1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Měli by oba sedět v cele v Haagu, gauneři.

71
Před 4 měsíci
Karel Urbánek

Tady není humánnost na místě, za tolik zničených životů patří Putin pod gilotinu.

1
Před 4 měsíci

Na Ukrajině přece děti umírat nemusejí a nemusely: Stačilo by, kdyby Ukrajinci nechtěli Lenin-ví-proč uprchnout z Velikého Ruska! 😢

Ano, kdyby Ukrajinci dávno uchopili skvělou velkoruskou myšlenku, že žádní Ukrajinci neexistují, že jsou ve skutečnosti Malorusové, že neexistuje ukrajinština, nýbrž jen a pouze ruština, tak …

Tak nemusela být ani současná třídenní Speciální vojenské operace, ani dřívější potíže se zásobováním obyvatelstva v Malorusku potravinami: Odkaz

Prostě: Mohou si za to sami; to vám potvrdí každý roduvěrný Rus, každý opravdový komunista, putinista a babišista.

Mimochodem: Zrovna teď se ozývají výbuchy kousek odsud, směrem od Václavského náměstí.

Zřejmě tzv. zábavní pyrotechnika.

My za ty výbuchy musíme platit.

Zato Ukrajinci je ve svých městech mají skoro každý den, a úplně zadarmo, díky laskavosti Velikého Putina ❤️.

Takže mu ty naše peníze za jeho zemní plyn přejme, že.

„Hranice Ruska nikde nekončí.“ (Vladimir Vladimirovič Putin ❤️)

cs.wikipedia.org
Hladomor na Ukrajině – Wikipedie
50
Před 4 měsíci
Richard Švehla

Rusko je zlý osud, Rusko je zlý osud

Nejhorší, co svět zakusil dosud

Rusko je sršáň, není žádná včela

Rusko je střela mířená do kostela

Rusko je lidský pláč a carský smích

Ruko je modla. Věřit v ně je hřích

Rusko, ach Rusko, eden kruťasů

Rusko je puch zpod ďáblova ocasu.

(VÍtězslav Nezval) . .

27
Před 4 měsíci

Od dob vyvražďování svého židovského obyvatelstva.

Za což jako jediná země Hitlerovi platila se mnoho nezměnilo.

Teď. se spojlla s masovým vrahem

Putinem, aby mu pomohla s

Ukrajinci.

Hanba Ficovy.

63
Před 4 měsíci
Miloš Vytasil

Správně je, pane Vytasile.Hanba Ficovi.Pro udernost svých myšlenek,dávejte větší duraz na gramatiku.

26
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 4 měsíciUpraveno

ja ako Slovak budem mat dnes okrem Noveho roku aj dalsi dovod na oslavu - a to je uzavretie plynovodu a koniec ruskeho plynu cez ukrajinske plynovody ... Velmi rad si priplatim za norsky alebo americky plyn.. Doteraz som bol nuteny platit rusakom ich plyn a sponzorovat zabijanie deti a zien a muzov na Ukrajine.. Dufam, ze Ukrajina stopne nielen plyn, ale aj rusku ropu...Mna si ruski fasisti z Kremelskej junty neuplatia svojim akoze lacnym plynom a ropou - aj tak na benzinke platim svetove ceny a zisk berie madarsko-rusky Slovnaft

41
Před 4 měsíci
Kristian Vágner

To je vše pěkně ale průmysl to zase poškodí. A největší lumpové byli Němci, při anexí Krymu neudělali nic směšné sankce. Veselé budovali další plynovod a zelené šílenství postavili na spalování ruského plynů v elektrárnách. EU průmysl čelí největší krizí od roků 2008, a bude hůř díky eko sebevraždě EU. Nejvíc dotavali Němci (ruskou armádou) díky absencí sankcí za anexí Krymu a spalování plynů v elektrárnách kvůli zelenému šílenství,nově v loňském roce odstavili 2 funkční jaderné elektrárny, a rázem místo největších vývozu elektrické energie, jsou největší nákupčí.

A šašek Fico je největší ostuda Slováků, já myslel že po vraždě Kuciaka slovenský národ dostal rozum ale brzo zapomněli, a Ficova mafie je rázem zpět. Bohužel měl jsem pár debat na Slovensku ohledně Fica a běžní lidé se ho zastávají, starší Slovák ze kterým jsem vedl rozhovor působil až fanatický zmanipulovan ficem.

4
Před 4 měsíci

No já bych jen něco připomněl. Jsou to demokraticky zvolení zástupci svých zemí. Lidé si je vybrali. Tím nechci samozřejmě tvrdit, že to jsou slušňáci. Uvidíme u nás.

16
Před 4 měsíci
Petr Slavík

Demokracie a demokratické volby v Rusku? 😄 To vážně?

Chápu, že je Silvestr, ale nemusíte chlastat už u snídaně.

23
Před 4 měsíci

Odkud my máme ten "neruský" plyn? Z Ruska, přes prostředníky s tím, že stojí x krát tolik. Když mi Forum 24 nebo ukrajinofilové proplatí ten cenový rozdíl, tak takovým článkům zatleskám. Mě zajímá kolik mám na účtě a v peněžence, Ukrajina je mi u zadku stejně jako ta válka, protože to není náš problém, ale boj mezi Ukrajincema a Rusákama.

33
Před 4 měsíci
Tomáš Zelenka

Trošku víc altruistů jako jste vy a náš problém to bude. Russák má rád lidi jako vy. Usnadní totiž budoucí denacifikaci a demilitarizaci ČR a jiných zemí bývalého východního bloku.

21
Před 4 měsíci

Oddanost Roberta Fica k Ruskému vrahovi vyšla najevo. Sám Fico je spokojen jak projevil lásku k Putinovi a národu vrahů.

Podobně jsou na tom další Kaliňák , Blaha, Danko taky prezident Pellegrini.

15
Před 4 měsíci
Jiří Galamboš

Rusko je statečná země s hrdým národem.Žádný národ vrahů.Co si to dovolujete ? jak si můžete dovolit tady urážet představitele velmoci jako je Rusko a jeho prezident, rovněž pan Fico je skvělý a moudrý muž.Jen ubožáci je tady napadají .

12
Zobrazit dalších 12 reakcí
Před 4 měsíci

Dnes Fico škemrá jak vtipné, jde o průmysl a zachování pracovních míst. Největší zrůdnosti se dopustili Němci když při anexi Krymu russaky nezavedli odpovídajícím sankce, a budovali nové plynovody, a chtěli být zelení díky ruskému plynů. Dnes jde o přežití průmyslů v EU a zachování pracovních míst. Zelenskemu se dobře řeční když UA žije na dluh a EU a USA je veselé živí. Ale co čekat od zelenskeho, namočeného v kauze Panama peper, není tak svatý jak nám to média prezentují.

2
Před 4 měsíci

Šílenci toužící vejít do dějin a je jim zcela jedno v jakém kontextu se o nich bude psát..

5
Před 4 měsíci

Rusko je zlý osud, Rusko je zlý osud

Nejhorší, co svět zakusil dosud

Rusko je sršáň, není žádná včela

Rusko je střela mířená do kostela

Rusko je lidský pláč a carský smích

Ruko je modla. Věřit v ně je hřích

Rusko, ach Rusko, eden kruťasů

Rusko je puch zpod ďáblova ocasu.

(VÍtězslav Nezval) . .

5