1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Paní Hovorková jak je vidět je taková tučná Berta Forum 24, která vystřelila na zimní palác jen s malinkou nepřesností a to že ti fašisti, které má zřejmě madam Hovorková na mysli jsou, poněkud dál na východ

6
Před 2 roky

Ukázkový přehled dezinformací od počátku do konce článku. Kolik za to dostanete paní Hovorková?

Jestli mi to znovu smažete, tak jen tím porvrzujete, že mám pravdu.

22
Před 2 roky
Eva Simanova

Lžete. A dokažte, že ne. 😁

14
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Tady se zase sešla sebranka... Ještě že je zítra pondělí, tak šupky do práce, ať přijdete na jiné myšlenky. Říkal jsem do práce, ne na pracák.

18
Před 2 roky
Zdeněk Soukup

A predstav si, ze jedna z ucastnic nejen, ze sama pracuje, ale dava praci i nekolika dalsim lidem. Takze s tou se bohuzel na tom "pracaku" vy setkat nemuzete, ale vy tam budete jako doma, co?

15
Před 2 roky

tenhle Sorosův plátek fakt nezklame. to je spolu s ČT největší novinářská žumpa

51
Před 2 roky
Aleš Ryzák

Máte pravdu, chodím si sem počíst.

13
Před 2 roky

Stačí se podívat kdo tam mluví a chce se mi zvracet🤮

19
Kamil Kovar

Ještě že jste tam nebyl, to by zvracela i Policie ČR-UA.

14
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 2 roky

Hovorková kolik máte roků že tady píšete takové hnoje?Co vy jste zažila? Co vy víte o fašistech?Nic,vůbec nic!!!! Jste jen novinářská žumpa a tohle už je na trestní oznámení!!!

12
Martin Chytil

Aha, na paní redaktorku si troufate, jestli pak jste si troufnul na Babiše, když takto vykřikoval na své odpůrce na táborském náměstí? 😡

1
Před 2 roky

Ta paní co napsala ten blábol musí byt dobře placená, nebo zrní pochybělo a klove kde se dá.

9
Před 2 roky
Jarek Ady

Napsala čistou pravdu. Demonstrace fašistické lůzy!

11
Před 2 roky

Kde bere pí Hovorková drzost nazývat lidi s odlišným názorem fašisty?Onálepkovat a dehonestovat to je hlavní náplň F24.Rudé právo má skvělého následovníka.

11
Před 2 roky

Johano, víte kdo to je fašista? Co si to vůbec dovolujete? Jestli rodíte děti jako píšete blbosti do Fora 24, pak máte doma pěkný blbce. Jste ubožák nejubožejší.

11
Před 2 roky
Stanislav Hajdusek

Naštvanej? To je dobře 🤣

4
Před 2 roky

Johano Hovorková, Vy jste ukázkovým příkladem,že psát články na Forum24 je jistý druh prostituce, že za peníze jste schopná čehokoliv.

23
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt