Ten to zase všechno zfalšuje. Turci jsou nenapravitelní.
V pořádku, souhlasím s Erdoganem. Doufam, ze chcivalci do Turecka neodletí. Už hrozné Toužim já dezolatka opět letět do Turecka. Bože, jak já miluji Turecko a hlavne ty Rusy🙂🙂🙂
Já si myslím, že by se měl spíš naučit stavět pořádně domy a ne na poslední chvíli nahánět populisticky hlasy u extrémní levice. Asi mu nic jiného nezbývá. Myslím, že už mu jinak došli šípy v toulci. 🙄
Srdce ho táhne k Rusku a peněženka k Západu. Tak to mají všichni diktátoři. Ale Rusko poskytlo návod a třeba vypadne z okna nebo uklouzne na schodech.
toho už by měl též někdo odstranit, je to bující zlo, a díky němu se i celé Turecko stává hrozbou pro svět, , nechápu něco takového je leda ostudou NATO!!!!§
Kdo nejde s vámi tak hned se ho zbavit postupně ve volbách nastoupí do vlád normální politici doufám v celé evropě a zas bude líp
Teď se jim to ekonomický vyplatí(levný plyn a ropa) ale do budoucna budou litovat jako všichni v historii.Doufam že prohraje volby.
Erdeogan potěšil svým rozhledem, U nás takové štěstí na ty politiky,, které zvolili zmanipulovaní a tedy nemoudří voliči, a tedy jsou u moci,ti politici, nemáme.
Odstěhuj se do líbezné Moskvy soudruhu, tady nemáš očividně co dělat
Hlavně tam spěchejte na dovolenou 🙂 🙂
JJ všichni dobří Rodáci !!🙂
Turecko je další obrovský problém pro svět, pokud Erdogan zvítězí. Na tamních Amerických základnách je 25% jaderných zbraní NATO, takže by nebylo tak snadné je z NATO vypráskat. BOHUŽEL.
Tak to je absolutně v pořádku. Ještě dotáhnout do konce to vystoupení z NATO.
Tak mazej do Kremlu kolaborantko RuSSácká!! Co tady ještě opruzuiješ?