Takže podle vás je každý, kdo je proti vládě, automaticky fašista? Víte vůbec, co to je? To je děs, kdo všechno se dnes považuje za novináře.
Kdy já už jsem něco podobného četl... Jo, už vím - podobně psalo za komančů Rudé právo. Těm taky táhlo z huby jak ze žumpy. Ale tahle smradlavá sedlina z Forum24 je už dalece překonala.
Když byl šéfredaktorem P. Šafr, tak jsem si myslel, že nic horšího být nemůže. To co ale předvádí tato nová šéfredaktorka, tak to už je vrchol sprostoty a blbosti.
Dobře platí vláda redaktory F24, smlouvy jsou lehce dohledatelné - 500,- Kč/hod. Že by vláda už nazývala občany prostřednictvím F24 fašisty?
Myslím si, že to není nálepkování se strany vlády, ale je to soukromá patolízalská akce Fora24 a její šéfredaktorky.
Urážka lidí co vyjadřují svůj odpor proti vládě , která je proti Česká ,
nazývat je fašisty ne nehoráznost a je nutné zvážit trestní oznámení na pisálky .
Nechceme nechat naši zem zatáhnout do války .
Jestli na demonstraci byli dva fanoušci Rusa tak je to moc. To je zase dehonestrace demonstrujících.
Okamura, ani Babiš se o příznivce bát nemusí. Jako zastrašování ale dobré!
Demokracie proti totalitě má tu nevýhodu, že demonstrace jsou k ničemu! Jako příklad slouží současná Francie. Ani násilí v ulicích demokraticky zvolenou vládu, která má v parlamentu většinu nepřesvědší o odstoupní!
Opět nejspíš vládou objednané hnusy z pera hloupé Hovorkové. Jak může někdo napsat takové svinstvo a ještě se ráno na sebe podívat do zrcadla.
Ona není hloupá,ona je úplně mimo ale to je celé Fórum ,holt za prachy napíši cokoliv.
Asi od ted bude kazda demokraticka demonstrace v jakekoli zemi proruska nebo nacisticka 😄 To jsme to dopracovali teda. Nebo to delaj jen u nas tzv. "novinari" ?
No kazdy rezim ma sve slouhy 😄
Nechápu proč nezakročí Seznam, když zveřejňuje takové lži, na včerejší akci jsem byl a žádný proruský fašista tam nebyl. Tento článek mohl napsat jen naprostý hlupák který nic nechápe. Tímto končím se Seznamem tohle nemůže napsat objektivní medium.
Když takhle zaplnilo Václavák milion chvílek tak tam podle Forum24 bylo nejméně milion lidí a teď pár jednotlivců. Jsme pitomí my co to čteme.
To nebylo pár jednotlivců. Sledovala jsem to na internetu a dva účastníci, zřejmě novináři, hovořili mezi sebou o stopadesáti až stošedesáti tisících lidí.