1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 měsíci

Když jsem napsal že Fico je bolševik obdivující Putina , dostal jsem mraky mračounů . Je na čase začít zabezpečovat hranici se Slovenskem .

12
Před 4 měsíci
Jan Šula

No vidíte, já to měl stejně. Teď bych se nedivil, když by tu žádný mračoun nebyl. I když hlupáků tu máme dost.

4
Před 4 měsíci

To je hrůza co hydrocefalus Fico vyvádí. Kdyby se postavil na kufr a připažil, tak vypadá jako razítko. Je to děs co si Slováci zvolili, ale je to jejich věc a nás to asi čeká za rok.

11
Před 4 měsíci
Martin Novák

Doufám že ne.

2
Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Konečně,Jandourkova pravda,Fico se zeptá Putina jak se to dělá z novinářem,doufám,že ae také poučíme

1
Před 4 měsíci

90% novinářů píší na objednávku vládní kliky.Seznam.cz,Forum24,Medium.cz a ČT 1 to jsou jejich chlebodárci...

8
Před 4 měsíci
Jaroslav Joska

Já bych psal to samý a ani by mě nikdo nemusel instruovat..Stačí intuice, vůle a znalosti z historie..soudnost a zpětnou vazbu..ale hlavně pud sebezáchovy 🤷.

1
Před 4 měsíci

No přijde mi, že největší křiklouni po svobodě slova by hned potom, co se dostanou k veslu zaváděli podobné zákony i u nás. Chce to totiž jen tu "správnou " svobodu.

9
Před 4 měsíci

To uz jednou zkusili s Kuciakem a padla pak vlada. Jinou radu od Hitlera nedostanou.

1
Před 4 měsíci

Tak už máte, co jste chtěli. A teď jsme na řadě my s Blábolišem. Ten je úplně stejný nebo horší.

6
Před 4 měsíci
Petr Chochol

Už se těš

Zobrazit další reakci
Před 4 měsíci

Tak se nám pěkně odkopali, alespoň máme všichni jasno.

12
Před 4 měsíci

Zemanovo kamaradi,tak co chcete.jeste ze uz nejsme jeden stat.

4
Před 4 měsíciUpraveno

Jak jsem psal, příklon k Rusku. Novináři by se neměli nechat zastrašit, měli by hlídat demogracii, což se politikům nelíbí. 🤔

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt