1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 dny

Ne jen demilitarizaci, ale úplnou anexi Královce, stejně jak to udělali Russáci s Krymem! Polsko na to má dostatečnou sílu, chybí jen vůle ukázat té východní svoloči, že se jich nikdo nebojí. U hranic udělat mohutné cvičení a pak hup dovnitř!

38
Jaromír Obšil

Poláci???Snad Německo.Vycodni Prusko bylo Nemecke a je jen otázkou času kdy zase bude.

1
Před 10 dny

V rámci globální reciprocity, jako výraz dobré vůle, by mohla také Velká Británie opustit Gibraltar. A si vzít sebou všechny makaky bezocasé. Stejně ta zvířata trpí obtěžováním od turistů.

10
Před 10 dny
Lubomír Vrána

Nenavážejte se do populárního českého politika.

8
Před 11 dny

Z Kralovce by měli rusáci co nejdřív vypadnout. Už včera bylo pozdě.

33
Před 11 dny
Petr Sach

Kaliningradská oblast byla (spíše jen symbolickou) kompenzací na škody v důsledku WWII = je to asi nereálné.

5
Zobrazit další 3 reakce
Před 11 dny

Nějaké požadavky Evropy vůči Rusku by dávaly smysl, kdyby měla Evropa z hlediska síly vůči Rusku navrch. Dnes je požadavek na demilitarizaci Kaliningradu trapný a směšný. Jako kdyby myš požadovala po tygrovi, aby si vylomil zub.

24
Před 10 dny
Rudolf Berounský

No, tygr si ale vylámal zuby na UA, takže bych řekl že proti té Evropské myši nemá moc šancí

22
Před 11 dny

Evropa by mělo požadovat hromadnou rituální sebevraždu celé té party, co si hraje na vůdce Evropy, aspoň teda symbolickou, samozřejmě, a pak možná přijde kouzelník a bude zase líp, až se zbavíme těch genderově vyvážených multikulti lgbt++ šílenosti a zase bude vítězit rozum a schopnosti 🤔

14
Před 10 dny
Petr Scheuer

Chci doufat, že to je jen nadsázka a že nejste ten typ, který někomu přeje smrt, nebo by ho chtěl přesvědčit k sebevraždě. Možná k volbám nechodíte a tak by Vám třeba nevadilo, že by sebevraždu měli páchat Turek, Konečná, poslanci za ANO a ostatní strany. Když přišlo nařízení, že rumu se nesmí říkat rum a že pomazánkové máslo není máslo, bylo mi to stejně nemilé, jako když si Moraváci prosadili, že zkrácený název země bude novotvar Česko v době, kdy jsme byli zvyklí na mnohem poetičtější a domovem vonící slovo Čechy. Když se vstřícnost a tolerance vůči lidem, kteří mají problém přijmout svou biologickou realitu, zvrhla v jejich protežování a zvýhodňování a přinesla karnevaly, které nejsou prosty projevů, jež by se u jiných skupin považovaly za nechutné či zvrhlé, netěší mě to a doufám, že ta vlna zase přejde, až se jedinci náležitě vydovádí. Když jsem onehdá mluvil s někdejším ministrem životního prostředí Bedřichem Moldanem, podivoval jsem se mimo jiné i tomu že dává ruce pryč od Green Dealu, protože jsem se o to nestíhal zajímat a nevěděl jsem, že spíše než péče odborníků o přetrvání světa, ve kterém žijeme a jsme na něm závislí, se tu uplatňuje aktivizmus jedinců, kteří se potřebují zviditelňovat jako Greta a sápat po veřejných funkcích. Dalo by se pokračovat neschopností odblokovat zbrojní výrobu pro větší vlastní obranyschopnost a podobně. My se ostatně málokdy máme šanci z médií dozvědět pozitivnější zprávy, přestože také jsou a nebo se je dozvíme a pohrdlivě nad nimi odfrkneme, protože dobré přijímáme jako nárokovatelnou samozřejmost. Pošetilost a zločin není totéž.

5
Před 11 dny

Různé výzvy,co by se mělo,nebo naopak nemělo udělat jsou jedna věc,ale řešení jak to udělat je věc druhá. / že se něco napíše do rezoluce ,tak to zrovna nic neřeší/

2
Před 10 dny

Poté je třeba ale provést demilitarizace západní poloviny Polska a zrušení základny USA v Polsku. Pak by možná šlo o tomto nehorázném požadavku diskutovat.

9
Před 10 dny
Vasa Kohout

a co tahle úplná demilitarizace Rusko 300km od jakýchkoliv Evropských hranic- tedy i od Finska, Estonska, Litvy a Lotyšska - aby se garantovalo že Rusko nebude nikdy vojenskou hrozbou pro naciální suverenitu evropských států a nebude nikdy moci jakkoliv hrozbou síly či užitím síly narušovat nezávislost jejich politiky?

Aby Rusko už nikdy nebylo bezpečnostní hrozbou pro Estonskou, Litevskou, nebo Lotyšskou nacionální suverenitu?

10
Před 10 dny

a taky dekomunizaci = denacifikaci §

1
Před 10 dny

Článek je nesmysl.Proć by to Rus dělal?

Nějakej 🐂 napíše pitomost a jak se kvůli tomu zde lidi pohádaj až hanba.

2
Před 11 dny

Kaliningrad by se měl stát součástí Polska, ale demilitarizace je dobrý kompromis.

21
Před 11 dny
Pavel Micka

Proč zrovna Polska, které tam historicky žádnou velkou roli nehrálo (a pokud ano, tak jenom epizodicky ve středověku). Mohli by ji přepustit nám jako kompenzaci za krádež Kladska.

3
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt