Můžete mi prosím vysvětlit, proč se tak stará, abychom schudli, když sí tak vyrábí voliče opozice?
Pokud myslíte premiéra Fialu, tak ten se stará o to, aby stát nezbankrotoval, jelikož to by potom byl pěkný fičák a zejména pro ty chudší. Do toho přišly dvě krize za sebou a to nelze odstranit za rok. Fiala dělá zodpovědnou politiku a při tom musí dělat i nepopulární opatření a dělá. To by voličům ANO mělo dojít, že jim nezáleží na korytech, ale na správné věci. Opak je ANO, kteří sledují průzkumy a slibují voličům nesplnitelné, jenom proto, jelikož už se vidí v křeslech a hlavně, musí ho zajistit stůj co stůj pro svého náčelníka. U něho jde o miliardy a tak boj musí být opravdu tuhý proti této vládě. A tak rvou lidem do hlav jak je tato vláda nejhorší v historii, jak je neschopná, jak Fiala neustále lže atd. Každá špatnost se jim hodí. Dostanou od AB prémie, tak se snaží a je to vidět i na diskusích, kde placení trollové se můžou také přetrhnout. Nedomýšlí, že AB pracuje proti nim.
Pivo je dražší než maslo , za měsíc koupim cca 4 masla a cca 50 piv.
Takže do pr. s maslem. řešte cenu piva.
🍺👍
Tonoucí Fiala másla se chytá, všechny způsoby pro udržení u koryt jsou dobré, lhát a lhát, všude a neustále od rána do večera...
Aby som tomu dobre rozumel, preto je maslo v ČR nedostatkovým zbožím a prehnane predraženým aby ho mohli vyvážať na Slovensko??? Kapitalistický hnus na entú.
Když jsem přelétl článek, vrátil jsem se ke jménu autora. V první chvíli jsem se domníval, že je od Saši.
Pohled na úvodní fotografií Petra Fialy prozrazuje jeho diagnózu.
Žádný Fiala. Za fšetko može Kalúsek 😄
Větší stupiditu už fórum nemohlo zesmolit, je mi vás vážně lito
Stupidní je jen vaše reakce typického voliče ANO či SPD.
Andrejko bude mít bohate vanoce, koblihy mu prispeji přes máslo.
Vyžeňte už konečně toho lháře Fialu od válu, jenom nám škodí.
A v čem vás škodí soudružko? Nechtějí vám platit sociální dávky?
A bude taky nějaká opovržlivý článek o panu Milanu Teplém, šéfovi Madety?
Za pátrejte je jich tu docela dost , podle jeho předpovědi v Česku neroste už ani kopřiva a to asi tak před deseti lety . Jeden rok má tolik mléka, že mu teče i z uší a druhý nemá z čeho vyrábět