1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Pane Doležale a Vám podobní odsuzovatelé, něco Vás stále zlobí, že? Stálo by za to, než začnete psát cosi o ezo ( pro Vás asi cokoli, čemu nerozumíte), aby jste si laskavě o čchi- kung cvičení (když je to pro Vás ezo) něco zjistil, zkusil si zacvičit- to pro zkušenost, aby jste věděl, o čem to vlastně píšete- a pak psal své názory. Píšete o věcech, o kterých nic nevíte a používáte je k odsuzování druhých. Asi jste na pana soudce nic jiného hrozného nenašel? Ti co nejvíc odsuzují jiné odsuzují sami sebe k nepochopení čehokoli. Možná by Vám neuškodilo, aby jste se na Svět začal dívat z jiného úhlu a kapku si to tady užil....

11
Před 1 rokem

Komunisti na Hradě/Eva a Petr Pavlovi/=zločinci na Hradě!!!V tomhle případě jsou to ještě rudí lampasáci!!!Skvělá kvalifikace Českého presidenta a jeho manželky!!!Bezcharakterní rudý hnus!!!Jak ztohoven!!!

4
Před 1 rokem
Hrazdil Pavel

A k tomu jeste na Hrade Kolarovi

1
Před 1 rokem

Energie čchi je jiný název pro energii ki (Reiki) 🙂 a věštění z ruky je normální obor a jmenuje se to chiromantie 🙂 jen pro upřesnění, takže za mě naprosto v pořádku 🙂 a naopak to, že soudce není zarytý materialista je mi u takového člověka sympatické.

10
Před 1 rokem
Veronika Dedejová

Jo, a občas se létá na koštěti .....

Před 1 rokem

To je tak pane Doležal když má člověk před volbami zatmění mozku! Vy jste nejen volil ale byl i slušně řečeno propagandistou této volby. Gratuluji , že zatmění ustupuje a začíná svítat!

20
Před 1 rokem

„Subjektivní hledisko účastníků řízení, případně soudců samotných je podnětem pro rozhodování o eventuální podjatosti, avšak rozhodování o této otázce se musí dít výlučně na základě hlediska objektivního. To znamená, že není přípustné vycházet pouze z pochybností o poměru soudců k projednávané věci nebo k osobám, jichž se úkon přímo dotýká, nýbrž i z hmotněprávního rozboru skutečností, které k těmto pochybnostem vedly. […] K vyloučení soudce z projednání a rozhodnutí věci může dojít teprve tehdy, když je evidentní, že vztah soudce k dané věci, účastníkům nebo jejich zástupcům dosahuje takové povahy a intenzity, že i přes zákonem stanovené povinnosti nebude schopen nezávisle a nestranně rozhodovat. Nepochybně se jedná o případy, kdy soudce je současně na straně účastníka řízení či svědka, resp. když by v řízení mohl být dotčen na svých právech; shodně to platí v případě, že soudce má k účastníkům řízení příbuzenský, přátelský nebo zjevně nepřátelský vztah, příp. vztah ekonomické závislosti (viz NS 2 Cdon 828/96, Soudní judikatura, 2000, č. 3, s. 113; shodně Bureš, J., Drápal, L., Mazanec, M. Občanský soudní řád. Komentář. 5. vydání, s. 56).“

Odkaz

1
Před 1 rokem

Konečně máme presidenta,za kterého se nestydím.Že sloužil vlasti za komunizmu,mu odpouštím,protože jiná možnost nebyla.Pro mě je nejlepší volba.

Komunismus a rusáky nemám rád.

9
Před 1 rokem
Josef Stehlik

V dobe socialusmu nikdo nebyl nucen vstupovat do KSC,protoze to byla kadeho osobni vec.Komousskou jsem nebyla vysokou jsem mohla studovat,ale byli lide kteri chteli podlejzanim si zaridit luxusni zivot.Navic PE-PA nebl jen radovym komousem,ale byl to presvedceny komous ktery pres rudou knizku mel lusuxni zivot.Stal se predsedou KSC-ZO,rozvedcikem a stale proplouval az do soucasne doby.Je to bezchrakterni clovek a nikdy jsem si nemyslela ze taci lide by mohli sedet na Hrade.Moudrosti moc nepobral a to same jeho zena.Stydim se za prezidenta.

3
Před 1 rokem

Pane Doležale, čchi kung, není ezoterický nesmyls. Posuzování někoho podle toho, že cvičí a propaguje přes tisíc starou metodu, která je součástí tradiční čínské medicíny svědčí o Vaší neschopnosti si zjistit o čem píšete.

Nemám na na pana Simona žádný názor ohledně jeho jmenování, ale pokud ho dehonestujete, alespoň minimálně si o tématu něco zjistěte.

3
Před 1 rokem

Pan redaktor ale dost podpásově vybral z činnosti pana Simona právě záležitosti týkající se pohlavního zdraví. Ano, je to čtivé, bulvární, ale je to nefér. Východní nauky, tedy i Orel v hnízdě, nejsou pokrytecké jako evropské křesťanské učení a do zdraví těla zahrnují i pohlavní orgány a proto o nich hovoří. To je celé.

3

Pane Doležale, musíte si zvyknout, že vše nepůjde podle Vás. Mě jsem zato, že tohle chápete a mám zato, že by k tomu měli zaujímat stanoviska experti přes právo. Někomu se líbí tohle a jinému tohle. Zkuste si vzpomenout na Vaše chyby a to jste psal do novin .Uvidíme, řekl Zenový mistr...

Před 1 rokem

Bohužel, všichni kdo mu dali hlas teď za to můžou,on na to prostě absolutně nemá koule.

51
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt