Přesně tak, je to vlastně v pohodě. A parlamentní taky dopadnou v pohodě. O nic vlastně nejde.
Pane Fialo, my vám nevěříme, vládní aféry nám nikdo nevysvětlil, vše nakonec vyšumí, z politiků nejde do basy nikdo, donPablo domlouvá mlčoka s Nejedlým, jak dopadly byty v Brně, dozimetr, Jurečkovy dotace...
Chceme někoho, kdo jedná na rovinu jako je třeba Kuba nebo Bělobrádek, ne někdo kdo zapomene na milion v prapodivné kampeličce, která je evidentně prádelnou
To bude důvod proč příští rok vyhraje babiš, je dokonce pokorný i Alenka i ten superministr Havlíček. Vy nás máte stále za plebs.
Jako politik se nezachoval jako chlap. Správný chlap by řekl, že volby se nám nepovedly a prostě jsem prohráli. Pravděpodobně má strach, že ztratí své charizma, které stejně nemá.
Mne je Fiala sympaticky, je krasnou ukazkou toho, kdyz politologa z kancelare pusti ke konkretnimu rozhodovani. Umi maximalne vysilat signaly, a ty, co mu nevyjdou, proda jako uspesne. Vlezl nekam Lejlove a ona se na nej z vysky vykaslala, a on z toho ma jeste radost. Ja take, protoze uspesne likviduje kdysi kvalitni politickou stranu
Ano,také jsem byla volič této strany
Nebude si sypat popel na hlavu???žádnou nevidím.
Odkaz
Kuba tvrdí něco jiného
Bože, on je neuvěřitelnej...🙈. Totálně dostali na frak a ani to neumí chlapsky přiznat, ubožák...Je mi z něho na zvracení, jenom jak ho vidím, nebo slyším promluvit...
Vzhledem k tomu, že si doopravdy přeji, aby pětikoalice zmizela navždy do pekel, panu premiérovi k jeho osobité seberflexi tleskám.
To je postoj k průseru tvl🤦♂️! Tady je vidět, co je Fiala za ferového chlapa…, největší srab a zrádce to je! Nejen na svých voličích, ale celkově! Přizdisráč Uršuly bez jakékoliv sebereflexe a studu! Možná už s ním nebude kamarádit ani jeho největší kámoš Zelensky…..
Je to totální vybuch.