1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíciUpraveno

Přesně tak, je to vlastně v pohodě. A parlamentní taky dopadnou v pohodě. O nic vlastně nejde.

30
Před 8 měsíci

Pane Fialo, my vám nevěříme, vládní aféry nám nikdo nevysvětlil, vše nakonec vyšumí, z politiků nejde do basy nikdo, donPablo domlouvá mlčoka s Nejedlým, jak dopadly byty v Brně, dozimetr, Jurečkovy dotace...

Chceme někoho, kdo jedná na rovinu jako je třeba Kuba nebo Bělobrádek, ne někdo kdo zapomene na milion v prapodivné kampeličce, která je evidentně prádelnou

To bude důvod proč příští rok vyhraje babiš, je dokonce pokorný i Alenka i ten superministr Havlíček. Vy nás máte stále za plebs.

74
Před 8 měsíciUpraveno

Jako politik se nezachoval jako chlap. Správný chlap by řekl, že volby se nám nepovedly a prostě jsem prohráli. Pravděpodobně má strach, že ztratí své charizma, které stejně nemá.

29
Před 8 měsíci

Mne je Fiala sympaticky, je krasnou ukazkou toho, kdyz politologa z kancelare pusti ke konkretnimu rozhodovani. Umi maximalne vysilat signaly, a ty, co mu nevyjdou, proda jako uspesne. Vlezl nekam Lejlove a ona se na nej z vysky vykaslala, a on z toho ma jeste radost. Ja take, protoze uspesne likviduje kdysi kvalitni politickou stranu

39
Před 8 měsíci
Pavel Mašek

Ano,také jsem byla volič této strany

13
Před 8 měsíci

Nebude si sypat popel na hlavu???žádnou nevidím.

Před 8 měsíciUpraveno

Odkaz

Kuba tvrdí něco jiného

9
Před 8 měsíci

Bože, on je neuvěřitelnej...🙈. Totálně dostali na frak a ani to neumí chlapsky přiznat, ubožák...Je mi z něho na zvracení, jenom jak ho vidím, nebo slyším promluvit...

50
Před 8 měsíci

Vzhledem k tomu, že si doopravdy přeji, aby pětikoalice zmizela navždy do pekel, panu premiérovi k jeho osobité seberflexi tleskám.

19
Před 8 měsíci

To je postoj k průseru tvl🤦‍♂️! Tady je vidět, co je Fiala za ferového chlapa…, největší srab a zrádce to je! Nejen na svých voličích, ale celkově! Přizdisráč Uršuly bez jakékoliv sebereflexe a studu! Možná už s ním nebude kamarádit ani jeho největší kámoš Zelensky…..

7
Před 8 měsíci

Je to totální vybuch.

15
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt