Paní Hovorková, nebudu zde komentovat pohnutky, které ty lidi přivedly na tu demonstraci. To přenechám jiným. Spíše bych se chtěla všeobecně pozastavit nad informačním stylem vaší redakce. Přečetla jsem již mnoho vašich článků a můj závěr je naprosto jednoznačný. Vy jste ta nejhorší novinářská žumpa na české scéně. Vaše články jsou založeny na pomlouvání, sprostém urážení, manipulaci s fakty, a mnohdy i na obyčejné lži. Občas se i divím, že na vás ještě nikdo z dotčených, které vždy vulgárně urážíte, nepodal trestní oznámení, protože některé vaše výroky jsou prokazatelně již za hranou trestního práva. No, ale všeho dočasu. Vy i ta vaše parta jednou narazíte, protože nikdo není nedotknutelný, a zákony nelze neustále beztrestně porušovat ani v našem státě. Často mluvíte o nenávisti u druhých lidí, ale to vy jste právě ti, kteří vnášejí do naší společnosti rozvrat, neklid a právě tu nenávist. Vaše komentáře jsou totiž té nenávisti plné. Jen mě dost zaráží že vám takový prostor pro vaše vulgární a primitivní výlevy opakovaně dává právě Seznam, který v minulosti platil za relativně solidní informační médium. Je to jen důkaz toho, že i on už klesl hodně hluboko.
Nic tak v neděli nepobaví, jako tahle Johana s tlustejma nohama.......😆
Ve fórum 24 snad zaměstnávají jen slabomyslné lidi to se nedá ani číst do konce když ta divná redaktorka napíše že se sešli příznivci Ruska a Putina a přidá fotku se samými českými vlajkami a ještě drze přidá že jim kdosi zakázal přinést ruské ,tohle je ta pravá dezinformace a propaganda fuj!!!!!
Označit někoho jen tak Fašistou to chce už silný pajšl.Jediné co umíte je prudit lidi.Kdo seje vítr bouři sklízí, jednou se vám to taky může vymstít.Když jsem koukal dnes na CNN tak ten průvod lidí byl opravdu velký, a vy tu píšete že tam byla vesměs hrstka Fašistů a pomatenců.Místo urážení těch lidí máte napsat jak se věci mají a né jak je vidíte vy.
To od podplaceného pisálka nečekejte. Seriózní , slušné, objektivní a pokud možno pravdivé informace v článcích přinášejí pouze novináři, ale tady na Seznamu je nehledejte.
Johano Hovorková, když nenazvete demonstranty proti chudobě a vládě proruskymi dezoláty, tak jsou to rovnou fašisti z Václaváku a okraj společnosti.Jak si to vůbec můžete dovolit..
No vidis a oboje je pravda.
Fórum 24, plátek který podporuje tuto neschopnost vládu.
Fórum 24 , kterému je jedno, že máme neschopného, prolhaného premiéra.
Fórum 24 a Milion chvilek.
Svolejte demonstraci na pomoc vládě.
A porovnáme jak bude zaplněn Václavák.
A nebo rovnou na Letnou, co Fórum 24?
Madam Jóhana projela archivy Rudého práva a sedla ke klávesnici. Jinak si ten její úlet nedovedu vysvětlit.
To není úlet, to je její běžný projev. Bohužel.
Koukám, že paní Hovorková píchla do živého. A už by ji tady mnozí za svobodné vyslovení názoru žalovali, zavírali a někteří i fyzicky napadali, o sprostých urážkách nemluvě. Takto se ovšem vždy chovají jen dva typy režimů. Co z toho plyne? Paní šéfredaktorka má v nadpisu článku naprostou pravdu.
Bude o tyhle typy pranice a čím víc bude mít Rajchl, na 5procent to snad nedotáhne , tím míň bude mít Můra a AB a co víc od takového Vrábela chtít. Jeho historická úloha.
Paní Hovorková evidentně neví co je to fašismus, jinak by nepsala takové hlouposti. Asi ve škole nedávala pozor nebo měla špatné učitele. Nebo jenom účelově lže?? Jak to asi je??
To Forum24 se od rusáků moc neliší - fašisti na Ukrajině fašisti na Václaváku.... Já sice na Václavák nechodím, ale jestli tady jednou vypukne nějaká válka, tak budu bojovat rozhodně proti přesně takovým nemorálním náckům jako pracují pro Forum24.... Rajchl nejspíš není vzor ctnosti, ale proti téhle sebrance fašistů z Forum24 je to světec...