Babiš , Fico, Pelegrini- kolaboranti.
O tom, že je Bureš bezpečnostní riziko, se nemuselo dalekosáhle řečnit v Parlamentu, ten to dokazuje téměř každodenně, pokud za rok a půl vyhraje volby, tak se odkope úplně ..., to bude Trojka k pohledání - Fico, Orbán a Babiš a my s nimi, Tragédie ...
Budete muset emigrovat, ze? Uz si balte, exodus se blizi
V ODS je taky dost estébáku a také v kdu-čsl a v Top 09, tak pište objektivně
Všichni estébáci z ODS utekli po Šlachtove s Istvanove zásahu na Úřadu vlády v roce 2013. Krysy totiž vždycky jako první opouští potápějící se loď a ODS na tom tehdy vůbec nebyla dobře.
Kontrolní otázka .....a agent Pávek se nepřidá aby podpořil ???? Na hradě je agent který od školy byl už vychovaný od koumošu do revoluce ....to nikomu nevadí . Ale Babiš ....kdyby neměl prachy tak byste mu daly pokoj . Jen kdyby Pávek a ty ostatní měli tolik peněz jestli byste je tak chválili . ...jděte už šípku ....
Kdyby se titi pisálkové také zaměřili na jiné ,když už to chtějí používat esTébáky ale to ono NE!!!Antibabiš jede trapné!!!
Uklidněte se, paní Hrbková, přílišné rozčilování vám může uškodit. "Pisálkové" se ale nemohou zaměřit na jiné estébáky, protože ve vysoké politice u nás žádní další nejsou. 🙂
Právě jsem četla Banášovu knihu a bylo mi zle.Líčil rok 1968 a i když mi bylo málo,pamatuji si den 21.8.1968 jako dnes.Lhal v té knize.jako by to zažil.No a mněla jsem po chuti to dočíst.Jen tak pro informaci.A o jeho minulosti jsem nevěděla.
Ja nevěřím ze ma 39 procent . Jsme cesi nechceme zapraskaného stbáka Slováka, který neumí česky ani slovensky. Je to Klingon. On lidem teto země nechce pomáhat jemu záleží na jeho EGU. A kamarádil by se s Orbánem a Ficem
Tebe ta demokracie pořádné zdegenerovala.téš se bude konec demokratů v Čechách.
Všechno co začalo výstřelem z Aurory, by bylo potřeba vymýtit!
Estebak vadí, rozvědčík na Hradě v pořádku. My jsme vážně Banánistán.
Vzpamatuj se prezident Pavel nikdy nebyl rozvědčík, mezi roky 2015 a 2018 působil ve funkci předsedy vojenského výboru NATO; stal se tak prvním zástupcem zemí bývalé Varšavské smlouvy,
Rovný rovného si hledá, do křesílek si s ním sedá. K tomu pravou borovičku a z kuřete nožičku.