Tvrdit něco, s takovou jistotou je úsměvné. Předpověď počasí je stále jen pravděpodobná. Před dvěma dny byla narychlo korigována předpověď přívalu sněhu, a silných mrazů, i když u našich medií je "krutý mráz" už -5 stupňů, a přívaly sněhu, komplikující dopravu 5cm! Prostě jak zpívá J, Nohavica:...zima jak na Sibiři, na Václaváku napadly dva centimetry - u Muzea tři! Všichni tito "věrozvěstové" by měli zažít Silvestra 1978, kdy teplota přes noc klesla o 30 stupňů, a napadla spousta sněhu. To teprve byla kalamita - na to nikdy nezapomenu!
"Ta by měla být nejchladnější za poslední roky. Mezi prosincem a březnem údajně mohou zůstat teploty pod úrovněmi, které byly evidovány v minulých dvou letech."
Opravdu? Opravdu tohle někdo napsal a dostal za to zaplaceno?
Vyhodit lže.
Vzpamatujte se, lidičky! I v dnešní době družic a super komputerů umí meteorologická věda předvídat počasí maximálně na 10 až 14 dní dopředu, a to samozřejmě s klesající pravděpodobností v čase. A jaké bude počasí v zimě, to dneska ví jedině Pánbůh!
A dřevěná noha Honsová 😂
Jak to napíše Forum24, tak to bude určitě "pravda"!😂😂😂
Nene......jedině to je pravda......když to říká ten....co mu to čouhá z bot.........
Nežvanit a přispět.....
Názorový internetový deník pro obranu liberální demokracie (neplést...se Slámokracií).
U nás už je skoro metr sněhu a podle předpovědi to má vydržet do jara. akorát je lepší když napřed půda aspoň do 0,8 metru promrzne a pak nasněží. teď to je na měkké zemi.
Bydlíte v Krkonoších?
Boze, to je zase vypotek. Kdo muze za takovouhle “novinarinu” platit? Kdyby Vavra napsal “bude pocasi”, tak by to bohate stacilo a aspon by nelhal. 🙄
Nějak mne to nechává v klidu. Přesnost předpovědi počasí na období vzdálenější než 10 dnů se postupně blíží nule.
A i kdyby napadl náhodou sníh a byla zima, děje se snad něco? Aspoň děti poznají, mnohé prvně v životě, jak má zima vypadat.
Jestli to není jako počasí v mém mobilu, dnes mi ukazuje - Je možné že v příští hodině začne zimní počasí 😁
Já věřit tomu budu 😁
A kde je to oteplování nezapomněli na něj
Už není oteplování, ale globální změna klimatu.
Ať se klima pohne jakýmkoliv směrem, vždy budou mít věrozvěsti pravdu, protože klima se bude měnit stále.
Naprosto geniální myšlenka.