1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 10 měsíci

Rychlopalný kokta, pávice, ovárek a prolhaný stbák- tak ty nás zachrání

31
Před 10 měsíci
Jan Vaněk

Ještě jsem zapomněl na tančící kredenc

20
Před 10 měsíciUpraveno

Znovu se používá jako předvolební tahák něco, co nefungovalo, museli kvůli tomu nabrat spoustu nových úředníků, barák, software, hardware, ponikatelé museli mít a zaplatit registrační pokladny, které jsou jim teď na kulaso, Zvedlo to zase mezi lidi bonzácké praktiky, loterie, která se nikdy nezaplatila....ale blbci na to skočí a budou takovýmhle manipulátorům tleskat! Zaznamenalo to pěkný minus a zrušení spousty malých hospůdek a provozoven. Hlavně na vesnici.

17
Před 10 měsíci
Karel Slavík

Ale Vy jste malicherný. Dovedlo to udavače StB 25085 Bureše ke křeslu premiéra, a zajistilo to ANOfertu, co tomu StBáckému udavači vůbec nepatří, mohutné daňové odpustky a investiční "pobídky" a dotace. No, neberte to.

7
Před 10 měsíci

Pan Havlíček by se měl zaměřit na to, jak propříště řádně uhradit faktury dodavatelů svých soukromých firem. Do doby, než to zvládne, by se měl vystříhal jakýchkoli námětů směřujících k veřejným financím.

17
Před 10 měsíci

Když někdy nakoupím např, u vietnamce a chci účtenku (dělám to ze zásady) dívají se na mě jako na vyvrhele. V Itálii vám účtenku přímo vnucují. Státu díky zrušení EET skutečně utíkají velké peníze.Pak musí okrádat důchodce.

14
Před 10 měsíci
Kubát Láďa

Tak proč nás Babiš tak zadlužil a proč za covidu EET pozastavil? Kde jsou ty slíbené školky a stadióny pro Sáblíkové? Já si jen pamatuju agenty, co na tajňačku chodili do hospod a když jim hostinský do vteřiny nevydal účtenku (když třeba zrovna nešel internet, nebo musel vyměnit roli), dostal šílenou pokutu. Šmírování jak za komoušů, to bylo EET a do pokladny nepřineslo nic. Neviděl jsem za peníze z EET postavenou ani psí boudu, jen hromadu zlikvidovaných živnostníků.

18
Před 10 měsíci

"Všeci kradnů!“ Agent Bureš

8
Před 10 měsíci

Včera jsem v tv zaznamenal rozhovor redaktora s Havlíčkem. Teď nejde o to, co říkal. Ale několikrát se neuhlídal a předvedl cosi jako úsměv. Bylo vidět, že má dost vylágrované zuby, hlavně v horní čelisti. A dole to není lepší. Nemá na nové zuby, nebo je posera, co se boji zubaře?!

12
Před 10 měsíci
Petr Janda

Když sypeš zuby jdou jako první říkal že skoro nemusí spát a už to táhne dlouho a mele s cesty celkem často

7
Před 10 měsíci

EET jsme dělali po vzoru Burešova kamaráda z Chorvatska umožnovalo mu nahlédnout pod pokličku své konkurenci .Mohl poté zakleknout.....Samotným podnikatelúm a státu nepřinelo nic.Za kovidu jsme si museli všechny formuláře vyplnovat ručně protože finanční úřad neměl k databázi přístup nebo to neuměl.

Jo a ještě něco .EET zavedlo takový nešvar každý druhý zákazník chtěl platit bez daně což v mé profesi nejde.Tak mě vysvětlete jak EET bojuje proti šedé ekonomice

2
Před 10 měsíci

No zvláštní, jaký je Kalousek ochránce živnostníků, ale když byl ministrem financí, tak tvrdil, že živnostníci na daních platí příliš málo, je to neúnosné a měli by platit stejné daně jako zaměstnanci. Přitom před volbami sliboval, že nezvýší ani jednu daň. Kalousek se vždy názorově točil jako korouhvička ve větru a spoléhal na krátkou paměť voličů.

31
Před 10 měsíci
Roman Kozel

Je to lidovec cemu se divite???

21
Zobrazit další reakci
Před 10 měsíci

A co nám Karle Sony Havlíčku řekneš k Účtenkovce? Zavedete ji znovu taky? Zase po ní zůstane ta sekera?

14
Před 10 měsíci

Když jdu s manželkou do restaurace na večeři, nelze v ní platit kartou a o účtence si mohu nechat jen zdát.

Tak nevim, jak je to s tou poctivostí podnikatelů.

Určitě všechny platby v hotovosti bez účtenky přiznají.

7
Před 10 měsíci
Zdeněk Hagara

Tak nechoďte do 4.cenové.Ve slušné restauraci vám ji buď dají nebo nabídnou..

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt