Filcovi a jeho skvadře čvachtá v botách už hodně dlouho. Kam příjde, zůstávají loužičky.
Já si stále myslím ze FSB na Fica něco má, jinak by nelepšil boty carovi v Kremlu.
Vážení přátelé.
Když čtu některé komentáře,tak je mi smutno.Jak někteří pisatelé mohou obhajovat vedení státu,který napadl jiný stát a vraždí jeho obyvatele?Jak by asi se zachovali,kdyby bylo napadeno Česko?Taky by volali CHCEME MÍR a klidně obětujeme třeba MORAVU?Proboha Ukrajina bojuje o své přežití.
Pro mě je jednání pana Fica nepochpitelné.
Jestli nás toto čeká s Babišem, tak nás Bůh opatruj.
čeká
„Nyní k tomu však přihodil možnost veta finanční pomoci pro Kyjev, anebo dokonce veto vstupu Ukrajiny do Evropské unie.“
Já bych klidně vyměnil členství Slovenska v EU za členství Ukrajiny. Ukrajinci by byli vděční a Slovensko se v tomto spolku evidentně trápí. Bez té zlé EU by měli daleko vyšší životní úroveň, protože zlá EU žije z plodů jejich práce.
Přesně tak !!! Škoda, že nejde vyhodit Slovensko a Maďarsko z EU, Dva pidistáty vydírají dalších 25 států. Ne každý Slovák je pitomec, ale co si zvolili to mají, mám, ale docela obavu co se stane u nás 🙁 .
Žumpoplátel FORUM 24 nám zase předkládá "zaručené informace",
že Ficovi teče do bot. Kdo je hlavně již po kolena v bahně je celá
naše koalice a její nemocný vůdce.
Fico je politický prase a to pochází z jeho osobnosti. Už před lety ho z politiky vyhnali ale moc chutná stejně jako peníze.tak i teď spolu s poslanci leze do zadele Rusku a Slováci musí jednat
Pochopili jste vůbec, v jakém režimu se bohatne nejrychleji. Přece násilnickém a nedemokratickém. Rusko je toho zdárným příkladem. Oligarchové neví co s penězi a zbytek ať jim slouží v otroctví...
Nejsem si zcela jistý že se přikláníme na tu správnou stranu sporu Fico - Zelenský. Slováky za dobu spolupůsobení v jednom státě po všech stránkách dobře známe, pravou ukrajinskou náturu u nás zná málokdo a věřte, že není taková, jak nám je předkládaná. To nemluvím o všech obyčejných lidech.
Doplnění poslední věty - o všech obyčejných ukrajinských lidech.
Ficova strategie byla-je velice mylná a špatná. Za chyby se platí a to platí i pro Fica. Tak good luck Robertku .
Skvěle a přesně napsáno. Tato vláda, prezident a především premiér už napáchali na Slovensku takové škody, že některé z nich už nepůjde napravit. Ostatně co čekali, když si znovu zvolili za premiéra člověka, který čtyři roky předtím musel odstoupit z poměrně závažných důvodů... :-/
Říká se, že Filcko už líčí na předčasné volby. Má křehkou vládu. Chcel by aj hlasy slovenských klerofašistou........