To je poprasku pro prd. Broučky papkáte dlouhé roky a jak u toho mlaskáte:
Odkaz
Odkaz
Nejlepší jsou v tom sajrajtu v kelímkách, co vydávají za jogurt.
Pište za sebe. Já si vybírám a kontroluju, čím se stravuju. Ano, nevadí mi, pokud konzumuju broučky ale musí projít zkrz prase nebo slepici.
Konzumace hmyzu patří k životnímu stylu jedinců, kteří mají plná ústa slov jako "udržitelný" nebo "uhlíková stopa"
No, zkuste si někdy zjistit, kolik metanu produkuje chov skotu.
Beru to! Červíky si za draho kupuju slané nebo s příchutí sýra jako mlsání u telky, pokud budou v potravinách ráda po tom výrobku sáhnu. A pokud se někdo kření, asi je neochutnal. Je to jako slané party tyčinky, chutnají moučně. Žádná hrůza, takže mít proteinovou zdravou bombu jakou součást běžné potraviny za pár kaček, to by bylo super. Ono totiž ve zmíněných potavinách nebude šance to na chuti poznat.
Nekritizuju. Pokud to někomu nevadí, je to jeho věc. Taky nemám nic proti broučkům, pokud projdou traktem prasete nebo slepice. Ale pokud mi to bude někdo vnucovat in natura, tak budu hodně sprostej.
Tak ať si je žere Uršula i s tou komisí sama.Jsou to prasata a to se omlouvám tomu krásnému stvoření 🐖 co žije ve chlévě. Je vidět , že toho tam mají hodně na práci za naše peníze🙈
Tak ať nám jdou ti papaláši z Bruselu příkladem.
Až uvidím fon der Leyno, jak má plnou hubu červů, tak jí uvěřím.
Do tý doby jí posílám na dálku jedničku.
ja mam pocit ze v bruselu se jim cervy prokousaly uz do mozku
Mělo by to jasné psané na přední straně na obalu nebo na štítku u produktu ne ve složení kde bude zkrátka malim písmem kterou si bude muset každý googlit
Jsem alergik, mimo jiné na mořské plody. Budu muset studovat s lupou obsah použitých ingrediencí a nakupovat asi 2 hodiny. A co když ani lupa nebude stačit ? Tak nevím - pečivo, těstoviny, ovocné jogurty ...jsou potraviny běžné denní spotřeby. Pro mě katastrofa. Nekupovat to ? Všechno si vyrobit doma ?
Pro všechny diskutující co mají strach že jim EU začne do pečiva přidávat červí moučku můžete být zatím v klidu. Cena moučky např. Z potemníka moučného co zmiňuje článek stojí cca 1700kč/kg. Takže vám ji tam nikdo potají sypat nebude. Je to 40% bílkoviny a bude se přidávat do zdravých fitnes potravin, které budou o to dražší a bude to na nich uvedeno velkým písmem pro lidi co za to ty peníze chtějí dát.
Tento brouk strašně! páchne. Kdysi jsme ho měli ve špajzu a nemohli jsme se ho zbavit. Napadá mne jediné, že jsou zamořené sklady, jinak by toto nemohl nikdo vymyslet. Nemám nic proti konzumaci brouků a hmyzu - cvrčci jsou moc dobrý, červi také, ale tento brouk fakt straně smrdí a navíc, v baleném chlebu se nedočteme, zda tam je.
Chudák imunitní systém, je již dokázáno, že právě přidáváním do potravin se tím nabourává.
Ale všichni to s námi myslí dobře.
Tak mouku přímo z mlýnů, chleba pečeme doma, zahrada mě také uživí tak na 70% a maso od farmářů. Žádný krám.
Ať už jde celá EU někam. Kdo chce konzumovat toto svinstvo ať je to jeho volba ,ale aby to bylo používáno celoplošně v potravinách to mi připadá už za hranou! Ať se tím živí sama ,,Uršula''