To je banda přitrublejch blbounů
No je sice pravda, že jsou to exoti, ale v tom lobotomickém panotkiku řečeném SPD bude většina z nich ještě patřit k těm chytřejším.
Všichni ve vedení jsou velice inteligentní, vůbec je nepodceňuji protože 100 mil roční dotace je dobrý argument , horší je to s těmi dole
Jeden můj známý dezolát mi před časem přinesl brožurku toho Noveského i s jeho podpisem. Krásně zabalenou do igelitu, aby se jí nic nestalo. Přinesl jsem to do hospody a tam jsme se královsky bavili. Jak bude benzín za 150 korun, jak nebude jezdit žádná doprava, jak zkolabuje průmysl a jak z toho všeho bohaté elity ještě víc zbohatnou. No utekly dva roky a když jsem se toho dezoláta ptal, kde jsou ty předpovědi, bylo mi řečeno, že to všechno teprve přijde, protože jsme stále zásobeni ruskou ropou a ruským plynem z minulosti. Takoví lidi se snad do vlády nikdy dostat nemohou.
To byste se divil. Podívejte se na SK.
Budoucí ministr životního prostředí Ficovy vlády řekl, že medvědy a vlky nasadila na SK Evropská unie, aby zničila krásné slovenské vesnice.
A Babiš je pro svou moc udělat taky cokoliv. Hlavně aby mu z toho tekly peníze do Agrofertu.
Ano, ano. Těmto přímým taky demokratům (rozumějte ohýbačům demokracie a jejich zneužívačům) chybí k lidské reprezentaci v celém tom jejich pro RuSSkém panoptiku už jen nějaký ten šaman, nebo vymítač ďábla. Ale jak znám jejich smysl pro rozmanitost, tak oni se určitě objeví.
To je teda fakt kumpačka příšerných kreatur. No čemu se divím, všichni k obrazu skrachovalému popelářovi Kanimůrovi. Fuj tajbl.
A experti ve službách vlády, ti jsou jací? A zkuste být upřímní.
Proč otáčíte debatu někam jinam? Ten článek je o poradcích Okamury.
Jeden exot větši než druhý. Například Koudelka ač v ČSSD napsal Klausovi tu je svinskou amnestii. Noveský je ještě dnes zmzlý. Ševčík víc demonstruje než učí.
Mě by docela i zajímalo, co tak asi Ševčík učí za předměty?
Všechny je stravuje trýznivá touha po moci. Pokud se pak někdo z nich k moci dostane, okamžitě propadne ješitnosti, sebestřednosti a pocitu vyvolenosti k velkým činům. Podívejte se na naše bývalé "proslulé" politiky!
"Povýšil, zbohatnul, pýchou se nadmul - sám sobě cestu k neštěstí otevřel."
(Zakladatel taoismu Lao-c´ - 6.stol.př.n.l.)
Koukám dneska jedou na F24 bomby.
Asi dostali dotace 🙂.
Jo,poslal jsem 100.- Kč .
Ministryně práce a sociálních věcí bude Jana Peterková a ministr pro desinformace bude Zítko 😄 😄