Dobré ráno. Již v roce 2018 po nástupu ANOfertu k moci jsem psal, že Visegradská čtyřka se chová jako pátá kolona v EU. Dnes je nad slunce jasnější, že to tak je. Fico, Babiš, Duda a Orbán by se nejradši viděli v područí veliké RuSSké rodiny. Ti dva prvně jmenovaní jsou ze stejného hnízda KSS. Jsou stejní v tom, že když něco podělají a jsou kritizováni, brečí, kňučí a jdou si stěžovat dál na Východ, že je nikdo nemá rád. Hrozba FICONIZACE České republiky je stále větší. "Kritická opozice" v České republice ohlupuje své voliče, stejně jako to dělal Fico na Slovensku. Jak to teď na Slovensku vypadá s před volebními sliby soudruha Fica vidí snad každý. Fico ač zvolen občany své vlasti není údajně povinný informovat SVÉ voliče co dělá a jaký má program. Je to jeho velký OMYL. Dnes po více jak roce jeho vládnutí již spousta jeho voličů vidí svou chybu. Proto zde píši i voličům agenta "hodné" ŠTB Babiše. NEDĚLEJTE stejnou chybu jako Slováci. Cesta s ANOfertem a jejími DVOJKAMI je cesta do pekel. Hezký den přeji všem čtenářům FORUM 24.✨.
No v hodnocení Fica i Babiše s vámi souhlasím, ale v případě polského prezidenta Dudy, kterého označujete rovněž jako přítele Putina, se velmi mýlíte. Duda vzešel z Kaczinského strany PiS, která je ale silně protiruská, ale také proti většině toho, co se společně vymyslí v Bruselu, podobně jako je to u nás v části ODS, respektive obě tyto strany se nechtějí nikomu podvolovat a rádi by si pořádky doma dělali podle sebe. Orbán v Maďarsku se stal nástupcem proruského Kadára, kterého si Rusové vybrali do čela maďarských komunistů. když krvavě potlačili protikomunistické povstání v Maďarsku v roce 1956. Takže se nezlobte, že jsem to vaše tvrzení trochu poopravil.
To je v pořádku, jen ať si ten blbismus Slováci užijí, když jsou tupí a při volbách nevědí. Kdo neví, ať nevolí. Je mi líto těch, kteří jsou v menšině. Ale jen trochu. U nás až to na podzim projedeme s tím slovensko-japonsko-automobilovým triem, tak už také zřejmě krom generální stávky za účasti ozbrojených složek nebude cesta k demokracii zpět. A to je většinou pravděpodobnost blížící se nule, protože mají všichni hypotéky a potřebují, aby to aspoň trochu jelo... Ale tydýtům nevymluvíš, že jejich milášci mají diagnózu, která je viditelná i při vyšetření na CT a jsou na funkci nezpůsobilí, pro svoji sebestřednost a bezohlednost. Tupost je asi neměřitelná, ale psychopatie už ANO.
Nonono. Taky jsem mel pocit, ze nic horsiho, nez Paroubek, tuhle zemi nemuze ve vlade potkat a taky jsem se seknul. Takove definitivni soudy bych nevynasel, Fico dokaze prekvapit.
Fico je schopen podrazit kohokoli. Je to člověk kterému se nedá věřit a Slovensko si s ním ještě užije.
K tomu Orbánovi:
Odkaz
Existuje nějaký web, nebo blog, kam nelezou proruský šmejdi a člověk se tam může něco dozvědět, popřípadě prodiskutovat ve slušnosti případné otázky a dostat normální pravdivé odpovědi ?
Už mě nebaví projíždět diskuzi, kde je každý druhý s VŠŽ ,, Máńa z prasečáku povídala" a hledat v té hromadě hnoje pár vzácných komentářů od lidí, kteří dané problematice alespoň trochu rozumí, jsou slušní a ochotní problém vysvětlit
Dám vám typ ale záleží na tom, jestli se chcete dozvědět pravdu a nebo fialové lži. Co by jste ještě chtěl? Pětidemolice má v parlamentu většinu, to samé v senátu o soudcích nemluvě včetně prezidenta. Tá Máňa z prasečáku má jak vidno větší hodnotu než vy.
Překvapuje mě že Poláci zapomněli na minulost, kdy je Ukrajina týrala a jejich vojáci vrazdili polské vojáky. Ano tyto zvěrstva páchala Ukrajina za druhé světové války,ale krutou skutecnost neumlcite! A nyní soucasne Polsko nabízí svou elektrickou energii Ukrajině, pokud Fico dodrží své odhodlání a prestane dodávat elektrickou energii Ukrajině, která ukončila tranzit přes své území. Oko za oko,zub za zub se říká, no uvidíme další vývoj situace ale Polsko svým postupem pěkně podrazilo země V4. A kdo od ledna předsedá EU ? No přece Polsko!!!! Jak farizejské je počínání našeho souseda .
Soudruhu Svedku Putleruv mozna jste si nevsiml, ale UKR se Polsku oficialne omluvila za ty zlociny pred 80 lety.
Mozna jste si nevsiml, ze zijeme v roce 2025, a ne v roku 1941-2.
Chapu, ze RuSska propaganda musi jet naplno a Vy jste oddany sluzebnik, ale omlouvat zlociny v roce 2025 necim co se stalo pred vice nez 80 lety je i na RuSSkeho propagandistu moc.
Nemame se zacit omlouvat Bavorum za najezdy Husitu soudruhu?
Jediná možnost je vzít jim všechny dotace EU, tím ztratí konkurenceschopnost a země půjdou dolů.... pak to kritizovat, že vládnou špatně ve srovnání s ostatními zeměmi...
Slovensko má příděl dotací v poměru asi na polovinu investic. Takže víc, jak u nás.
Jak najednou ten Rusofil škemrá u té zlé EU, kterou ještě nedávno chtěl zrušit 🤦♂️