Pane Doležale a Vám podobní odsuzovatelé, něco Vás stále zlobí, že? Stálo by za to, než začnete psát cosi o ezo ( pro Vás asi cokoli, čemu nerozumíte), aby jste si laskavě o čchi- kung cvičení (když je to pro Vás ezo) něco zjistil, zkusil si zacvičit- to pro zkušenost, aby jste věděl, o čem to vlastně píšete- a pak psal své názory. Píšete o věcech, o kterých nic nevíte a používáte je k odsuzování druhých. Asi jste na pana soudce nic jiného hrozného nenašel? Ti co nejvíc odsuzují jiné odsuzují sami sebe k nepochopení čehokoli. Možná by Vám neuškodilo, aby jste se na Svět začal dívat z jiného úhlu a kapku si to tady užil....
Komunisti na Hradě/Eva a Petr Pavlovi/=zločinci na Hradě!!!V tomhle případě jsou to ještě rudí lampasáci!!!Skvělá kvalifikace Českého presidenta a jeho manželky!!!Bezcharakterní rudý hnus!!!Jak ztohoven!!!
A k tomu jeste na Hrade Kolarovi
Energie čchi je jiný název pro energii ki (Reiki) 🙂 a věštění z ruky je normální obor a jmenuje se to chiromantie 🙂 jen pro upřesnění, takže za mě naprosto v pořádku 🙂 a naopak to, že soudce není zarytý materialista je mi u takového člověka sympatické.
Jo, a občas se létá na koštěti .....
To je tak pane Doležal když má člověk před volbami zatmění mozku! Vy jste nejen volil ale byl i slušně řečeno propagandistou této volby. Gratuluji , že zatmění ustupuje a začíná svítat!
„Subjektivní hledisko účastníků řízení, případně soudců samotných je podnětem pro rozhodování o eventuální podjatosti, avšak rozhodování o této otázce se musí dít výlučně na základě hlediska objektivního. To znamená, že není přípustné vycházet pouze z pochybností o poměru soudců k projednávané věci nebo k osobám, jichž se úkon přímo dotýká, nýbrž i z hmotněprávního rozboru skutečností, které k těmto pochybnostem vedly. […] K vyloučení soudce z projednání a rozhodnutí věci může dojít teprve tehdy, když je evidentní, že vztah soudce k dané věci, účastníkům nebo jejich zástupcům dosahuje takové povahy a intenzity, že i přes zákonem stanovené povinnosti nebude schopen nezávisle a nestranně rozhodovat. Nepochybně se jedná o případy, kdy soudce je současně na straně účastníka řízení či svědka, resp. když by v řízení mohl být dotčen na svých právech; shodně to platí v případě, že soudce má k účastníkům řízení příbuzenský, přátelský nebo zjevně nepřátelský vztah, příp. vztah ekonomické závislosti (viz NS 2 Cdon 828/96, Soudní judikatura, 2000, č. 3, s. 113; shodně Bureš, J., Drápal, L., Mazanec, M. Občanský soudní řád. Komentář. 5. vydání, s. 56).“
Odkaz
Konečně máme presidenta,za kterého se nestydím.Že sloužil vlasti za komunizmu,mu odpouštím,protože jiná možnost nebyla.Pro mě je nejlepší volba.
Komunismus a rusáky nemám rád.
V dobe socialusmu nikdo nebyl nucen vstupovat do KSC,protoze to byla kadeho osobni vec.Komousskou jsem nebyla vysokou jsem mohla studovat,ale byli lide kteri chteli podlejzanim si zaridit luxusni zivot.Navic PE-PA nebl jen radovym komousem,ale byl to presvedceny komous ktery pres rudou knizku mel lusuxni zivot.Stal se predsedou KSC-ZO,rozvedcikem a stale proplouval az do soucasne doby.Je to bezchrakterni clovek a nikdy jsem si nemyslela ze taci lide by mohli sedet na Hrade.Moudrosti moc nepobral a to same jeho zena.Stydim se za prezidenta.
Pane Doležale, čchi kung, není ezoterický nesmyls. Posuzování někoho podle toho, že cvičí a propaguje přes tisíc starou metodu, která je součástí tradiční čínské medicíny svědčí o Vaší neschopnosti si zjistit o čem píšete.
Nemám na na pana Simona žádný názor ohledně jeho jmenování, ale pokud ho dehonestujete, alespoň minimálně si o tématu něco zjistěte.
Pan redaktor ale dost podpásově vybral z činnosti pana Simona právě záležitosti týkající se pohlavního zdraví. Ano, je to čtivé, bulvární, ale je to nefér. Východní nauky, tedy i Orel v hnízdě, nejsou pokrytecké jako evropské křesťanské učení a do zdraví těla zahrnují i pohlavní orgány a proto o nich hovoří. To je celé.
Pane Doležale, musíte si zvyknout, že vše nepůjde podle Vás. Mě jsem zato, že tohle chápete a mám zato, že by k tomu měli zaujímat stanoviska experti přes právo. Někomu se líbí tohle a jinému tohle. Zkuste si vzpomenout na Vaše chyby a to jste psal do novin .Uvidíme, řekl Zenový mistr...
Bohužel, všichni kdo mu dali hlas teď za to můžou,on na to prostě absolutně nemá koule.