1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Jen proto,že máme přátelské vztahy ,tak máme držet ústa a neříci,že jsou věci,které se nám nelíbí ? Nic panu Ficovi nebrání kritizovat Česko ,pokud to bude kritika oprávněná bude to jen dobře .. 👍

20
Před 4 měsíci

Fico by již zřejmě potřeboval návštěvu u psychiatra.

1
Před 4 měsíci

Má pravdu! I vrcholní politici nešetří veřejnou ktitikou premiéra, kterého si Slováci zvolili a mnozí Češi respektují. Slováci také nekritizují naší vládu a premiéra, přestože nestojí za nic!

16
Před 4 měsíci
Karel Kocáb

Vy jste evidentně proti svobodě slova. Když si ho zvolili ať si ho užívají až do dna.

4
Před 4 měsíci

Jako děti jsme si říkali - když zavřu oči, strašidlo zmizí...když podle přání p. Fica zavřeme nyní oči, zmizí strašidlo z východu? Nezmizí...naopak, otevřeme oči co nejvíce, dívejme se, co se na východ od nás děje, ať pak nejsme překvapení ze strašidel u nás po volbách. Mám příbuzné na Slovensku a každý z mé generace tam někoho má, přátele ,známé, příbuzné...proč bych tedy měl hledět jinam a nepoučit se sám, nebo spíše se neutvrdit v tom, že co jde z východu, vždycky stálo za starou belu...

7
Před 4 měsíci

já zase nerozumím Ficovi

7
Před 4 měsíci

Fico zjistil až teď, že je nám k smíchu a že ze svého národa udělal národ kolaborantů 😂😂😂😂

10
Před 4 měsíci

Fico má pocit, že by politici měli zatrhnout novinářům kritizovat Fica, t.č. premiéra Horních Uher. Zajímavé.

7
Před 4 měsíci

Má pravdu. Jejich země = jejich pravidla. Nic nám do toho není.

15
Před 4 měsíci
Marta Foltýnová

Byť je to jejich země, jejich pravidla atd., tak máme právo vyjádřit svůj názor na to co se tam děje. To není žádné vměšování. Taky by mě nenapadlo zakazovat Slovákům komentovat dění tady. Takové věci se přece dělají. Média, politici i občané běžně komentují dění v jiných zemích a nikdo to nepovažuje za vměšování. To jen paranoidní Ficko....

8
Před 4 měsíci

Súdruh Fico má pravdu! To vměšování Babiše do slovenských voleb bylo opravdu nemístné.

8
Před 4 měsíci

A ze si tam zval pred volbami Babise. Pardon to je Slovak. 😆🙈

5
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt