1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

No abych stál frontu na UA kuře ? To jsme dopadly . Připomíná mi to když Němci nalejvali čecháčkům ma Staromáku AINTOPF. Taky se mohli přetrhnout. Holt se nic nezměnilo.

11
Před 1 rokem
Zámyslický Josef

Spíš Babišovo kuře.KFC dodává svoje kuřate a tady to nebude jinak,tak byste si do fronty stoupnout měl zrovna vy 🙂

4
Před 1 rokem

To měl Kalous zase pod čepicí naváto? Každý, kdo slyšel jeho opilecké tlachaní v rádiu, tak má jasno o jeho tvrdé práci. Od rána se kamarádit s flaškou, které se podívá i na dno.

7
Před 1 rokem
Miloš Keller

Čím menší hóvno, Milošku, tím víc smrdí, co?

5
Před 1 rokem

Být chudým v Praze? PRAHA = nejvíce nabídek dobře placené prace. To musí být člověk slušný vemeno. Nedivím se že Kalousek se vyjádřil pohrdavě.

8
Před 1 rokemUpraveno

No pane novinari. Hehe , za Big jsem v Praze na Hlavnim nadrazi dal 280 Kc. Navic jsem stal ve fronte pres pul hodiny. A nenajedl jsem se. Big a vubec dalsi provozovny techto ruznych emerickych firem jsou pro mne zcela zapovezena.

9
Před 1 rokem
Karel Jirasek

A někdo Vás snad nutí si to kupovat???

10
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Kalousek zase perlí . Nechápe lidi , nechápe situaci , nerozumí ničemu , ale do všeho se s.......e !

20
Před 1 rokem
Miroslav Sikora

Kalousek je skvělý odjakživa a jestli to nechápete, tak je to velká škoda a máte pokroucené myšlení §§

6
Před 1 rokem

Tak to je, když si někdo dělá srandu z důchodců. Kdysi mi jeden prodejce kožených řemenů vykládal co zažil za první republiku. Kamarád ho tahal furt na nějaké takovéto akce a jemu až později došlo, že on měl hlad a byl rád že tam dostane rohlík.

1
Před 1 rokem

Tak pokud ti tři mladíci blízko bydlí nebo pracují, tak mohou za rok ušetřit i desitky tisíc korun. To si nikde za tu dobu co čekali nevydelaji. Kalousek je mimo.

4
Před 1 rokem
Jiří Domanský

To jako , že rok budou žrát ty hnusy !! Nebo je v té nabídce snad možnost, že se mohou nechat někým zastoupit ???

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

No a co? Tak budou jeden rok krmit pražské bezdomovce 😁.

1
Před 1 rokem

Všichni tady uvádějí, že výherci dostanou 36 500, ale to platí pouze tehdy, pokud se KAŽDÝ den v roce dostaví. A to je za chvíli přestane bavit, jezdit kvůli 100 Kč každý den na Václavák. Pokud tím ztratí 20 min., tak jsou při průměrné mzdě v mínusu.

6
Před 1 rokem

V tom má pan Kalousek pravdu.Jako řemeslník vydělám asi tak 5 tisíc za den.Stát tam celej den na nějakej karbanátek je blbost.To raději budu makat a potom si zajdu někam na něco pořádného.

5
Před 1 rokem
Martin Beneš

Jen se pochvalte jak se máte krásně - ono aby vám to vydrželo - a oni začnou ještě ty daně vice zvyšovat.....

Mimochodem ,největším nepřítelem svobody je spokojený otrok.

5
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt