Paní Hovorková jak je vidět je taková tučná Berta Forum 24, která vystřelila na zimní palác jen s malinkou nepřesností a to že ti fašisti, které má zřejmě madam Hovorková na mysli jsou, poněkud dál na východ
Ukázkový přehled dezinformací od počátku do konce článku. Kolik za to dostanete paní Hovorková?
Jestli mi to znovu smažete, tak jen tím porvrzujete, že mám pravdu.
Lžete. A dokažte, že ne. 😁
Tady se zase sešla sebranka... Ještě že je zítra pondělí, tak šupky do práce, ať přijdete na jiné myšlenky. Říkal jsem do práce, ne na pracák.
A predstav si, ze jedna z ucastnic nejen, ze sama pracuje, ale dava praci i nekolika dalsim lidem. Takze s tou se bohuzel na tom "pracaku" vy setkat nemuzete, ale vy tam budete jako doma, co?
tenhle Sorosův plátek fakt nezklame. to je spolu s ČT největší novinářská žumpa
Máte pravdu, chodím si sem počíst.
Stačí se podívat kdo tam mluví a chce se mi zvracet🤮
Ještě že jste tam nebyl, to by zvracela i Policie ČR-UA.
Hovorková kolik máte roků že tady píšete takové hnoje?Co vy jste zažila? Co vy víte o fašistech?Nic,vůbec nic!!!! Jste jen novinářská žumpa a tohle už je na trestní oznámení!!!
Aha, na paní redaktorku si troufate, jestli pak jste si troufnul na Babiše, když takto vykřikoval na své odpůrce na táborském náměstí? 😡
Ta paní co napsala ten blábol musí byt dobře placená, nebo zrní pochybělo a klove kde se dá.
Napsala čistou pravdu. Demonstrace fašistické lůzy!
Kde bere pí Hovorková drzost nazývat lidi s odlišným názorem fašisty?Onálepkovat a dehonestovat to je hlavní náplň F24.Rudé právo má skvělého následovníka.
Johano, víte kdo to je fašista? Co si to vůbec dovolujete? Jestli rodíte děti jako píšete blbosti do Fora 24, pak máte doma pěkný blbce. Jste ubožák nejubožejší.
Naštvanej? To je dobře 🤣
Johano Hovorková, Vy jste ukázkovým příkladem,že psát články na Forum24 je jistý druh prostituce, že za peníze jste schopná čehokoliv.