1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Hlavně, aby se nedostaly do rukou ruských okupantů. Čekal by je horší osud než u Hamásu.

8
Před 1 rokem

Otravit Rusa vodkou zase neda tolik prace. 😄

11
Před 1 rokem
Dalibor Hudecek

Ja bych rekl ze da.

7
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Šikovná děvčata! To se i málokterému kozákovi podaří, aby poslal najednou 14 putlerských nevolníků do pekla. Gratuluji! 🇺🇦🤝🇨🇿

49
Před 1 rokem
Pavel Rotter

24

2
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Možná bychom mohli Ukrajině přenechat naše know-how ohledně míchání metylu do etanolu v poměru 1:1. Velmi účinné. Etikety VODKA a "distribuci" rusským okupantům už jistě zvládnou sami.

24
Před 1 rokem
Roman Zahradníček

Tak vzhledem k tomu, že v Rusku pijou i brzdovou kapalinu, mají s metanolem spoustu vlastních zkušeností.

17
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Tomu přece nelze věřit? Co na to místní příslušníci paté kolony a petrohradské dezinfobázi?

Na území, kde přece Rusy bezmezně milují, kde je jich ta drtivá většina, kde nechtějí patřit pod Ukrajinu, ale k Rusku.

Jedna dokonce dcera úředníka, zajisté velmi uvědomělého prorusáckého soudruha... 🙂

3
Před 1 rokem

Ani se nedivím, že tak rychle zmizely. Padnout rusům do pracek, to co by z nich zbylo by už tak pohledné nebylo.

4
Před 1 rokem

Jsem proti vraždě a násilí.Ale okupanti nic jiného nezaslouží. To bylo velice odvážné od tak pohledných slečen.

37
Před 1 rokem

Sláva Ukrajinským hrdinkám!!!

47
Před 1 rokem

Vy si děláte z lidí(čtenářů) srandu. Nové informace. Byly pohledné (dívky), chytré, akci připravovaly a pak zmizely. Nové informace by byly : Dívky nebyly pohledné a přesto se jim podařilo dostat k vojákům( okupantům). Ruští vojáci(okupanti) byli hladový a snědli vše a vypili co jim dívky podstrčily. Potom ti vojáci(okupanti) chcípli. To není můj styl popisu smrti člověka. Ten jsem tu na Seznamu četl, tak jsem ho použil. Člověk může být zabit, utlučen, podříznut, pověšen, zastřelen, může i prý chcípnout. Pořád (stále) je to SMRT. Nějaká nám vadí a nějakou uznáváme. Nevadí nám.

8
Před 1 rokem
Eduard Oškrobaný

Nějak to nepobírám.

5
Před 1 rokem

Už kluci chlupatý zlikvidovali ten metanol co se prodával v ČR? Poslat ho do ruska by nebylo od věci. Oni vychlempaji všechno

39
Před 1 rokem
Petr Větrak

Na tak bohulibou činnost bych i přispěl.

20
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt