1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Tak nějak postrádám jinak odvážná a plamenná vyjádření ANOSPD...

5
Před 5 měsíci
Aleš Lisovský

Vydržte, hledají nějakou chybu, a jako vždy si nějakou najdou. To bude nedostatečné, pozdní, a my bychom to zvládli lépe. Jen jak opadne voda, tak to začne!

6
Před 5 měsíci

Dobrý den. Jsem rád, že vláda je "jen" koordinátor povodní a ostatní je na hejtmanech, starostkách a starostech. Ti jsou občanům nejblíže a znají svou obec a kraj. Jestli někdo bude vyčítat vládě, že "sbírá" bodíky budu to vidět jako ubohost nejvyššího stupně. S konáním voleb si dovolím NESOUHLASIT. Myslím si, že velká část občanů postižená povodněmi, nebude mít ani náladu a ani čas přemýšlet koho volit. Přeji všem která zasáhly povodně pomoc co nerychlejší jak od státu, krajů tak od spoluobčanů, kterým není jejich osud lhostejný.✨.

10
Před 5 měsíci
Jirka Srom

Pláči a ve všem s Vámi souhlasím.😭😭

Všichni se držte a zbytečně neriskujte.

Váš život je to nejcennější co máte.💗💗

3
Před 5 měsíci

Kdyz jsem prisel vinou pozaru uplne o vse, tak mi urad zamitl jak mimoradnou okamzitou pomoc tak i prispevek na zivobyti. Az po 1 roce stiznosti a odvolani mi bylo vyplaceno 5000kc. Pry jsem mlady a muzu pracovat, takze co ma tohle jako znamenat?!

2
Před 5 měsíci
Tomáš Piegrzym

Volby ,volby.Dostane jen někdo .🍒🍒🍒🍺👍

1
Před 5 měsíci

Přestože petikoalice nejspíše krizovou situaci zvládne bez ztráty kytičky, stále více se mi zdá, že premiér Petr Fiala je tak trochu neviditelný. Komunikaci zvládl podstatě hůř než nechtení členové jeho vlády.

8
Před 5 měsíci
Pavel Lukavský

Hlavně to má standardním způsobem zvládnout (a zatím velmi dobře zvládá) IZS. Vláda si jen honí triko a odvádí pozornost od problémů, které řešit má a neřeší.

10
Zobrazit další 3 reakce
Před 5 měsíci

A s nově digitalizovaným stavebním řízením postavíme nové domy rychlostí blesku.

3
Před 5 měsíci

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 5 měsíci
Miloslav Jarůšek

Kde je sekta ano jako vždy zalezle ze

10
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt