Pět let natvrdo a do koruny všechno vrátit plus každá 300 000 korun za psychickou újmu okradenému aby se jim ten tah vyplatil co nejvíce.Ale to asi neklapne co?
Opakovaně žádám banku MONETA, aby umožnila nastavení mobilního bankovnictví jen pro pasivní operace, ale zatím marně. Žádám o to hlavně z důvodu, aby nemohlo dojít k něčemu takovému, jak je uvedeno v článku. Banka mi to opakovaně odmítá s odůvodněním, že účet je chráněn pinem, a tak se k němu nemůže dostat nikdo, kdo pin nezná... Na námitky, že stačí aby mi někdo mobil ukradl a pin uhodl, mi banka tvrdí, že je to zcela vyloučeno, a že se ničeho nemusím obávat. Došlo to až tak daleko, že v bance MONETA si nechávám jen minimální částky, a na vyšší obnosy mám jinou banku, která má možnost zvolit si takové zabezpečení, které znemožní provádění transakcí z mobilu.
Pane Marku, vždyť MONETA není jediná banka
jak můžou během chvíle překonat dva piny ? má to mít zabezpečené otiskem.
Parada takove inter bank. v mobilu oberou vas a jeste vam stejně nikdo nic nevratí to je skvěla technika dneska.
Dáreček pro miláčka? Larvy zlatokopek na cvičišti :)
Kdyby měl na telefonu odemykání otiskem prstu tak se mu to nestalo.Lidi si můžou sami za to že je okradou.
Dvě mladé dívky. A co teprve být to "dvě staré dívky".
Holky si udělali mejdan a hupky cupky na tříletou dovolenou bez obsluhy...😂😂😂
Krycí jméno dívky..
Odpověď na to, proč si nechci nechat nainstalovat Appku od banky