1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

To je banda přitrublejch blbounů

8
Před 1 rokem

No je sice pravda, že jsou to exoti, ale v tom lobotomickém panotkiku řečeném SPD bude většina z nich ještě patřit k těm chytřejším.

22
Před 1 rokem
Zdenda Ryšavý

Všichni ve vedení jsou velice inteligentní, vůbec je nepodceňuji protože 100 mil roční dotace je dobrý argument , horší je to s těmi dole

2
Před 1 rokem

Jeden můj známý dezolát mi před časem přinesl brožurku toho Noveského i s jeho podpisem. Krásně zabalenou do igelitu, aby se jí nic nestalo. Přinesl jsem to do hospody a tam jsme se královsky bavili. Jak bude benzín za 150 korun, jak nebude jezdit žádná doprava, jak zkolabuje průmysl a jak z toho všeho bohaté elity ještě víc zbohatnou. No utekly dva roky a když jsem se toho dezoláta ptal, kde jsou ty předpovědi, bylo mi řečeno, že to všechno teprve přijde, protože jsme stále zásobeni ruskou ropou a ruským plynem z minulosti. Takoví lidi se snad do vlády nikdy dostat nemohou.

40
Před 1 rokem
Karel Stržanovský

To byste se divil. Podívejte se na SK.

Budoucí ministr životního prostředí Ficovy vlády řekl, že medvědy a vlky nasadila na SK Evropská unie, aby zničila krásné slovenské vesnice.

A Babiš je pro svou moc udělat taky cokoliv. Hlavně aby mu z toho tekly peníze do Agrofertu.

35
Před 1 rokem

Ano, ano. Těmto přímým taky demokratům (rozumějte ohýbačům demokracie a jejich zneužívačům) chybí k lidské reprezentaci v celém tom jejich pro RuSSkém panoptiku už jen nějaký ten šaman, nebo vymítač ďábla. Ale jak znám jejich smysl pro rozmanitost, tak oni se určitě objeví.

8

To je teda fakt kumpačka příšerných kreatur. No čemu se divím, všichni k obrazu skrachovalému popelářovi Kanimůrovi. Fuj tajbl.

1
Před 1 rokem

A experti ve službách vlády, ti jsou jací? A zkuste být upřímní.

42
Před 1 rokem
Ivo Husak

Proč otáčíte debatu někam jinam? Ten článek je o poradcích Okamury.

30
Před 1 rokem

Jeden exot větši než druhý. Například Koudelka ač v ČSSD napsal Klausovi tu je svinskou amnestii. Noveský je ještě dnes zmzlý. Ševčík víc demonstruje než učí.

25
Před 1 rokem
Zbyněk Oščádal

Mě by docela i zajímalo, co tak asi Ševčík učí za předměty?

3
Před 1 rokem

Všechny je stravuje trýznivá touha po moci. Pokud se pak někdo z nich k moci dostane, okamžitě propadne ješitnosti, sebestřednosti a pocitu vyvolenosti k velkým činům. Podívejte se na naše bývalé "proslulé" politiky!

"Povýšil, zbohatnul, pýchou se nadmul - sám sobě cestu k neštěstí otevřel."

(Zakladatel taoismu Lao-c´ - 6.stol.př.n.l.)

13
Před 1 rokem

Koukám dneska jedou na F24 bomby.

Asi dostali dotace 🙂.

3
Před 1 rokem
Tomas Prudky

Jo,poslal jsem 100.- Kč .

Před 1 rokem

Ministryně práce a sociálních věcí bude Jana Peterková a ministr pro desinformace bude Zítko 😄 😄

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt