1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Pět let natvrdo a do koruny všechno vrátit plus každá 300 000 korun za psychickou újmu okradenému aby se jim ten tah vyplatil co nejvíce.Ale to asi neklapne co?

34
Před 7 měsíci

Opakovaně žádám banku MONETA, aby umožnila nastavení mobilního bankovnictví jen pro pasivní operace, ale zatím marně. Žádám o to hlavně z důvodu, aby nemohlo dojít k něčemu takovému, jak je uvedeno v článku. Banka mi to opakovaně odmítá s odůvodněním, že účet je chráněn pinem, a tak se k němu nemůže dostat nikdo, kdo pin nezná... Na námitky, že stačí aby mi někdo mobil ukradl a pin uhodl, mi banka tvrdí, že je to zcela vyloučeno, a že se ničeho nemusím obávat. Došlo to až tak daleko, že v bance MONETA si nechávám jen minimální částky, a na vyšší obnosy mám jinou banku, která má možnost zvolit si takové zabezpečení, které znemožní provádění transakcí z mobilu.

12
Před 7 měsíci
Marek Kořínek

Pane Marku, vždyť MONETA není jediná banka

6
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 7 měsíci

jak můžou během chvíle překonat dva piny ? má to mít zabezpečené otiskem.

2
Před 7 měsíci

Parada takove inter bank. v mobilu oberou vas a jeste vam stejně nikdo nic nevratí to je skvěla technika dneska.

4
Před 7 měsíci

Dáreček pro miláčka? Larvy zlatokopek na cvičišti :)

6
Před 7 měsíci

Kdyby měl na telefonu odemykání otiskem prstu tak se mu to nestalo.Lidi si můžou sami za to že je okradou.

3
Před 7 měsíci

Dvě mladé dívky. A co teprve být to "dvě staré dívky".

12
Před 7 měsíci

Holky si udělali mejdan a hupky cupky na tříletou dovolenou bez obsluhy...😂😂😂

3
Před 7 měsíci

Krycí jméno dívky..

1
Před 7 měsíci

Odpověď na to, proč si nechci nechat nainstalovat Appku od banky

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt