1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Ven z NATO - takové “spojence” NEPOTŘEBUJEME! Maďaři ven z EU a NATO - stejný komentář!

11
Před 1 rokem
Slatina Budinska

Taky mě to vždycky napadne, ale ona je to složitá věc. Jednak ty země mají určitý vliv a sílu. Ale ještě závažnější je to, že třeba 1/3 obyvatelstva demokracii podporuje. Možná i proto je lepší vazba na NATO, či EU, protože je větší možnost je podporovat. Ale je to jen můj názor.

5
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Mě by jen zajímalo, kolik tun ukrajinského obilí zůstalo v Turecku.

4
Před 1 rokem
Miloslav Novák

Já to zvážím a dám Vám vědět ale údajně se na to obilí vrhla Japonská kuřata !

4
Před 1 rokem

A Česko je stále bezpáteřní to chce vládu která odolá vnějším vlivům,ne jako teď

6
Před 1 rokem
Josef Kedra

Jenomže tahle otevřené hájí cizí zájmy ( pro což existuje slovo - kolabo.... - které se tu ovšem nesmí psát ).

Před 1 rokem

Je jen otázka času kdy Rusko Čína Turecko se spojí a začne to úplně na plno EU a USA

4
Před 1 rokem

Dopadne to jak v Bělorusku.....

Prohraje a stejnak bude prezidentem jako Lukašenko .....

Před 1 rokem
Jan Novak

A nebo jako na Ukrajině kdy proběhl puč placených ( všichni víme kým akorát se to nesmí psát ) a zvolený prezident byl odstaven.

Před 1 rokem

Turecko ani Maďarsko nepatří do NATO. Podporují teroristické Rusko . Je to hanba.

3
Před 1 rokem
Radek Teichman

Jenže bohužel je na americké základně v Turecku 25% jaderných zbraní NATO. Jak toto vymyslíte? Asi by bylo dobré to přehodit do Ruska, ale co s těmi několika dobrými Rusy? Ti mají milionkrát vyšší hodnotu, než ti naši chcimírové !!!

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Protože si uvědomuji ekonomické souvislosti a současné dění ve světě.

1
Před 1 rokem

Nechápu lidskou zvrhlost, která podporuje diktátory a mafiány

9
Před 1 rokem
Luboš Děcký

Otázka je, kde nejsou.

2
Před 1 rokem

Jasně pěkně do svi kapsy prachy!!!

2
Před 1 rokem
Roman Svitek

koukni na pravidla pravopisu

Před 1 rokem

A v případě války nato s Ruskem by Turecko stalo na které straně.?Čím více členů tím hůře se domluví.

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt