Že se s tím všivákem Ukrajinci vůbec baví. Kdyby potřebovali vědět, co si myslí, můžou se zeptat rovnou v Moskvě.
Lidé se nám konečně vybarvují, Fico skočil z komunisty na sociálního demokrata a když mu hořela půda pod nohama přeskočil k rudým náckům a je teď vlastně zase doma. Konečně se nemusí přetvařovat, z EU už toho vycucal dost, tak teď přejde na vydírání jako Orbán..Vrány se sesedají a budou mít velký sněm. Pohroma by pro ně byla, kdyby Ukrajina vyhrála, stala se členem EU a její obnovení po válce by táhlo EU kupředu. A ti dva rusáčci by neměli žádné kšefty, jen s tím Ruskem , a to by byla další zajímavá situace..Ukrajina samozřejmě vyhraje , nic jiného jí nezbývá a bratři Slováci budou mít problém..Což jim nepřeji, partnerství s Ruskem nic dobrého nepřinese..
Maruška vy jste se měl dát na věštění. Tolik blábolů co z vás padá je k neuvěření.
Správný politik má umět jednat s každým, zvlášť v zahraniční politice je potřeba i umění diplomacie, což ti naši kašpaři absolutně nezvládají.
Ona totiž mentalita, zvyky , tradice a historie různých zemí a národů po světě je různá a myslet si, že se svět bude točit jen podle toho jak my bychom si přáli je krajně nepravděpodobné.
Takže ať si Fico dělá politiku doma a směrem ven takovou jakou on uzná za vhodné pro svoji zemi.
Mafián Fico ani jinak nemůže, své spřízněné duše má v kremlu
Lepší v Kremlu než Bruseli … 🤢
Možná je právě Moskva za těmi penězi, o kterých tvrdil že je vydělal "vlastní" hlavou. Tenhle bezpáteřní politický chameleon
Napadená země má právo se bránit, pokud občané nechtějí žít pod cizí nadvládou. Řeči o mírových jednání jsou k ničemu, když oni se rozhodli bránit a on jim místo pomoci radí jednejte. To by musel chtít jednat i agresor a ten nechce, chce získat území. Mají můj obdiv, že se brání a nechtějí ruskou nadvládu.
Ano má právo a občané povinnost že, Odkaz, proč to musí financovat jiné státy Odkaz
Tak Fico si to jede alespoň vyříkat z očí do očí a né jak podělanej Lípánek někde na síti jak pubertální děcko se staženýma gatěma.
Lipavský krásně posloužil jako červený hadr na všechny komouše, nácky a primitivy. Krásně se postupně vybarvují, odmaskovávají a jsou nervosní, protože jsou to zbabělci. Piráty jsem moc nepreferoval byla to neznámá entita mladých lidí , ale potěšili mne. Pan Lipavský je osobnost a chlap , má to v hlavě srovnané a to české burany skvěle vytáčí..A to je dobře.. Blahopřeji
To je poseroutka jede jen za čáru. proč se nepodívá na frontu? Velký frajírek ,,velká huba" pan mafián, ale jinak poseroutka a hulvát bez vychování. Co jste zvolili to máte.
Tak tam jeďte Vy a napište nám o tom,hrdino od klávesnice.Pan Fico je charakter,který,stejně jako pan Orbán neohýbají hřbet před bububu,z Bruselu.
Divím se, že se vůbec bude na Ukrajině někdo s tímto komunistický zmetkem a prokremelskou onucí bavit...
Já se zase divím ,že se někdo tak poníží a bude se bavit s tím korupčníkem.
Bratři Slováci, něco jste strašně podělali. Jistě jsou mezi vámi stále miliony slušných lidí, ale procento prorusáckých dezolátů ve vaší zemi je námět pro psychiatrickou studii. Kde jste k tomu přišli, je mi strašnou záhadou.
přišli k tomu tak že mají v natuře chceme vůdce a je nám jedno že víme jaký je to gauner
ale jinak je to tak že z 4 330 000 registrovaných voliču
šlo volit pouze 3 450 000 voličů
a z těch volilo pouhých 22.78 % fica
chyba se stala že mu to stačilo na sestavení vlády ale kdyby se nespojil s dalšími gaunery hlas a SNS tak by vládu nesestavil a byl by v base neboť je trestné stíhaný
a nyní naděje, ti slováci kteří nešli volit nebo zjistili že si nezvolili dobře to nyní dohánějí na náměstích a již jednou vyrazili slováci do ulic a položili defakto ficovu vládu
tak doufejme
Jede na Ukrajinu dělat ramena se seznamem humanitární pomoci a bude napadenému státu říkat že je zkorumpovaný,nikdy nepodpoří jeho vstup do NATO protože nechce 3.sv. válku plus to že tento konflikt nemá vojenské řešení ale zbraně mu případně firmy ze Slovenska prodat mohou...
A ještě se Ukrajincům pochlubí že SR obnovila kulturní spolupráci s RF a BLR,to budou panečku jásat...
Zapomněl jsem na nějaký jeho vyblitek?
nic nebrani Ukrajincum, aby si na Slovensku neobjednavali zbrane. Nik jim v tom nebrani. At si koupi treba jinde za trojnasobek.