1600/1600Zbývá 1600 znaků

Kalousek to trefil přesně , víc dodávat netřeba . Šárka

134
Před 1 rokem

Pan Kalousek těm nešťastníkům opět velmi trefně nastavil zrcadlo.

A tady v diskuzi se jich celá řada v tom zrcadle opět neomylně poznala!

🤣🤣

25
Před 1 rokem

Tak pan výherce nam sdělil, že je "chudý a jídlo na celý rok se mu hodí".To celé nam oznámil po 26 hodinách nicnedělání u pobočky fastfoodu.Kolik by si asi dokázal za tu dobu vydělat normální prací?

100
Před 1 rokem
Pavel Plavec

Ale ve většině prací prodáváte svůj čas za nějaký finanční obnos. Uklízečka třeba za 100,- na hodinu, právník za 2000,- na hodinu. On prodal svých 26 hodin života za 47450,- (pokud bychom počítali, že obědové meníčko stojí třeba 130,-).

To za to nicnedělání dostal mnohonásobně víc, než dostává za takové nicnedělání poslanec či ministr. Třeba Kalousek. I pokud si na to vzal dovolenou někde z práce, kde pobírá 200,- na hodinu tak se mu to asi vyplatí. Je to jeho věc. Vy ho nedotujete, na rozdíl od poslanců, tak by vám to nemuselo vadit. Mě víc ledí v žaludku všichni ti škůdci a paraziti typu Kalouska, Fialy, Babiše, ... prostě politiků obecně.

44
Před 1 rokem

... přitom tu chytráci nejde vůbec o ty tři lidi a jídlo na rok zdarma, ale o velmi propracovaný model reklamy, tam kde se ještě máme co z rozvinutého kapitalismu učit. Pan Kalousek chtěl takto říci, že je lepší pracovat za pár šupek a zvyknout si na bídu, než dostat jakýkoliv bonus. Kocourkov hadra...

3
Před 1 rokem
Artur Pillarz

Bonus, na který si člověk vystojí mnohahodinovou frontu? Sorry, ale to snad je nedůstojné i bezdomovce.

1
Před 1 rokem

Je chudý a proto bude jíst celý rok hambáče. No dobrou chuť.

Pokud někdo bydlí daleko od měst, má tam domeček, zahjrádku, nechce ho prodat, líbí se mu tam a do lépe placené práce by to měl dejme tomu 80 km tak dokážu pochopit, že vezme i hůře placenou práci v místě.

Pokud je ale někdo z velkého města nebo dokonce z Prahy tak se ptám proč je chudý?

25
Před 1 rokem
Milan Halamka

No protože všichni nemohou být bohatí. Kdo by jim ty prachy vydelal ????????

13
Před 1 rokem

Dobře si vzpomínám, jak tenkrát 3/4 národa na pana Kalouska nadávali. Mysleli jsme si, že již nikdo hloupější a nafoukanější ani není. Ale přišel pan Fiala....

16
Před 1 rokem
Václav Tržický

Při setkání s vámi, tržický, by pánové Kalousek a Fiala jenom bledli závistí.

Vaše hloupoučká blábolivost je opravdu velmi obtížně překonatelná, milý venoušku.

7
Před 1 rokem

Každého věc, ale já jsem línej, raději si přečtu pěknou knížku, než tam čekat ve frontě. Navíc to mám jednoduché, protože fast food nevyhledávám. To raději smažák, a nebo svíčkovou :-)

1

Podle článku čekali tři mladíci (kolik let?) 26 hodin na to, aby dostali jeden burger denně po celý rok. Zajímavé... Opravdu jim stačí jeden burger denně, aby neumřeli hlady? Mně by to asi nestačilo. Prý jsou chudí... Teď před vánocema hodně firem hledá brigádníky na výpomoc. Kdyby se např. přihlásili do Amazonu, tak by za těch 26 hodin dostali minimálně 6.000 hrubého, Amazon by je odvezl až před firmu (vlastní svozovou dopravou) a k dispozici by měli denně oběd za 29 korun. Kolik stojí ten burger? A čeho se najíte víc? A jen tak mimochodem - vzhledem k tomu, jak je nastavený důchodový systém, tak ti "chudí" mladíci budou vydělávat na můj důchod... Asi budu chodit do práce až do smrti... Přeji hezký den všem.

65
Před 1 rokem
Esterpeggy Šťastná

Vidíte, oni za 26 hodin nicnedělání vydělali jídlo za víc než 40 tisíc. Do toho Amazonu si jděte vy když si neumíte spočítat jednoduchou matematiku prvního stupně základní školy.

37
Před 1 rokem

Pan Kalousek dokáže vždy trefit hřebíček přesně na hlavičku bez dlouhého žvanění, kterým se projevují někteří slovenští a polojaponští migranti.

A pravda je pro rusáckofilní dezoláty jako rudý hadr. Viz příspěvky níže.

65
Před 1 rokem
Marcel Gross

Přesně nevím jak teď ale ještě nedávno byly někteří zoufalci je 10 km k levnější pumpě, protože tam měli benzín o 20 halířů levněji, pak tam natankovali 15 litrů - takže ve výsledku ušetřili 3 Kč a prodělali 30 na jízdě - A TO SE VYPLATÍ

31
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Vláda Zločineckých organizací ODS TOP KDU SaTAN vám poplete hlavu

22
Před 1 rokem
Roman Primač

Je vidět, že blbosti je jako kvítí! Někteří se ponižují ve frontě na "habáč" a jiní do toho pletou politiku. Otázkou je, kdo je větší hlupák, já mám pane Primači jasno!

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt