Milá Johano. Po přečtení toho co asi jen vy sama vydáváte za seriozní novinářský článek jsem pochopil, proč píšete do plátku jako je Forum 24,který svojí užitečností a smyslem pro pravdu tolik připomíná HROM. Směs polopravd a nesmyslů s důrazem ,že hlavním tématem demonstrací je porážka Ukrajiny jasně ukazuje jak moc potřebujete svůj plat a je vám vlastně jedno co napíšete,protože rukama by jste se asi těžko uživila. Ale pokud se najde někdo kdo za podobnou slohovou práci zaplatí tak chápu ,že hrdost a čest je jen pro ty co na to mají..
Pani Hovorkova, kde berete to pravo nazvat moji kamaradku ucastnici demonstrace "fasistou"?
To bude partička! Do kriminálu s vámi!
Paní Hovorková se překonává. Za takový blábol by se nemusel stydět ani Rudé právo před listopadem 1989. I když tehdy už byli i jeho redaktoři docela umírnění. Tohle je výrazivo spíš z padesátých let.
Musel jsem se smát, když mluvili jednotlivci o bídě. Ta jedna,. taková "hraběnka" mluvila o lidech co umírají hlady a další řekl to my jako rodina problém nemáme, jsme za vodou, ale co naše děti? Mám dojem, že česká lobotomie postupně graduje přímou úměrou k prostředkům, které stát dává na vzdělání. Patrně je na univerzitách Ševčíků víc, než tušíme. Někdy se zdá, že to jsou "vyhozené" peníze..
Že by ty,co byly použity na vaše vzdělání?
Lidé jako autorka jsou pro demokracii skutečně nebezpeční. Čím? Svojí manipulací, nálepkováním a lží. Dělají jediné a sice rozdělují společnost.
Nemusím s demonstranty souhlasit (i když tragické výkony vlády kritizují už i její voliči a dokonce jejich vlastní poradci), ale musím jejich názory respektovat, ne je zesměšňovat, ostrakizovat a zahánět do kouta. Pes zahnaný do kouta kouše. A přesně to dělá vláda, autorka tohoto článku a další u velké části společnosti. Výsledek může být tragický.
Hovorková takový blábol snad nevypotí ani pisálek vy jste ještě minimálně o level níž. Mimochodem poslední průzkum hovoří jasně o procentech jednotlivých stran a hnutí. Bohužel pro Vás ANO má přes 30 % a i tem Okamura má víc než STAN, Topka a KDU tak nevím co oslavujete .
Lžete lžete je to demonstrace proti Fialově vládě je to vysíláno živě. Mě mažete komentář, neboť lžete nikdo z demonstrantů ani ti co vystupovali nejsou podporovatelé toho co píšete. Jsou pro Českou republiku pro české lidi. A otázka času kdy budete za šíření pomluvy a lži postaveni před soud ((((
Mám pocit, že autorka článku byla vychována jako novinářka v redakci Rudého práva a s rétorikou svého článku se vrací do totalitních 70.let minulého století, kdy vládla jasná jednostranná rudá propaganda komunistické vládnoucí třídy, která nepřipustila žádný jiný názor. Navíc je článek psán ve stylu štvavých komunistických kampaní "Zaprodanci a ztroskotanci"....
Zcela přesně popsáno.Při čtení jsem nevěřil svým očím.
Ty nenormální a úpně b... Hovorková ,kdo ti dal vůbec právo tvrdit o lidech na Václaváku ,že jsou fašisti,hanba tobě,jestli žijí tvoji rodiče musí se za tebe stydět ,já být tvůj rodič tak se k tobě ani nehlásím.
třeba ji tak rodiče vychovali?
Tak mě napadlo ,kolik by přišlo na Václavák lidí , kdyby museli předložit doklad o bezdlužnosti ,doklad ,že přebírají na svém bydlišti doporučenou poštu, nepobírají od státu žádnou dávku , mají vysvědčení ze 6 třídy ZŠ ,jsou střízliví ...... Zapomněl jsem ještě ,nejsou na ÚP,a úplně nakonec ,nefandí rusku a v posledních dvou letech navštívili libovolný stát EU. Nikdo.
A co kdyby se musel přeložit výsledek testu na IQ a pak teprve mohl něco v diskuzi psát,Byl bych zvědavý kde by jste se jinak mohl vyjadřovat když by vám byl odepřen přístup.