Kde shání Fórum 24 tak kvalitní a historie znalé novináře?Opravdu se člověk nestačí divit nad příspěvky,které připomínají výsledky inkluzivního školství.
S čím prosím nesouhlasíte? Děkuji.
Najděte si archivní zprávy ČT a dalších zahraničních západních televizí z roku 2014 . Hodně by jste se podivil jak ten konflikt začal .
Začali ho rusaci podle stále stejného schéma pokud chcete tvrdit opak jste jen ruský šupak.
Projev jsem viděl a ať mi nikdo neříká, že Fico není na výplatní pásce Kremlu.
Kdo platí ty naše "kecaly?
Stydím se, ze jsme byli se Slováky jeden stát.
Stydím se že jsme měli premiéra steného chudáka ze Slovenska
Pokud si bačaláci zvolí šmejda, který veřejně a extrémně sprostě uráží vlastní presidentku, tak nemají nárok vůbec na nic, jen na přeshubu.
ČOBOLÁCI, kdybys nebyl z tyyy Prahyyyy, tak to víš!😄
Za Hitlera bylo Slovensko detašák Německa, dneska je to detašák Ruska. Někdo se diví? Slováci mají doživotní komplex.
Tahle figurka a kámoš Burese, měl by mít zákaz vstupu do ČR. Až si shnije ve svobodném slovenském rusostamu
Ještěže Fico nebyl v roce 2022 slovenským premiérem. To by zřejmě Slovensko, věrno svým nejskvělejším bojovým tradicím, zaútočilo na Ukrajinu společně s Ruskem!
To podle "pisálka" nemůže mít nikdo jiný názor a budeme se tu prát mezi sebou jako Slávisti se Sparťanama....hahaha
On ale nemůže obhajovat nějaké své pomýlené vlastizrádné názory, on zastupuje celý stát. A dělá mu mezinárodní ostudu.
Škřeta se nebojím tak, jako jeho elektorátu. Z toho mám popravdě lehkou hrůzu. To jsou ti, co by rusy vítali s fanglema v ulicích.