Má li to ze své hlavy, tak ať jde mezi lidi, kteří ho platí a má li to od poradců, ať je vymění.
Mám ale obavy, že v tomto případě se nerýsuje žádné pozitivní žřešení.
Vyroky slavneho pana premiera Petra Fialy jsou opravdu smesne a opet nemluvi pravdu. Nejdrive rikal, ze na tvorbu cen potravin nema vlada paky, a pak se chlubi na zivitelce, ze je to zasluha vlady. Chlubi se cizim perim, jako vzdy. Potraviny sice mozna zlevnily o 3.8 procenta oproti ostatnim statum, a to je dost diskutabilni, ale zapomnel podotknout, ze v ostatnich statech se take tolik nezdrazily, jako u nas. Nebyly vyjimky, kdy se ceny az ztrojnasobily. Takze, co je lepsi. Jinak, co se tyce ostatniho zdrazovani, diky teto neschopne vlade vedeme. Zde je videt, ze pan premier je porad a stale bude jenom politolog.
Já být Fialou, tak zalezu někam do kouta a držím hubu po těch všech průserech jeho vlády a snažím se být neviditelný a doklepat si to svoje funkční období, udělat si co největší finanční polštář pro jeho smutnou budoucnost zkrachovalého a neschopného politika. Co to žvaní za nesmysly, že jsou levné potraviny a že je to zásluha jeho vlády, když v minulosti prohlašoval, že na tvorbu cen nemá vláda žádné páky. Mimochodem, když něco zdraží o osmdesát procent, za dlouhou dobu zlevní z těch osmdesáti procent na sedmdesát sedm a půl procenta, tak pane profesore, pro mně je zboží pořád dražší o těch sedmdesát sedm a půl procenta. A toto je výsledek Vaší neschopné a zkorumpované vlády...Tak jen se dál klepejte po ramenou a vydávejte všechno možné za Vaše úspěchy neboť Váš pád se snad konečně blíží...Už aby to bylo, ale Vy jste pro pocit moci schopni se klidně zase spojit s Babišem a najít pro to nějaké vysvětlení, viďte že ano.
Nejsme za bolševika,kde ÚV rozhodovalo i o tom kdy máte jít na záchod a jaké budou ceny!
Doložte korupci v této vládě, předchozí vláda tam má máslo na hlavě ještě na dalších 50 let dopředu Vážený pane jste ovce. Zajisté věříte co Babiš říkal o Kalouskovi a nakonec Bureš ten soud prohrál!
Větší blábol od Fialy a Výborného jsem už dávno neslyšel. Je vidět že už zapomněl jaké byly ceny v roce 2019. Asi chodí nakupovat jenom do parlamentní dotované kantýny.
Marek Výborný (KDU-ČSL) upozornil, že ceny jsou nyní „v zásadě přiměřené“ a další snižování už není možné.
Tyto výroky to je nehorázná drzost ,stačí aby se pan Výborný jel podívat k našim sousedům na západ a zjistí, že ceny některých potravin klesly pod úroveň před covidem!
Marže řetězců a velkých Agropodniku jsou nemravné!!
Až bude mět ten zloděj Výborný měsíční čistý příjem kolem 26.000,-kč a bude makat, ne si válet ...del v křesílku a tlupu poskoků k ruce...,tak z toho bude mět i průjem....Ono se mu to kecá s platem přes 160.000,-, že jsou ceny přiměřené !!!
Forum jako obyčejně perlí, co věta to perla. FORUM 24 je celé dny zabořený nosem mezi půlkama Fialy proto filtruje jeho těžké myšlenkové pochody.
Jo jo Karlíku, fakta jsou pro voliče ANO sprosté slovo, vy raději sliby toho vašeho Jezulátka.
Tak třeba sušenky esíčka a derby stály na jaře 29 a v akci 21 kč, nyní 45kč. Mohl by mi tu cenu pan ministr nějak rozložit a zdůvodnit? Údajne kvuli neúrodě kaká brutálně o desítky procent zdražily všechny výrobky s jeho obsahem, ačkoliv ten je v nich v jednotkách procent. Může mi to pan ministr nějak zdůvodnit?
Po více jak dvou letech dvouciferné inflace, po které se cenové hladiny ocitly o stovky procent nahoře a kdy byly občanům drasticky dehonestovány úspory, je přinejmenším neuvěřitelná drzost psát o zlevňování. Obzvlášť před několika miliony občanů, kteří nakupují v okolních státech. Kupříkladu německé Sasko, kam jezdím minimálně patnáct let, je v dnešní době už velmi často levnější, než Česko. Nemluvě o naprosto nesrovnatelné kvalitě. A ještě maličkost. Když ke srovnatelným saským cenám připočítám jejich příjmy, minimálně jednou takové, jako jsou ty naše, potom jsou ty ceny opět někde jinde.
Sumasumárum? Sprostá, arogantní, lživá a neschopná vláda se snaží dělat z nás všech hlupáky a já, ač jsem ji volil, doufající v zodpovědnou správu země, ji už v žádném případě volit nebudu. I když zatím nenacházím alternativu. Zloděj Babiš to rozhodně nebude též. No, uvidíme.
Dnes jsem byl v obchodním domě kde minulý týden bylo chlazené kuře 49,50 kč za kg a dnes stálo to samé kolam 69 kč. Tak jak to ten Fiala spočítal? Všichni mí známí ž´říkají, že lže až za obzor a to mne štve, jelikož jsme jej volili.A tak je to i s jinými cenami v tom Lídlu a ostatními.
V době, kdy není již možné volit mezi dobrem a zlem, ale pouze mezi zlem menším a větším, je tato vláda tím menším. Byla by ještě menším, kdyby byla schopna konečně účinně deagrofertizovat tuto zemi a negenerovat takové pitomosti. Tam kde se zdraží nejvíce není až tak velkým problémem i nejvíce zlevnit.