"Občane, všechno je trapný omyl.... Klaun, to je klaun !" burácely děti ! 😄 (Divadlo Šimka a Grossmanna: Návštěva cirkusu)
On ten nutelín je vtipálek asi...a že neprozradí kde ve zlodějčekostaně zlevnily potraviny. Asi ve vládní kantýně a parlamentním bufetu !! Nebo si přečetl leták z Polska a myslí si, že je to zde !! Větší bandu podvodníků,zlodějů a zrádců ve vládě a parlamentu nebylo od Háchy !!!
Tak to asi nechodime nakupovat do stejnych obchodů
Hlavně si nevedete statistiku, takže o kolik se jaká položka změnila nevíte.
Tenhle pošuk vládnoucí lidu lže že ani ten mega kombajn tam je s tou žací lištou úzký když to na důkaz rozhodí rukama atrapa premiéra
Opravdu nevím co si mám o tomto člověku myslet. Nevím jestli to myslí vážně, nebo si z nás dělá legraci. Měl by vylézt ze své nory a podívat se do obchodů na reálné ceny. Pak by tak blbě nekecal.
Nepředcházelo náhodou zmiňovanému největšímu zlevnění potravin ze všech zemí OECD největší zdražování tamtéž?
Dnes jsem byla nakoupit. Ani jsem si toho nevšimla, že by byly levnější potraviny. Prolhaná pětidemolice.
Fiala je vytržený z reality ,kolik stojí základní potraviny a o kolik se zvedla cena za poslední roky . A argumentuje nějakými nic říkající procenty
Jak je možné , že si z nás pan premiér dělá legraci. Bylo by dobře aby navštívil obchody u nás a nejen v Německu.
PAne, nesnejte se nemocnym lidem.Fiala zrejne trpi Mytomanii.Mel by ze zdravotnich duvodu odstoupit
To je jak za Jakeše - Fyala ho už překonává - a F24 jako obvykle pobaví hahaha