Mám na redakci takový drobný dotaz. Proč ta žena na tom "ilustračním snímku" je evidentně bílá. Není to náhodou rasismus? Děkuji redakci za "politicky korektní" odpověď.
Tak foto mi nevadí, důležité je uvedení přesných údajů, což bych řekl, je chvályhodné!
Vtip roku:
"Romky tě nebudou živit."
Tak to víme všichni, že Romové nikoho neživí.
aspoň že ty dvě dyliny si nejde s ničím splést, tam je to jasné...
největší socky maj strach, že na ně zybe méně dávek, přitom v reálu ukrajinští uprchlíci pracují a odvádějí daně a obecně do společného účtu víc peněz přinášejí než odčerpávají - což ovšem móre nikdy nepochopí...
Přepokládám, že pro ukrajince jsou tihle rasově zaopatření nemakačenkové naprostým zjevením. U nich domas po nich neštěkne pes, ale tady u nás zvesala bují pozitivní diskriminace bílé většiny.
článek jsem četl jinde a tam to bylo tajné z kterého etnika agresorky jsou...i když bylo jasné podle typu ůtoku o koho se asi jedná.....a tady se moje domněnka potvrdila...doufám že ůřady a soudy tento případ zdokumentovaného rasismu s napadením řádně ohodnoti....akorát by mne ještě zajímalo kolik toho tyto dvě romky za svúj život přinesly do společné kasy když se tak dojemně starají kam jdou ty jejich peníze a že z nich se vyplácejí dávky Ukrajincům ...
Očekávám okamžitou reakci od fašistické SPD, že tyto ženy a všichni patřící k jejich etniku musí být deportováni.
Zas jeden článek o incidentu co se na Parlamentních listech těžko objeví. Místní by se mohli dostat do stresu ponechá by nevěděli komu mají fandit. Nakonec by za to mohla vláda protože myslí jen na cizince a cikány. Co dělají pro Čechy.
Já radši budu živit z daní Ukrajince či Bulhary, kteří to však v drtivé většině nepotřebují, protože makají, ale rozhodně odmítám život nemakající minoritu agresivních Romů, kteří se nebyli schopni integrovat do společnosti celá staletí!
Na Novinkách k tomuto článku není diskuze ani ke článku z dneška. Odkaz
Co na to cikánské neziskovky?
Snad se ony Romky domluví rusky. Může se jim to v budoucnu hodit!
Co na to Romea? Není to náhodou od cikánek rasismus jako vyšitý?
Pokrytecká Romea budě dělat mrtvého brouka... jako vždy... 🤮