1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Lidi co mají omezené myšlení a je jedno, jak jim říkáme a ti co stávkují mají na to právo, ale stávkovat za nedodáváni zbraní Ukrajině je hyenismus ,

182
Před 2 roky
Hela Míčková

Paní Helo, hyenismus je už samotné zabíjení a ten kdo zbraně dodává má na tom svůj podíl. Díky právě dodávání zbraní , tato válka pokračuje a počet obětí se navyšuje. Litují obyčejné lidí ,rodiny a starce , kteří s válkou nesouhlasili a přesto přišlí o domovy a své blízké.

85
Před 2 roky

Souhlasím, že na Rajchlovu demonstraci může svobodně přijít jen vymytá lůza. Nikdo tam nebyl omylem.

167
Před 2 roky
Zbyněk Oščádal

Já si totéž myslím o demonstracích milionu chvilek. A tak je to správné. Je demokracie. Každý můžeme podporovat někoho jiného. Přeji hezký den.

168
Před 2 roky

Komunistická média to už trošku hrotí. Těm lidem na náměstích jde jen o to, že to tu fialová vláda vede řeckou cestou přímo ke státnímu bankrotu,

161
Jiri Kuba

Poněkud si protiřečíte. Křičet, že vás vláda, prezident i Senát okradli při valorizaci důchodů s zároveň požadovat od vlády šetření, to jaksi nejde dohromady. Musíte si vybrat, co vlastně chcete. 😉

73
Před 2 roky

Když to nazvu trochu zjednodušeně, tak je to bitva o přízeň a peníze hlupáků. Čerpal z nich Zeman, čerpal z nich Babiš, zkouší to Rajchl a další..... Ale nemůžou sloužit všem.

71
Před 2 roky
Mirek Vesely

A Fiala?

Ten čerpal odkud.

29
Zobrazit další 2 reakce
Před 2 roky

Takže jsme se dozvěděli, že na Václaváku byli prý fašisti, a že jasné, že si tam nikdo nepřeje vítězství napadené Ukrajiny v ruské agresivní válce. To jsou citace. No tak to je opravdu silná káva. Tak hlavně, že Seznam nezakročí proti těmto názorům. Asi jsou ty správné, jak o tom mluví Fiala.

334
Před 2 roky
Jaroslav Novák

No seznam zakročí jen v případech, kdy se někdo v diskuzi pozastaví nad tím že talkové články jako je tento my připomínají úvodníky Rudého Práva. To mně zablokovaly a když jsem se konečně chtěl dozvědět proč, tak mi napsali že to je věc redakce. Tak například FORUM24 rozhoduje kdo bude zablokován.

164
Před 2 roky

Denegeráti a chciválkaři začínají kvílet kolik bylo demonstrujících na Václavském náměstí. To samé mohu tvrdit o Forum 24, že jsou fašisti. Mám stejná práva jako redaktoři Forum 24. Forum 24 jsou to sluhové naší vlastizrádné vlády pod vedením Emanuela Moravce - Fialy. Novinářům z Forum 24 když dochází argumenty tak občany co nesouhlasí s 5demonilicí označují za fašisty.

271
Před 2 roky
Josef Pelant

No chviválkař rozhodně nejsem. Přeji si také mír, ale pokud někdo někoho nápadne nebudu jak lmbecil křičet chci mír ale dám mu možnost bránit se. Obecně je problém neznalost historie. A u Čechů mě to obzvláště mrzí protože naše zkušenosti z 1938 kdy chcimíři z VB a Francie potopili celé Československo. A my po 80 létech to děláme Ukrajině. Každý takový kvílející chcimír by měl ze sebe zvracet!

116
Před 2 roky

Stále slyšíme, na demonstrací chodí fašisté a příznivci Putina. Není to ale jinak, nejsou to lidé, kteří mají této vlády a její nevládnutí plné zuby. Nejsou tam lidé , kteří ze mzdy neuživí rodinu, nejsou tam podnikatele , kteří z důvodu vysoké ceny elektřiny krachují. Nejsou tam občané , kteří přežívají prostřednictvím potravinových bank .Můžeme takto pokračovat......

47
Před 2 roky

Jsou to především kolaboranti! Oni asi neslyší, co hlásá teď ten fašista Dugin - ruská armáda se prý nesmí zastavit na hranicích Polska a Ukrajiny...tak s těmi tady to stádo kolaboruje...

197
Před 2 roky
Karel Slavík

Vy i redaktorka jste žumpa nejhoršího ražení. Žluč z vás přímo teče. Ale ono na vás taky dojde Voda už se vaří.

284
Před 2 roky

Redaktoři FÓRU 25 asi neumí číst (psát neumí určitě), jinak by se dočetli o preferencích vlády a ty vám nějak klesají k bodu mrazu. Jo a bacha budou se vypínat dezinformační weby, tak si hledejte nějakou práci. Státní kasa už bude prázdná.😁

199
Před 2 roky
Thomas Hamíček

Ty zase pro změnu neumíš počítat. Zase tak hrozné ty preference nejsou... 🙂

20
Před 2 roky

NEVÁŽENÁ autorko vy jste asi hodně nevzdělaná, že? Máte štěstí, že jsem nemohl být přítomen, ze zdravotních důvodů, na demonstraci proti této vládě, jinak bych na vás podal trestní oznámení. Jen pro vaši informaci, moji prarodiče si ty hrůzy fašismu pamatovali a prožili. Díky fašismu jsem neměl možnost poznat svou babičku, protože ji vyslýchalo gestapo a při výsleších ji podlomili zdraví na které později zemřela. Takže buďte tak laskava a přestaňte házet všechny do jednoho pytle a odpusťte si nás nazývat fašisty.

335
Před 2 roky
Jiří Majisek

TO můžete přece podat i tak ne? Proč ta výmluva na neúčast na té prorusské demonstraci😁

22
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt