aby si stejně jako já projeli přes archivy určitý okruh lidí ze svého okolí a budou překvapeni co zjistí.

Před 4 měsíci

Ztratí se jeden, objeví se další. Co na životech těch kteří bojují, když jsou přednější plné vlastní kapsy.

4
Před 4 měsíci
Zdeněk Pavel

Valka je svinstvo. Proto je akt valecne agrese, tedy zahajeni valky, povazovano za valecny zlocin. Otazka je, co s tim NATO a EU je schopna delat, kdyz je podelana strachy z jadernych zbrani russka. Soucasne polovicate reseni ze strany Zapadu sice Putlerovi valceni komplikuje, ale presto mu to umoznuje vyhrat. Takovy pristup Zapadu agresorum garantuje, ze staci mit jaderne zbrane a nic jim nebrani rozsirovat sve kolonie.

6
Před 4 měsíci

Vytěžit co nejvíc to půjde a poslat na ODMINOVÁVACÍ PRÁCE. Ať uklízí ten bordel po SVÝCH CHLEBODÁRCÍCH.😡

7
Před 4 měsíci
František Matůš

Zbytečné protože během pár dní bude ve vězení po něm.

3
Před 4 měsíci

Výborně

6
Před 4 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 4 měsíci
Luboš Kundrát

Vyuzit ho k dezinformacim by teoreticky mohli. Jenze to by russci museli verit, ze nebyl zatcen. Cili by ho ukrajinska strana musela nechat behat na svobode. To, ze by toho vyuzil k uteku, neni pochyb.

5
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt