1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Kde shání Fórum 24 tak kvalitní a historie znalé novináře?Opravdu se člověk nestačí divit nad příspěvky,které připomínají výsledky inkluzivního školství.

Před 1 rokem
Karelnehyba

S čím prosím nesouhlasíte? Děkuji.

Před 1 rokem

Najděte si archivní zprávy ČT a dalších zahraničních západních televizí z roku 2014 . Hodně by jste se podivil jak ten konflikt začal .

20
Před 1 rokem
Pavel Růžička

Začali ho rusaci podle stále stejného schéma pokud chcete tvrdit opak jste jen ruský šupak.

20
Před 1 rokem

Projev jsem viděl a ať mi nikdo neříká, že Fico není na výplatní pásce Kremlu.

14
Před 1 rokem
Petr Maršálek

Kdo platí ty naše "kecaly?

2
Před 1 rokem

Stydím se, ze jsme byli se Slováky jeden stát.

26
Před 1 rokem
Martin Tuma

Stydím se že jsme měli premiéra steného chudáka ze Slovenska

17
Zobrazit další 4 reakce
Před 1 rokem

Pokud si bačaláci zvolí šmejda, který veřejně a extrémně sprostě uráží vlastní presidentku, tak nemají nárok vůbec na nic, jen na přeshubu.

11
Před 1 rokemUpraveno
Pavel Hanzl

ČOBOLÁCI, kdybys nebyl z tyyy Prahyyyy, tak to víš!😄

1
Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Za Hitlera bylo Slovensko detašák Německa, dneska je to detašák Ruska. Někdo se diví? Slováci mají doživotní komplex.

11
Před 1 rokem

Tahle figurka a kámoš Burese, měl by mít zákaz vstupu do ČR. Až si shnije ve svobodném slovenském rusostamu

8
Před 1 rokem

Ještěže Fico nebyl v roce 2022 slovenským premiérem. To by zřejmě Slovensko, věrno svým nejskvělejším bojovým tradicím, zaútočilo na Ukrajinu společně s Ruskem!

8
Před 1 rokem

To podle "pisálka" nemůže mít nikdo jiný názor a budeme se tu prát mezi sebou jako Slávisti se Sparťanama....hahaha

8
Před 1 rokem
Šram Vlastimil

On ale nemůže obhajovat nějaké své pomýlené vlastizrádné názory, on zastupuje celý stát. A dělá mu mezinárodní ostudu.

Před 1 rokemUpraveno

Škřeta se nebojím tak, jako jeho elektorátu. Z toho mám popravdě lehkou hrůzu. To jsou ti, co by rusy vítali s fanglema v ulicích.

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt