1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 11 měsíci

Hned je den krásnější po přečtení těchto zpráv s příjemným pocitem, že mír se blíží.

No jo Ruští masový vrazi si budou skládat puzzle. A potrvá jim to asi hezky dlouho.

19
Před 11 měsíci

Na Foru 24 se to hemží samými úspěchy ukrajinské armády a přitom s osvobozováním svého území nijak nepostupují. Takže za a) jsou to lži, za b) existují i srovnatelné ruské úspěchy, za c) nejedná se o úspěch, ale triviálnost. Nebo má někdo z Vás jiné vysvětlení?

28
Před 11 měsíci
Jan Zeman

Mají zpět skoro 50% území. Za skoro tři roky rus nebyl schopen prorazit frontu a vzdušný prostor taky nemají. Profi armáda hnojí černozem. Za mě dobrá práce

28
Před 11 měsíci

Rusové vždy hlásí, nikdo nezemřel, nikdo nebyl zraněn.??? Mají štěstí, že je nejde spočítat, to bychom se divili. 😝

29
Před 11 měsíci
Zdeněk Ambroz

Já jen čekám ,co vypotí až se opravdu něco stane?

7
Zobrazit další 2 reakce
Před 11 měsíci

Proč mě ty úspěšné sestřely připomínají hlášku "operace se zdařila, pacient nepřežil"?

21
Před 11 měsíci

Rusáci mají naprosto neuvěřitelnou úspěšnost sestřelů ukrajinských dronů a raket, odhaduju minimálně 150%. Přes to všechno mají strašlivou smůlu, když trosky těch sestřelených věcí jim vždycky neomylně dopadnou na loď, letadlo, barák plnej válečnejch zločinců, rafinérii nebo nějaký jiný citlivý místo. Zvláštní, že při tý smůle mají na rozdíl od Ukrajinců štěstí a nepadá jim to na nemocnice, školky a domovy důchodců.

5
Před 11 měsíci

Ten rus je nepoučitelnej, říkám nekuřte tam ! No a oni si nedají říct, požární prevence je jim cizí. No što vy to zase zdělali?

5
Před 11 měsíci

Sláva Ukrajině!

35
Před 11 měsíci
Blažena Nedbálková

kdy vám končí vycházky ?

9
Před 11 měsíci

PVO úspěšně sestřelila všechny drony, ve městě není voda, ani elektřina. To je fakt úspěch.

6
Před 11 měsíci

Když russák řekne, že lehce poškodily, můžeme se spolehnout, že jsou totálně kaput 😆💥

8
Před 11 měsíci

Když se daří, tak se daří.🤣

8
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt