Vážená paní, jste opravdu nehorázná!!!!!
Jak si dovolujete pracující lidi takto nazývat????
Fašisti? Víte, kdo byl fašista???
Doporučuji si to vyhledat.
Jste opravdu nestoudná!!!!!!!! Zatím máme demokracii, i když se to současné vládě nelíbí....
Já myslím že demokracie už dávno neni stačí něco napsat negativního až už vás blokují už jen čekám že budou lidi zavírat jak za komanča.
Hovorková článek plný lží. To vaše Fórum je hnusný leták, který si dovolí žebrat o příspěvek. Žebrat při každém vydání. Jste hnus! Píši takto proto, že si dovoluješ Hovorková napadat a dehonestovat lidí. Nejsi novinářka ale spodina společnosti, zřejmě dobře placená, nestydíš se ?!?!
Takový lidský povl se nestydí a nemá vůbec smysl na takové zhovadilosti reagovat.
co si to Forum vůbec už dovoluje nazvat lidí kteří demonstrují nazvat fanoušky Ruska a Putina to že Forum je proukrajinská a podporovaná dnešní vládou tak to by se měli zamyslet já nejsem fanoušek ani Ruska ani Putina ale nejsem ani fanouškem Ukrajiny a uplně tu demonstraci schvaluji to co js dnešní vláda děla je hnus celé pětikoalice jen pro sebe si hrabou aby měli co nejvíce a druzí aby žili v chudobě ti co mají hodně aby měli vic a ti co jsou chudší aby neměli nic
Paní Galdova. Rozpočet CR je v tak velkém deficitu právě kvůli tomu nebo spíše kvůli tomu že poslední vlády rozdávali hlavně chudším. Zřejmě tomu nebudete věřit ale bohužel.
Jací fašisti? Hovorková je ... Doplňte si.
štěkajících psů už tu bylo, stačí si vzpomenout na Sládka a jeho kumpačku, Bártu a jeho spolek.....a kde jsou dnes?...to že průměrný advokát našel svůj "liz" ne v práci, ale ve strachu lidí je jen dočasný výkřik....Česko není Francie
Vládní chcípák,ty půjdeš.👎
Tak za tohle by sis měl jít, pisálku poplatný, zaprodaný, okamžitě sednout. Napřed se ale všem těm lidem omluvit a dát si z každé strany pár pořádných facek a urazit ruce. Jak si vůbec můžeš dovolit nazývat ty lidi, kteří protestují proti Fialově drahotě a devastaci našeho státu, mající v rukou české vlajky, fašisty a proruskými krysami? Co si to vůbec dovoluješ? Kdo tě platí? Ty bys byl za války udavač, kolaborant a první převlékač kabátu, točící se jak korouhev. Až karta obrátí, budeš zas podlézat jiné vládě a režimu, viď? Fuj, jsem z tebe s tobě podobných zhnusena.
Příspěvek je stejně trapný a hloupý jako vy.
Fašisti? co jsi ty,. Hovorková? Nad tvými hnusy, co plodíš, už zůstává rozum stát.Čteš někdy komentáře?Pokud ano, tak ti to je fuk, co?Celé to prohnilé Forum má za sebou pětikolku, svoje prachy máte jisté. Ale dočkejte času, těmito články jenom přiléváte olej do ohně.
Další zbytečná bába tady vyhrožuje 😁😁 všichni víme co jste zač.
Kolik dostávají od vlády pisálci z Fora 24 za tyto vyblitiny?
Nic. Píší co si myslí.
Hovorková, opět píšu, že je mi Vás líto, protože Vás ten život tak nevratně poznamenal. Myslím, že se to už fakt nedá léčit . Za to, co o nás píšete, ponesete plnou odpovědnost. Až u nás vyhraje pravda a demokracie, Vy a Šafr budete první, kdo poletí! A můžete si za to sami.
Co to melete? Odkud poletí, kam poletí, kdo je bude vyhazovat. Jakým právem? A proč? Co to vyhrožujte, pakáži jedna.
Vysvětlete mi proč když o vás napíšu, že jste fašisti, tak mi komentář vyma- žou. A vy oficiálně v mainstremovém médiu nazýváte statisíce a milioný lidí za fašisty. A vás nikdo nevymaže, nez- ruší a trestně nestíhá!!! Celý mainstrem se chová stejně. To je ta podstata této demokracie??? O co ve skutečnosti jde???
Vrchol sprostoty. Správně napsáno, za to by měl být fórum zakázaný.