Když jsem napsal že Fico je bolševik obdivující Putina , dostal jsem mraky mračounů . Je na čase začít zabezpečovat hranici se Slovenskem .
No vidíte, já to měl stejně. Teď bych se nedivil, když by tu žádný mračoun nebyl. I když hlupáků tu máme dost.
To je hrůza co hydrocefalus Fico vyvádí. Kdyby se postavil na kufr a připažil, tak vypadá jako razítko. Je to děs co si Slováci zvolili, ale je to jejich věc a nás to asi čeká za rok.
Doufám že ne.
Konečně,Jandourkova pravda,Fico se zeptá Putina jak se to dělá z novinářem,doufám,že ae také poučíme
90% novinářů píší na objednávku vládní kliky.Seznam.cz,Forum24,Medium.cz a ČT 1 to jsou jejich chlebodárci...
Já bych psal to samý a ani by mě nikdo nemusel instruovat..Stačí intuice, vůle a znalosti z historie..soudnost a zpětnou vazbu..ale hlavně pud sebezáchovy 🤷.
No přijde mi, že největší křiklouni po svobodě slova by hned potom, co se dostanou k veslu zaváděli podobné zákony i u nás. Chce to totiž jen tu "správnou " svobodu.
To uz jednou zkusili s Kuciakem a padla pak vlada. Jinou radu od Hitlera nedostanou.
Tak už máte, co jste chtěli. A teď jsme na řadě my s Blábolišem. Ten je úplně stejný nebo horší.
Už se těš
Tak se nám pěkně odkopali, alespoň máme všichni jasno.
Zemanovo kamaradi,tak co chcete.jeste ze uz nejsme jeden stat.
Jak jsem psal, příklon k Rusku. Novináři by se neměli nechat zastrašit, měli by hlídat demogracii, což se politikům nelíbí. 🤔