1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Hloupej oranžovej papoušek.

Prostě průšvih.

Chudáci Ukrajinci.

Jestli se Evropa opravdu neprobere...

26
Linda Francova

Evropa se musí probrat. Má 1,8 milionů vojáků. Rusko 1,5. USA 1,3. problém EU je v tom, že až v teď Mnichově znepokojená Uršula oznámila, že zruší restrikce bank na zbrojení. Proboha. A v čem 3 roky žijeme? V míru??? Dávno měly být uvolněny bankovní úvěry na zbrojení - stejně bezproblémově jako na zelený Green Deal. Ještě že ČR za pomoci Petra Pavla, který má z dob šéfování NATO kontakty po celém světě, sehnala ČR 1,6 milionů munice, které Evropa není schopna ani vyrobit, ani dodat. Přitom by to podpořilo ocelárny, zaměstnance EU, vše.

12
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

To už ale Evropa jednou zažila. Pakt Molotov-Ribbentrop se od paktu Putin-Trump liší snad jen tím, že ten dnešní je mnohem nebezpečnější.

33
Před 3 měsíci
Jindřich Filip

Přesně to samé mi taky docvaklo ! Historie se bohužel opakuje .Ale že až do detailu je neuvěřitelné .Co bude následovat lze dohledat v učebnici dějepisu 9.tř. ZŠ .

12
Před 3 měsíci

Myslím, že by evropští politici měli začít brnkat na stejnou strunu.

Nedávno se z Russka ozvalo, že by chtěli zpět Aljašku.

Teď by měli evropští politici začít říkat, že je to správné, že je to historky russké území a že v tom budou Russko podporovat.

7
Před 3 měsíci

Tak jak jsem to předpokládal Amerika potřebovala se zblizit s Ruskem kvůli strachu aby Rus přestal vyhrožovat USA a Trump dál přednost Putinovy před Europu je to smutný ale je to tak Amerika měla vždy hrůzu z Rusa tak Trump to vyřešil podle sebe doufám že lid Ameriky mu to moc dlouho tolerovat nebude a svrhne jeho celou Vládu

9
Před 3 měsíci

Největší problém Evropských "lídrů" je, že analpismus k USA jim skončil, Rusům do zádele znovu lézt nechcou, ta Čínská je daleko a ještě smrdí po kimchi. Bruselský ekofašismus zlikvidoval evropskou soběstačnost, to co Evropa potřebuje je buď vzestup nové "tisícileté" říše nebo brzký zánik.

3
Před 3 měsíci
Vojtěch Tománek

Ekofašizmus, to je likvidace nepohodlnejch ekologickejma zbraněma nebo co si tim přesně myslel?

1
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Tak to je hrozná doba ale i tak nejvíc mne nejde do hlavy jak si to jakoze ten tramp představuje jako celkové jak si to celkové představuje ten zlatý věk a co to bude mi za následky pro obyčejné civilní a pracující obyvatele jako tohle by mne zajímalo neví někdo?

3
Před 3 měsíci
Jan Novak

Ví to on sám?

Já nevím.

Akorát, když si shrnete fakta - je mu 78 let, prezidentem znovu už být nemůže, na obyčejných lidech mu jako miliardáři nezáleží, diktátory nahlas obdivuje už dlouho...

Co Vám z toho vychází?

2
Před 3 měsíci

Třeba mu pomůže proti Číně, která v podstatě ohrožuje nejvíce i Rusko?! Hoši, nejsme u těch jednání, víme tedy kulové, tak klíííííd. Oni si poradí i bez nás. Uvidíte....

4
Před 3 měsíci
Ondřej Plašil

Stačí poslouchat, co Putin s Trumpem nyní říkají a jak a s kým jednají a nelze si dělat žádné iluze. Trump funguje předně tak, jak si rusáci vysnili, když mu pomáhali do Bílého domu.

13
Před 3 měsíci

Na ten ksicht už se nedokážu dívat. Jen hloupost a nadšení nad sebou samým.

17
Před 3 měsíci
Karel Bednář

Jedni si vezmou území, druzí vyrabují nerostné suroviny. A říci, že Ukrajina si válku začala a vede ji diktátor oni snad rusáci vážně na Trumpa něco mají.

6
Před 3 měsíci

Trump by měl pořádně vyvětrat Bílý dům, především v horních patrech dokořán otevřít okno a pěkně se naklonit, aby se nadýchal čerstvého vzduchu a ještě se naklonit........

12
Před 3 měsíciUpraveno

Přehled děje posledních hodin v USA a UA, doporučuju. Ano, Trump by byl hvězdou RT (byvší RuSSia Today), překoná všechny jejich propagandisty.

Odkaz

youtu.be
Update from Ukraine
Support Pilot Blog on Patreon! https://www.patreon.com/PilotBlog Buy me a coffee: https://www.buymeacoffee.com/davydoff Find me on PayPal :aviatorss
2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt