Jestli je někdo po čtvrté premiérem, tak musí něco umět. Jaký je pan Fico chlap, nedokážu říci, osobně se neznáme, ale odvahu jako politik, má velkou. A když si představím stojícího Fica a pana Šimečka na jednou pódiu před davem lidí, tak mám pocit, že jeden z nich, tomu co sám říká, nevěří. Víte, který z nich to je?
Až budete velký tak také chcete být zločincem a mafiánem? 😃
Ukrajinsky ministr by mohl Ficovi navrhnout zajisteni miru tim ze Rusum SK odevzda jizni Slovensko misto kusu uzemi Ukrajiny
Fico je ten pravý,kDO by měl stanovit kritéria pro vstup Ukrajiny do EU a NATO.Neskutečný bolševický šrot.
Pravdu má v tom že je dost nereálné že Rusové jen tak odejdou a že by prohráli tuto válku to asi taky nebude tak jednoduchý ta hranice se už ted rýsuje obě strany se zakopali a zaminovali useky po celé frontě dál se nedostane ani jedna strana.
Nikdo není nesmrtelný, ani neporazitelný. To už si o sobě v historii myslelo mnoho armád. Římskými legiemi počínaje a Wehrmachtem konče.
Fico jednička takych víc a je po válce. A bojovníci do mně.p
Ano, je po válce. Vy louskáte azbuku, klaníte se Putlerovi a odevzdáváte splachovací záchody i s obsahem.
Je to zárodek diktátora. Jen kdyby tak měl za zády velkou zemi, plnou chudých lidí ...
Je smutné že v takto moderní době, se tenhle poddruh prosadí.
Nevím jestli Fico chápe, že jeho názory v Moskvě budí dojem, že má přání aby soused Slovenska byla RF.
A pak co bude dál, se podle RF uvidí....
On se tak snaží, jen kdyby mu v cestě nestála ta Ukrajina
Vybavuje se mi Čachtická paní. Ta měla toho mrzáka Ficka. Taky vzorovej exemplář "člověka"! Nemá náhodou pokračování i dneska?
Fico je stejný ubožák a duševní naháč jako babiš. Sakra co se to na slovensku rodí za ...........
Ukrajina je jedna velká černá Díra, kde se zneužívají peníze všech podporovatelu.
Spravny politik svepravne Republiky!!!
Ještě že je mezi námi hranice, ještě že už nejsme ,,bratři" což jsme vlastně ani nikdy nebyli