Ukrajina se musí rozhodnout
nebo
USA členy NATO ZRADÍ , tj. Evropu opustí !
Ukrajina si musí uvědomit, že její místo je v Evropě - v EU!💙💛✌️
Tak nejdříve jsem zažil propagandu, kde po boku Ruska, USA byl třídní nepřítel .... pak jsem zažil úplně tu samou propagandu, kdy po boku USA je třídní nepřítel Rusko ... ok ... ale po boku nějaké Ukrajiny mít třídní nepřátele v USA a Rusku, to je na mně už moc .
A já myslel, že EU a Británii jde o Ukrajinu, obyčejné Ukrajinské lidi, o obranu demokracie, jak hlásá a ono nakonec o ukrajinské nerosty.
To byla jen pohádka pro lidi, vždy šlo jen o bohatství. Aby se lidi nebouřili, je třeba je nejdříve zmanipulovat, pak vysát a hlavně nechat umřít tisíce nevinných lidí, kteří jen plní rozkazy těch, co by na frontu nikdy nešli.
Zdá se, že celý problém Rusko -Ukrajinské války je v tom, že cílem jsou jen surovinové zdroje na Ukrajině. To jsme my všichni, co tu válku sledujeme, již od začátku předpokládali. Žádná demokracie (ta na UA už dávno není), ale surovinové zdroje. Takže jestli pan Fiala chce bojovat za suroviny na UA, tak se musí rozhodnout, zda to bude ve prospěch UA, nebo USA, nebo EU, nebo ČR. Zjevně mu nejde o ČR. Rozhodováno mu nezávidím. A nejsem zdaleka přesvědčen, že pan Fiala je osoba, která by to měla z hlediska potřeb ČR řešit. Podle mě by měl být v pozici vlastizrádce, třebaže na to zjevně nemá dost intelektuálních schopností přes přehršle vesměs jen pedagogických titulů. Omlouvám se Forum 24, které většinou vynechávám pro naprostou tupost a zabedněnost jejich článků, ale tohle mi nedalo. Zkuste si najít trochu jinou perspektivu, když vám Trump odstřihl finance. Myslím si, že to jde a nemusíte se hned podbízet opoziční straně.
Že by se už začalo s porcováním UA? To bude tlačenice panečku. Jen náš Fiala se ještě neprobral a bude čekat, co a jestli vůbec mu bude něco Bruselem přiděleno.
Fiala bude obnovovat Dněpropetrovskou oblast, to má přiklepnuto, řekl
Tomáš Kopečný, vládní zmocněnec pro rekonstrukci Ukrajiny. Tady je vidět kreativita EU, vždy s křížkem po fůnusu.
Už se začíná objevovat pravý důvod války na UA...To bylo od začátku jisté,že USA čuchají nerostné suroviny. Kde nic není,tam se většinou nebojuje. Aspoň v režii USA.
To bylo jasné už v roce 2014, kdy USA dělalo na Ukrajině kontrolní vrty a zjistilo problém s demokracií. Jenže rusko po vrtech zjistilo, že tam někdo mluví rusky, tak ho chtěli zachránit.
Být Ukrajincema tak na to kývnu a za čas Američanům nedám nic. Horší jak teď to mít nebudou.
Ozdravny vyprask Evrope musel prijit az z Ameriky, budme radi, ze prisel.
Souhlasím, je smutné, že 700 mil lidí z EU hledá ochranu u 300 mil lidí v USA aby je chránili před 140 mil lidmi z Ruska.
Tak a te´d se bude Ursula předhánět s Trumpem kdo je větší hyena..., pořádně si Ukrajinu naporcujte ...je mi z vás zle!!!!
to se čekalo už od roku 2014,jen Rusko jim to na 3 roky kazilo
Čím později požádá Ukrajina Rusko o přímé jednání k nastolení míru na Ukrajině a normálních vztahů mezi oběma státy, tím horší bude vyjednávací pozice Ukrajiny. Pokud mír vyjedná Trump, tak to bude pro Ukrajinu za cenu postoupení značného množství ukrajinských nerostných surovin Spojeným státům. Nic nebrání Ukrajině požádat Rusko o přímé mírové jednání a nespoléhat na Trumpa ani na EU.
Přímé mírové jednání mělo proběhnout hned na začátku, řekl to i Trump, a mohla mít celá Evropa 3 roky normálního života a nemuseli jsme mít v Evropě 7 milionů ukrajinských uprchlíků.
A proč EU toto nenavrhla už dříve...zase Evropani utřou nos 👃. To se řeší green deal, pohlaví a gender . Ale domluvit pomoc za budoucí možnost využití nerostného bohatství je z pohledu EU fuj.