Co jsme jen komu udělali, že máme premiérem tady toho exota? Myslel jsem, že za 33 let od tzv. sametu už se ve vládě vystřídali všichni blázni, ale mýlil jsem se. Tady tento dement je opravdu "kus". A to je co povědět. Kde se to jen bere?
On opravdu těm svým lžím věří. On a jeho poskoci. Jinak nikdo. Je škoda, že u nás politiky nelze trestat.
Lepší nálada zavládne po vašem odchodu do politickéhoí pekla, tím myslím všechny kteří jsou momentálně ve vládě .
Stát má být sebevědomý a prosazovat vlastní zájmy?! Tak to je přesně to, co naše vláda NEDĚLÁ! Ta je zcela ve vleku Bruselu!
A co co jako, ten neschopný, sebestředný upocenec zvládl? 🤥
A jak vláda sníží inflaci? Vždyť ještě nedávno on a paní Pekarová tvrdili, že inflace je věc České národní banky, že oni s tím nemohou nic dělat! A když o něco inflace klesla, je to zásluha vlády!? U pana Fiali platí, hlava se diví co h(pusa ) mluví.
Pekarová,by ty svoje ústa měla používat úplně k jiným účelům.Blbka
Krásné řečeno!
ZAJIŠTĚNÉ LEVNÉ ENERGIE!
INFLACE JE NA NULE!
NÍZKÝ DEFICIT!
SEBEVĚDOMÝ STÁT S VLASTNÍMI ZÁJMY!
RESTART ČESKA NA 10 LET!
A oblíbené téma MPK - GIGAFACTORY!
Takže vše hodnoceno kladně, FIALA zvládl! Bohužel jen v jeho představách!
Opravdu by se měl nad sebou zamyslet! Pak jít k lékaři a nechat lékaře, aby se nad ním pořádně zamysleli!
Jeho diagnóza musí mít přece nějaké jméno?!
Jeho diagnóza je maniodepresivní psychóza,ale vede Alzheimerova nemoc, protože si ten.nemám na něho jméno,nepamatuje ty svoje sliby.Je to duševní naháč.
Hezky vecer. Mam dve otazky :
1) Jak mohl ucit pan premier . Koho a co ucil.
2) Jak novinari tohoto deniku mohou delat novinarskou praci. Kde a od hoho se ucili.
Ty dve otazky take davaji i urcite odpovedi. . Novinarska prace ceskych medii je ciste ideologicka , ne informativni. Prace pana premiera je zcela podobna. Ideologicka a lziva....
, mám jednu otázku ? je komunista Jirásek pracovník uklízecí čety .
Takhle. Je mi jasné že se věci nezlepší z minuty na minutu, všechno má svůj doběh. To máte jako s hubnutím, za týden či dva nepoznáte rozdíl, po pár měsících už je to jiný příběh. V politice a té naší zvlášť je ten doběh ještě delší. To že vláda měla kvůli určitým událostem složitý start chápu, ale na Andreje a válku se nelze vymlouvat celé volební období. Udělali spoustu lapsů, to nikdo neokecá. A na závěr moje interní vsuvka. Volil jsem tuto vládu s vědomím že daně musí jít nahoru, jinak by to nešlo ufinancovat.
Moment , moment. Tato vláda měla v předvolebním programu nezvyšovat daně a vy už jste jim tehdy nevěřil ? A jaké určité události - jak píšete , mají vliv na zřízení nových třech ministerstev ? A co těch nových 8000 státních zaměstnanců za poslední dva roky ? Dělají přesně opak svého předvolebního programu.
Dobrý den,
asi nejvíc by nám zvedlo náladu,kdyby jste všichni okamžitě rezignovali,abychom o Vás do konce svých životů,již neslyšeli.Vím,že to je jen zbožné přání,ale naděje,prý,umírá poslední.
No, nevím,ale oni se vpíší do historie.🤣