1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Mám na redakci takový drobný dotaz. Proč ta žena na tom "ilustračním snímku" je evidentně bílá. Není to náhodou rasismus? Děkuji redakci za "politicky korektní" odpověď.

4
Před 1 rokem
Jiří Barcal

Tak foto mi nevadí, důležité je uvedení přesných údajů, což bych řekl, je chvályhodné!

1
Zobrazit další 3 reakce
Před 1 rokem

Vtip roku:

"Romky tě nebudou živit."

Tak to víme všichni, že Romové nikoho neživí.

12
Před 1 rokem

aspoň že ty dvě dyliny si nejde s ničím splést, tam je to jasné...

největší socky maj strach, že na ně zybe méně dávek, přitom v reálu ukrajinští uprchlíci pracují a odvádějí daně a obecně do společného účtu víc peněz přinášejí než odčerpávají - což ovšem móre nikdy nepochopí...

30
Před 1 rokem
Miloš Dvořák

Přepokládám, že pro ukrajince jsou tihle rasově zaopatření nemakačenkové naprostým zjevením. U nich domas po nich neštěkne pes, ale tady u nás zvesala bují pozitivní diskriminace bílé většiny.

2
Před 1 rokem

článek jsem četl jinde a tam to bylo tajné z kterého etnika agresorky jsou...i když bylo jasné podle typu ůtoku o koho se asi jedná.....a tady se moje domněnka potvrdila...doufám že ůřady a soudy tento případ zdokumentovaného rasismu s napadením řádně ohodnoti....akorát by mne ještě zajímalo kolik toho tyto dvě romky za svúj život přinesly do společné kasy když se tak dojemně starají kam jdou ty jejich peníze a že z nich se vyplácejí dávky Ukrajincům ...

26
Před 1 rokem

Očekávám okamžitou reakci od fašistické SPD, že tyto ženy a všichni patřící k jejich etniku musí být deportováni.

15
Před 1 rokem

Zas jeden článek o incidentu co se na Parlamentních listech těžko objeví. Místní by se mohli dostat do stresu ponechá by nevěděli komu mají fandit. Nakonec by za to mohla vláda protože myslí jen na cizince a cikány. Co dělají pro Čechy.

8
Před 1 rokem

Já radši budu živit z daní Ukrajince či Bulhary, kteří to však v drtivé většině nepotřebují, protože makají, ale rozhodně odmítám život nemakající minoritu agresivních Romů, kteří se nebyli schopni integrovat do společnosti celá staletí!

11
Před 1 rokem

Na Novinkách k tomuto článku není diskuze ani ke článku z dneška. Odkaz

Co na to cikánské neziskovky?

www.novinky.cz
Sedmileté děti zkopaly na Mladoboleslavsku devítiletého chlapce. Požadovaly peníze - Novinky
Devítiletého chlapce napadli na Mladoboleslavsku dva sedmiletí hoši. Podle policie chtěli peníze, a když jim je chlapec nevydal, zbili ho. Trestně stíháni být nemohou, lze jim ale uložit výchovné...
2
Před 1 rokem

Snad se ony Romky domluví rusky. Může se jim to v budoucnu hodit!

6
Před 1 rokem

Co na to Romea? Není to náhodou od cikánek rasismus jako vyšitý?

34
Před 1 rokem
Dagmar Klajblová

Pokrytecká Romea budě dělat mrtvého brouka... jako vždy... 🤮

16
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt