1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 měsíci

Můžete mi prosím vysvětlit, proč se tak stará, abychom schudli, když sí tak vyrábí voliče opozice?

7
Před 5 měsíci
Miroslav Ledinský

Pokud myslíte premiéra Fialu, tak ten se stará o to, aby stát nezbankrotoval, jelikož to by potom byl pěkný fičák a zejména pro ty chudší. Do toho přišly dvě krize za sebou a to nelze odstranit za rok. Fiala dělá zodpovědnou politiku a při tom musí dělat i nepopulární opatření a dělá. To by voličům ANO mělo dojít, že jim nezáleží na korytech, ale na správné věci. Opak je ANO, kteří sledují průzkumy a slibují voličům nesplnitelné, jenom proto, jelikož už se vidí v křeslech a hlavně, musí ho zajistit stůj co stůj pro svého náčelníka. U něho jde o miliardy a tak boj musí být opravdu tuhý proti této vládě. A tak rvou lidem do hlav jak je tato vláda nejhorší v historii, jak je neschopná, jak Fiala neustále lže atd. Každá špatnost se jim hodí. Dostanou od AB prémie, tak se snaží a je to vidět i na diskusích, kde placení trollové se můžou také přetrhnout. Nedomýšlí, že AB pracuje proti nim.

24
Před 5 měsíci

Pivo je dražší než maslo , za měsíc koupim cca 4 masla a cca 50 piv.

Takže do pr. s maslem. řešte cenu piva.

3
Před 5 měsíci
Dushan Dendis

🍺👍

Před 5 měsíci

Tonoucí Fiala másla se chytá, všechny způsoby pro udržení u koryt jsou dobré, lhát a lhát, všude a neustále od rána do večera...

22
Před 5 měsíci

Aby som tomu dobre rozumel, preto je maslo v ČR nedostatkovým zbožím a prehnane predraženým aby ho mohli vyvážať na Slovensko??? Kapitalistický hnus na entú.

Před 5 měsíci

Když jsem přelétl článek, vrátil jsem se ke jménu autora. V první chvíli jsem se domníval, že je od Saši.

3
Před 5 měsíci
Miroslav Strnad

Pohled na úvodní fotografií Petra Fialy prozrazuje jeho diagnózu.

7
Zobrazit další reakci
Před 5 měsíci

Žádný Fiala. Za fšetko može Kalúsek 😄

8
Před 5 měsíci

Větší stupiditu už fórum nemohlo zesmolit, je mi vás vážně lito

27
Před 5 měsíci
Jiří Daníček

Stupidní je jen vaše reakce typického voliče ANO či SPD.

18
Před 5 měsíci

Andrejko bude mít bohate vanoce, koblihy mu prispeji přes máslo.

12
Před 5 měsíci

Vyžeňte už konečně toho lháře Fialu od válu, jenom nám škodí.

25
Před 5 měsíci
Hana Podlipská

A v čem vás škodí soudružko? Nechtějí vám platit sociální dávky?

2
Před 5 měsíci

A bude taky nějaká opovržlivý článek o panu Milanu Teplém, šéfovi Madety?

6
Před 5 měsíci
Tomáš Vencel

Za pátrejte je jich tu docela dost , podle jeho předpovědi v Česku neroste už ani kopřiva a to asi tak před deseti lety . Jeden rok má tolik mléka, že mu teče i z uší a druhý nemá z čeho vyrábět

4
Zobrazit další 3 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt