1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Takže podle vás je každý, kdo je proti vládě, automaticky fašista? Víte vůbec, co to je? To je děs, kdo všechno se dnes považuje za novináře.

45
Před 2 roky

Kdy já už jsem něco podobného četl... Jo, už vím - podobně psalo za komančů Rudé právo. Těm taky táhlo z huby jak ze žumpy. Ale tahle smradlavá sedlina z Forum24 je už dalece překonala.

25
Před 2 roky

Když byl šéfredaktorem P. Šafr, tak jsem si myslel, že nic horšího být nemůže. To co ale předvádí tato nová šéfredaktorka, tak to už je vrchol sprostoty a blbosti.

12

Dobře platí vláda redaktory F24, smlouvy jsou lehce dohledatelné - 500,- Kč/hod. Že by vláda už nazývala občany prostřednictvím F24 fašisty?

9
Před 2 roky
Květoslav Michálek

Myslím si, že to není nálepkování se strany vlády, ale je to soukromá patolízalská akce Fora24 a její šéfredaktorky.

4
Před 2 roky

Urážka lidí co vyjadřují svůj odpor proti vládě , která je proti Česká ,

nazývat je fašisty ne nehoráznost a je nutné zvážit trestní oznámení na pisálky .

Nechceme nechat naši zem zatáhnout do války .

14
Před 2 roky

Jestli na demonstraci byli dva fanoušci Rusa tak je to moc. To je zase dehonestrace demonstrujících.

Okamura, ani Babiš se o příznivce bát nemusí. Jako zastrašování ale dobré!

Demokracie proti totalitě má tu nevýhodu, že demonstrace jsou k ničemu! Jako příklad slouží současná Francie. Ani násilí v ulicích demokraticky zvolenou vládu, která má v parlamentu většinu nepřesvědší o odstoupní!

4
Před 2 roky

Opět nejspíš vládou objednané hnusy z pera hloupé Hovorkové. Jak může někdo napsat takové svinstvo a ještě se ráno na sebe podívat do zrcadla.

9
Před 2 roky
Pavel Schropfer

Ona není hloupá,ona je úplně mimo ale to je celé Fórum ,holt za prachy napíši cokoliv.

4
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Asi od ted bude kazda demokraticka demonstrace v jakekoli zemi proruska nebo nacisticka 😄 To jsme to dopracovali teda. Nebo to delaj jen u nas tzv. "novinari" ?

19
Před 2 roky
Petr Novák

No kazdy rezim ma sve slouhy 😄

17
Před 2 roky

Nechápu proč nezakročí Seznam, když zveřejňuje takové lži, na včerejší akci jsem byl a žádný proruský fašista tam nebyl. Tento článek mohl napsat jen naprostý hlupák který nic nechápe. Tímto končím se Seznamem tohle nemůže napsat objektivní medium.

9
Před 2 roky

Když takhle zaplnilo Václavák milion chvílek tak tam podle Forum24 bylo nejméně milion lidí a teď pár jednotlivců. Jsme pitomí my co to čteme.

12
Před 2 roky
Ivan Dvořák

To nebylo pár jednotlivců. Sledovala jsem to na internetu a dva účastníci, zřejmě novináři, hovořili mezi sebou o stopadesáti až stošedesáti tisících lidí.

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt