1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 dnem

Na Muskovi je jasně vidět, že finanční úspěch (mimochodem velmi štědře dotovaný státem) nemusí být zárukou inteligence a morálky.

14
Před 1 dnem

Nacisté používali automobily, tím pádem je Elon Musk logicky také nacista!🤡

4
Před 1 dnem
Jakub Černý

Najděte deset rozdílů:

Odkaz

1
Zobrazit další reakci
Před 1 dnem

Přitom je to přesně naopak - ti řadoví vojáci či "veřejný sektor" byli zmasírovaní Hitlerem/Stalinem a jejich propagandou/terorem.

Němci se z toho po 1945 aspoň poučili. Rusáci nikdy.

25
Před 1 dnem
David Janata

Ale my musíme se Sovětský svazem na věčné časy a nikdy jinak. Takže občané ČR vlezou do zadku tomu, kdo ji má vystrčenou. Proto Proletáři všech zemí, spojte se!☺☺

7
Zobrazit další reakci
Před 1 dnem

Já tomu nějak nerozumím. On si soudruh Musk nechává napovídat od soudruha Stalina ze záhrobí? Při jednom komunistickém palácové převratu, či změně garnitury byl v Moskvě odstraněn zasloužilý soudruh Ježov. Velice zajímavý pán, metr šedesát "vysoký" homosexuální skřet, přezdívaný i v Rusku "krvavý skrček". Ten za ta jatka v Rusku mohl. Soudruh Stalin o nich samozřejmě neměl ani tušení. Tak nevím, to mne ten jihoafrický přivandrovalec považuje za pitomce?

37
Před 1 dnem

A takového hlupáka se Trump drži jako

klíště , tak to bude poctivá spravedlnost

pro Ukrajinu a Evropu .

22
Před 1 dnem
Josef Krupa

Jako přes kopírák, pologramotní exotové...

14
Před 1 dnem

Ten snad má v rodném listě Mars. To muselo být tvrdé přistání.

12
Před 1 dnem

Tak mi to nějak připomíná někoho od nás, ten taky něco na zkoušku řekne, když to narazí tak řekne přesný opak a za měsíc pro jistotu prohlásí, že to nikdy neřekl. Že by měli oba výcvik z StB?

33
Před 1 dnem

Nedávno jsem psala o Muskově podpoře antisemitismu a vůbec potlačování pravdivosti holocaustu. Byla jsem označená za lháře a tak dále. Chtěla bych tady teď najít vyjádření těch, kteří nebyli schopni se podívat pravdě do očí! Tito lidé ale obvykle mlčí, když se ukáže, že jsou lháři sami.

5
Před 1 dnem

Od Muska jedna perla za druhou. Myslím, že by mu prospělo, kdyby se přestal projevovat v politice a vrátil se k plánování letů na Mars, nebo třeba i mimo sluneční soustavu. Tam jeho prostořekost byla alespoň motivací. Hodně toho bláznivým slibům navzdory vybudoval. Nadchl spoustu lidí. A teď si tak akorát vytváří nepřátele. Teslu bych si nekoupil. Přecijen upřednostňuji, když jsou na autě jednotlivé díly pevně přišroubované, nebo přivařené, než když je drží jen lepidlo.

15
Před 10 hodinami

Už je čas, aby Muska zavřeli do blázince. Je to nebezpečný šílenec propagující diktátory a sám jednomu takovému leze do zádele.

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt