1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Přestaňte tady tak fňukat, vy vymaštění prozápadní slouhové.

Stejně ale, Šafr, to tvoje stádečko je tedy dílo...V tomhle případě guma vedle gumy, počínaje Gumou 107. Lampasáckým komunistickým slídilem na Hradčanech.

A rozesmálo mě označení jedním z příspěvků: evropsky silní Lidovci. Tak to pak ano: viz modlák a Mechovák Zdechovský. Podle mne protičeská verbež. Včetně ANO,SPOLU, Piráti,STAN+SLK. Snad o něco více rozumnější a pročešští jsou Motoristi a SPD a Stačilo. Tak ale Šafr nezamykej. Ať se můžu zasmát. Čéééést!

12
Před 11 měsíci
Václav Pokorný

Já docela chápu, že máte možná radost, ale proč se projevujete jako totální hovado je mi záhadou.

Před 11 měsíci

Paní Konečná, prosím vás, jak mohla právě paní Konečná probudit to nejhorší v naší společnosti? To já totiž vidím úplně jinde - v tom sprostém napadání paní Babiše; ten kdyby neexistoval, museli byste si ho nejspíš vymyslet; v řeporyjském starostovi,, který neváhal říci, že by svým spoluobčanům přál válku a lidi, kteří s ním nesouhlasí, častuje výrazy, které by váhal použít velitel tankistů vůči mužstvu na cvičáku, a nezastavil se ani před těžce nemocnou. A to je v pořádku? Zatímco občana s čepicí v barvách červené, modré a bílé byste nejraději zavřeli do vězen, neboť prý to je barva ruské trikolóry, a on je určitě ruský šváb, zatímco pánové Drulák a docent Ševčík dostali vyhazov z práce kvůli vlastním názorům, to vám nevadí? Paní Konečnou jsem nevolila a učinit tak nemíním, ale nebudu ji ani špinit a urážet. A upřímně - za zisk dvou mandátů pro její koalici Stačilo může děkovat i vládě a novinářům typu Forum 24. A na závěr něcl hezkého - co mne u voleb potěšilo nejvíce, je právě debakl pirátů.

12
Před 11 měsíci
Eliska Sebkova

Máte svatou pravdu ,ale pokračující urážky dále posilují hnutí STAČILO.

1
Před 11 měsíci

Ve slušné společnosti by hlavy opravdu padaly. Současná vláda dostala od voličů červenou kartu a měli by odstoupit, stačilo by stručné, omlouváme se vám a odcházíme. Často se mluvilo o referendu o vládě, občané to správně pochopili a vládě Fialy a jeho poskokům naznačili, co si národ přeje. Byla by to smůla pro školství, ti špatní pedagogové se tlačili do politiky a školáci v tichosti jásali, nyní by se vrátili tam, kde již byli.

8
Před 11 měsíci
Bohumil Poulíček

To byly volby do EU parlamentu ne do parlamentu čr.Co stím má společného vláda čr.Prosím logicky vysvětlete.Prohru o jeden mandát nepovažuji za drtivé vítězství.

4
Před 11 měsíci

Makron prohrál a rozpustí parlament a vyhlásí nové volby. Měl by to udělat i Fiala. Spolu prostě nevyhrálo a Rakušan to projel na celé čáře, všichni jsou však spokojeni, jak jinak. Nerudová, bůh s námi a zlý pryč.

85
Před 11 měsíci

Citát" To nejhorší, co sedm mandátů pro ANO znamená, je to, jací lidé se tam dostali. Začíná to marností bez jazykové výbavy jménem Klára Dostálová..."

Asi by měla brát hodiny doučování u ministryně Černochové nebo premiéra Fialy.

Odkaz

13
Před 11 měsíci

Uráží velké množství občanů, kteří nevolili podle jejího gusta. Neuvěřitelné, tohle je ta její demokracie. Nechtěla by slyšet jejich názory na sebe.

8
Před 11 měsíci

Celá Praha roní slzy....to co Vám vyšlo v roce 2021 se v nadcházejicích krajských a parlamentních volbách opakovat nebude.Musíte se smířit, že republika není Praha, aly my všichni ostatní. A my nechceme být tak rozumní jako VY a budeme volit to, z čeho máte takový děs a to mne opravdu dělá radost.Protože co vy Pražáci předvádíte jak se bijete za demokracii,tak to je opravdu silný parfém v nevětrané místnosti.

A autorka tohoto textu je třešničkou na dortu.

Já budu volit kohokoliv kdo bude mít naději,že porazí pražské strany.

11
Před 11 měsíci
Marek Sup

Nejsem z Prahy a zdaleka ne celá republika volí jinak, než Praha. V naší jihočeské pidivsi se dlouhodobě volí podobně, i teď tu vyhrálo Spolu. V roce 2013 tu prezidentské volby vyhrál Schwarzenberg, spoluobčané mi opravdu dělají radost.

2
Před 11 měsíci

Každý nevolic Spolu a Stan je v podstatě podle samozvanych demokratů populista, extremista a kolaborant. Kde bere tato sorta lidí právo si uzurpoval jediný správný názor? Kdo jim dal právo nazývat své odpůrce kolaboranty a proruskymi šváby? Až do teď jsem byl ochotný akceptovat nazory druhých, ale nejsem ochoten být označován za kolaboranta jen na základě toho, koho volím. Fórum 24, děláte demokracii medvědí službu a jsem z Vás znechucen. Mluvíte o radikalizaci společnosti, ale sama Petikoalice používá nespočet nadávek pro své odpůrce. Lidé, kteří nalepkuji své oponenty, nejsou demokraty, to si jen o sobě myslí a o to je to horší. Zdraví vás kolaborant, populista, extremista, chcimir, dezolat, to vše v jedné osobě. Tak až nám vzkvétá ta demokracie.

14
Před 11 měsíci
Aleš Stloukal

Stejně tak u agenta "hodné" ŠTB Babiše, kdo ho nevolí NENÍ normální. Tak o co Vám jde? Zdraví Vás nenormální občan. Ať nám vzkvétají lži v EP v podání ANOfertu.🤢.

10
Zobrazit dalších 7 reakcí
Před 11 měsíci

Kdyby vládním politikům šlo o udržení se v křeslech, tak by jim šla komunikace lépe a více by bojovali, viz ANO a obrovský tlak dostat opět Babiše do vlády. Babiš ví proč chce být opět premiérem, ne kvůli lidem, ale kvůli svým zájmům - Agrofert, beztrestnost. A to ho žene rvát se jako lev. Lidem hodí drobky, aby neremcali. A oni se za svojí volbu ani nezačervenají studem.

12
Před 11 měsíci
Lida Netolicka

Babiš by neměl tak velikou šanci vrátit se do vlády, kdyby v ní seděli jiní lidé a premier se více zajímal o Česko.

Tato vláda je největším propagátorem a strůjcem babišova návratu.

4
Před 11 měsíci

Nechodí si autorka do PS na záchodky šlehnout? V jejím podání samostatně kandidující strana 26%-nic moc. Koalice 22% - celkem dobrý výsledek. Takže na jednu stranu cca7% je opravdu tak bezva výsledek, v porovnání s 26%? Pokud autorka nechápe rozdíl mezi 26 a7, pak je to s jejím IQ dost bídné.

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt