1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíciUpraveno

"Občane, všechno je trapný omyl.... Klaun, to je klaun !" burácely děti ! 😄 (Divadlo Šimka a Grossmanna: Návštěva cirkusu)

8
Před 9 měsíci

On ten nutelín je vtipálek asi...a že neprozradí kde ve zlodějčekostaně zlevnily potraviny. Asi ve vládní kantýně a parlamentním bufetu !! Nebo si přečetl leták z Polska a myslí si, že je to zde !! Větší bandu podvodníků,zlodějů a zrádců ve vládě a parlamentu nebylo od Háchy !!!

4
Před 9 měsíci

Tak to asi nechodime nakupovat do stejnych obchodů

17
Před 9 měsíci
Mark Stepan

Hlavně si nevedete statistiku, takže o kolik se jaká položka změnila nevíte.

5
Zobrazit další reakci
Před 9 měsíci

Tenhle pošuk vládnoucí lidu lže že ani ten mega kombajn tam je s tou žací lištou úzký když to na důkaz rozhodí rukama atrapa premiéra

1
Před 9 měsíci

Opravdu nevím co si mám o tomto člověku myslet. Nevím jestli to myslí vážně, nebo si z nás dělá legraci. Měl by vylézt ze své nory a podívat se do obchodů na reálné ceny. Pak by tak blbě nekecal.

3
Před 9 měsíci

Nepředcházelo náhodou zmiňovanému největšímu zlevnění potravin ze všech zemí OECD největší zdražování tamtéž?

15
Před 9 měsíciUpraveno

Dnes jsem byla nakoupit. Ani jsem si toho nevšimla, že by byly levnější potraviny. Prolhaná pětidemolice.

20
Před 9 měsíci

Fiala je vytržený z reality ,kolik stojí základní potraviny a o kolik se zvedla cena za poslední roky . A argumentuje nějakými nic říkající procenty

3
Před 9 měsíci

Jak je možné , že si z nás pan premiér dělá legraci. Bylo by dobře aby navštívil obchody u nás a nejen v Německu.

2
Před 9 měsíci
Ladislav Louda

PAne, nesnejte se nemocnym lidem.Fiala zrejne trpi Mytomanii.Mel by ze zdravotnich duvodu odstoupit

2
Před 9 měsíci

To je jak za Jakeše - Fyala ho už překonává - a F24 jako obvykle pobaví hahaha

12
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt