Fórum žumpa zase slintá jako obvykle.
Pozor na ty nadpisy - na Václaváku nebyli žádní fašisti.Byli tam občané České republiky.Jsem si jista,že toto bude mít důsledky.Kdo vás platí za takové svinstva?
Pani redaktorka nechť se zeptá svojí babičky (prababičky),kdo to byli fašisti a teprve pak se pustí do nenávistných,žlučovitých článků.
To je ubohá hvězda která neví vůbec nic jinak by nemohla tohle stvořit a co nato ten její šéfredaktor? Tady je vidět že Forum24 je novinářská žumpa.
Nechce se mi ani věřit, co všechno jsou novináři ochotni a schopni napsat, jen aby se uživili.
Dokonce se uchylili k tomu ze pisou pravdu. Tak hluboko klesli.
Český občan je u vás fašista? A kdo jsou ti, co pořádají Bandera party? Proboha, v jakém světě lží to žujeme, vždyť vy lžete jako když Rudé právo tiskne!
Kdo přijde demonstrovat na Václavák pod jinou (Českou) vlajkou než provládní Rakušanovy kolaboranti, tak je fašista. Kdo tedy sjednocuje národ? Forum24 to rozhodně není.
Tu demonstraci svolávalo Forum24? Opravdu? Máš to jakési poplantané, Voloďo.
Přesně. nedávno jsem tu měla komentář , že o tyhle týpky bude dračka, Rajchl vlastně dělá dobrou práci.
To je zhrzená asi žena,dneska člověk neví.Chtělo by to si trochu zaskotačit,když by se někdo našel.Hned by na světě bylo sluníčkově.
Nechci , aby mě trvale blokli.
To tu ani nemůžu napsat, k čemu mě motivuje Váš příspěvek.
Co to tady píšeš za blbosti.Hoď si hadr na hlavu,a vypláchni si hu.....
Johana každým článkem dokazuje, že je možná mimo hlavy normální.