A já myslel že ještě počítá ty trosky na václaváku
Ten bude brzy moci počítat leda tak mříže na Pankráci.
Fascinujici rozhovor cloveka, ktery zije z blbosti lidi.
Zajimave je vsimnout, ze tento clovek ani nechape rozdil mezi libertaniasmem (americká libtardská média do kterych se opira) a liberalizmem. Libtardske skupiny a media - hodne z nich jsou napojene na miliardare v Silicon Valley - jsou ve skutecnosti Trumpovi naklonene, coz se neda rict o liberalnich mediich.
Ale pro jeho ovecky je to to same.
Je to ubožák co se pakuje na hlupácích.
a ti, co volí pětikoalici, to jsou ti chytřejší?
Pokud na demonstracích vykřikuje, že lidé vlastně za své dluhy a bídu nemohou, tak je ve svém živlu.
Když má ale odpovědět na úplně jednoduchou otázku, tak je mimo!
A svou ubohost si pak léčí tam, kde mu nikdo žádné otázky neklade! 🫤
Takovýto člověk by se do médií zvát vůbec neměl. Vždyť oni jenom lžou a šíří nenávist. Hlavně, aby mu lidi posílali peníze, bohužel se tací u nás najdou, pak se mu krásně žije.
Tento pán zatím pokazil co mohl...
Jandourek?
Tohoto člověka jsem naposledy "naživo" sledoval vloni v KaP - a musím říct, že od té doby naprosto ztratil glanc. Asi mu došlo, že je na cestě z kopce.
Když si člověk čte ty komentáře, tak si říká, svůj k svému a jsou to novodobí přetloustlí svazáci , kteří chtěji vybudovat ten svůj "malý český svět" dle foršriftu Putinových mužiků , bohužel vše je proti nim. Jejich blbost jim sama zatarasí cestu. Jejich jediná šance je spojit se s ostatními malými stranami s podobnou nenávistí, bohužel je tam moc ambiciosních vůdců, kteří si půjdou po krku a jejich společná hloupost vždy vyplave na povrch..Zbyde zase jen to Porsche spolu s hladem...
Tady vyplula na povrch vaše osobní hloupost. Je mi vás dokonce trochu líto.
Asi se inspiroval na Slovensku u Fica. Ten už začal.
Takhle se k tomu: "Ein Volk, ein Reich, ein Rajchl!" nedopracujeme.
Naštěstí!
Madam Bastlová ke korektním nepatří. Ta do hostů šije dokud nedostane odpověď na položenou otázku. A to se samozřejmě líbit nemusí.
Mne se to libi. Ale sedet bych tam s ni nechtel 😄