1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 9 měsíci

Má li to ze své hlavy, tak ať jde mezi lidi, kteří ho platí a má li to od poradců, ať je vymění.

Mám ale obavy, že v tomto případě se nerýsuje žádné pozitivní žřešení.

Před 9 měsíci

Vyroky slavneho pana premiera Petra Fialy jsou opravdu smesne a opet nemluvi pravdu. Nejdrive rikal, ze na tvorbu cen potravin nema vlada paky, a pak se chlubi na zivitelce, ze je to zasluha vlady. Chlubi se cizim perim, jako vzdy. Potraviny sice mozna zlevnily o 3.8 procenta oproti ostatnim statum, a to je dost diskutabilni, ale zapomnel podotknout, ze v ostatnich statech se take tolik nezdrazily, jako u nas. Nebyly vyjimky, kdy se ceny az ztrojnasobily. Takze, co je lepsi. Jinak, co se tyce ostatniho zdrazovani, diky teto neschopne vlade vedeme. Zde je videt, ze pan premier je porad a stale bude jenom politolog.

7
Před 9 měsíci

Já být Fialou, tak zalezu někam do kouta a držím hubu po těch všech průserech jeho vlády a snažím se být neviditelný a doklepat si to svoje funkční období, udělat si co největší finanční polštář pro jeho smutnou budoucnost zkrachovalého a neschopného politika. Co to žvaní za nesmysly, že jsou levné potraviny a že je to zásluha jeho vlády, když v minulosti prohlašoval, že na tvorbu cen nemá vláda žádné páky. Mimochodem, když něco zdraží o osmdesát procent, za dlouhou dobu zlevní z těch osmdesáti procent na sedmdesát sedm a půl procenta, tak pane profesore, pro mně je zboží pořád dražší o těch sedmdesát sedm a půl procenta. A toto je výsledek Vaší neschopné a zkorumpované vlády...Tak jen se dál klepejte po ramenou a vydávejte všechno možné za Vaše úspěchy neboť Váš pád se snad konečně blíží...Už aby to bylo, ale Vy jste pro pocit moci schopni se klidně zase spojit s Babišem a najít pro to nějaké vysvětlení, viďte že ano.

18
Před 9 měsíci
Břetislav Buriánek

Nejsme za bolševika,kde ÚV rozhodovalo i o tom kdy máte jít na záchod a jaké budou ceny!

Doložte korupci v této vládě, předchozí vláda tam má máslo na hlavě ještě na dalších 50 let dopředu Vážený pane jste ovce. Zajisté věříte co Babiš říkal o Kalouskovi a nakonec Bureš ten soud prohrál!

11
Před 9 měsíci

Větší blábol od Fialy a Výborného jsem už dávno neslyšel. Je vidět že už zapomněl jaké byly ceny v roce 2019. Asi chodí nakupovat jenom do parlamentní dotované kantýny.

2
Před 9 měsíci

Marek Výborný (KDU-ČSL) upozornil, že ceny jsou nyní „v zásadě přiměřené“ a další snižování už není možné.

Tyto výroky to je nehorázná drzost ,stačí aby se pan Výborný jel podívat k našim sousedům na západ a zjistí, že ceny některých potravin klesly pod úroveň před covidem!

Marže řetězců a velkých Agropodniku jsou nemravné!!

8
Před 9 měsíci
Jarda Kristlík

Až bude mět ten zloděj Výborný měsíční čistý příjem kolem 26.000,-kč a bude makat, ne si válet ...del v křesílku a tlupu poskoků k ruce...,tak z toho bude mět i průjem....Ono se mu to kecá s platem přes 160.000,-, že jsou ceny přiměřené !!!

3
Před 9 měsíci

Forum jako obyčejně perlí, co věta to perla. FORUM 24 je celé dny zabořený nosem mezi půlkama Fialy proto filtruje jeho těžké myšlenkové pochody.

26
Před 9 měsíci
Karel Houska

Jo jo Karlíku, fakta jsou pro voliče ANO sprosté slovo, vy raději sliby toho vašeho Jezulátka.

4
Před 9 měsíci

Tak třeba sušenky esíčka a derby stály na jaře 29 a v akci 21 kč, nyní 45kč. Mohl by mi tu cenu pan ministr nějak rozložit a zdůvodnit? Údajne kvuli neúrodě kaká brutálně o desítky procent zdražily všechny výrobky s jeho obsahem, ačkoliv ten je v nich v jednotkách procent. Může mi to pan ministr nějak zdůvodnit?

7
Před 9 měsíciUpraveno

Po více jak dvou letech dvouciferné inflace, po které se cenové hladiny ocitly o stovky procent nahoře a kdy byly občanům drasticky dehonestovány úspory, je přinejmenším neuvěřitelná drzost psát o zlevňování. Obzvlášť před několika miliony občanů, kteří nakupují v okolních státech. Kupříkladu německé Sasko, kam jezdím minimálně patnáct let, je v dnešní době už velmi často levnější, než Česko. Nemluvě o naprosto nesrovnatelné kvalitě. A ještě maličkost. Když ke srovnatelným saským cenám připočítám jejich příjmy, minimálně jednou takové, jako jsou ty naše, potom jsou ty ceny opět někde jinde.

Sumasumárum? Sprostá, arogantní, lživá a neschopná vláda se snaží dělat z nás všech hlupáky a já, ač jsem ji volil, doufající v zodpovědnou správu země, ji už v žádném případě volit nebudu. I když zatím nenacházím alternativu. Zloděj Babiš to rozhodně nebude též. No, uvidíme.

10
Před 9 měsíci

Dnes jsem byl v obchodním domě kde minulý týden bylo chlazené kuře 49,50 kč za kg a dnes stálo to samé kolam 69 kč. Tak jak to ten Fiala spočítal? Všichni mí známí ž´říkají, že lže až za obzor a to mne štve, jelikož jsme jej volili.A tak je to i s jinými cenami v tom Lídlu a ostatními.

2
Před 9 měsíci

V době, kdy není již možné volit mezi dobrem a zlem, ale pouze mezi zlem menším a větším, je tato vláda tím menším. Byla by ještě menším, kdyby byla schopna konečně účinně deagrofertizovat tuto zemi a negenerovat takové pitomosti. Tam kde se zdraží nejvíce není až tak velkým problémem i nejvíce zlevnit.

9
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt