Tak Foltýn se marně snaží přijít na jakýkoliv racionální důvod, proč tohle někdo dělá? A má toho dost?😁
My také neznáme důvod vaší současné pracovní pozice, Foltýne, i my máme dost těch zbytečností, které predvádíte se současnou vládou 😖Co s tím uděláme?🤔
Víte, co se dělalo s ženskými, co v druhé světové, kolaborovaly s Němci?
Nebude problém totéž dělat s kolaborantkami s Rusáky.
Najděte si to a několikrát přečtěte, vy poslední "spravedlivá".
Prosím jako občan a plátce daní o odpověď na následující otázky:
1/Má spolek Nemesis státní licenci k vývozu zbrojního materiálu?
2/Existuje konkrétní evidence tohoto materiálu na Ministerstvu průmyslu a obcho-
du?
3/Existuje daňová evidence vývozu zbrojního materiálu za stovky milionů Kč na Min.financí?
4/Bydlí náčelník gen. štábu Řehka v domě šéfa zbrojařské firmy za 18mil Kč a
není to náhodou střet zájmů?
5/Má právo ministryně obrany a parlamentní výbor pro obranu na přesnou evidenci o vývozu zbrojního materiálu z ČR do zahraničí?
6/Byly vydány neoprávněně diplomatické pasy některým osobám,organizujícím vývoz zbrojního materiálu?
No, hlavně abyste měl vy všechno v cajku. Aby z vás potom nebyl další důchoce fňukal 😄
Už jsem to napsal , ale opakuji :
Kmotři ODS z této iniciativy - věřím - nic nemají .
A tak se zlobí - koušou !!!
Prostě je nutné toho drzého Vetchého a Foltýna zničit!
Stejný postup jako u Bartoše.
Bez kmotrů ODS to nepůjde.👎👎👎
Ať se to komu líbí či nikoliv, armáda podléhá kontrole parlamentu a tomu se zpovídá a zodpovídá ministr.
Šokující je co si tito pánové dovoluji s Foltynem v čele.
Pro lidi jako jste Vy je tohle zase jednou duvod k tomu, abyste si kopnul do lidi, kteri pomahaji Ukrajine a jejimu lidu v obrane proti ruskemu bezbrehemu zabijeni a terorismu.
Rusko nepřestává strkat své špinavé prsty všude
Myslíte Foltýna ? 😏🤣🤣
Šokující je hlavně počet vymletých proruských makovic v Čechách. Lidé bez paměti, kterým nevadí lži slovenského estébáka ani strašení japončíka...
Dobrý den Nejsem zastáncem těchto dvou pánů o kterých píšete,ale to co předvádí současná vláda je daleko,daleko horší...
Tady je Foltynova strategická komunikace v praxi. Tak zvaný bojovník proti dezinformacim obhajuje podivnou činnost kolem nákupu dronu šířením dezinformaci z vlasti dílny a z dílny náčelníka štábu Armády ČR. Inu tak to vypadá, když se udělá kozel zahradníkem. Nekalou činnost přitom přehlíží i prezident Pavel.
Pokud byste nevyhledával dezinformace, ale informace, zjistil byste, že celá iniciativa podléhá průběžným auditům, ve kterých nebylo doposud zjištěné pochybení, a o výsledcích jsou infomováni jak Prezident, tak pan Babiš. Pokud tedy nemá druhý jmenovaný vyběhlou žílu na čele, je nejspíš všechno v pořádku.
Máte ještě něco na žaludku ?
Komu to vadí je více než jasné . A kdo to kritizuje a zpochybňuje? Jednoznačně ten kdo slouží Kremlu a takových je bohužel dost zejména ve hnutí slovenského stbáka , japonského migranta a podobných , kteří za peníze slouží komukoli i když jsou sebešpinavější i prolité krví .
Jde hlavne o to, ze pro kazdeho obcana CR maji platit stejne zakony a predpisy... takhle si muzu rict, ze potrebuju jezdit do prace... proto nemusim dodrzovat 50 v obci, protoze vydelavam a platim dane... opet pan Foltyn ukazal, ze ohledne strategicke komunikace neni muz na svem miste...
"fakt se v době války bavíme o tom, že si někdo bude hrát na puntičkáře při vyplňování a kontrole všech předpisů?“
Chápu to správně, že si to Otakar Foltýn představuje tak, že pravidla platí jen pro někoho a on se jimi necítí být vázán?
Co mě se týče ano, pravidla jsou na houby, žijeme v přebyrokratizované době, kdy na všechno musíme mít povolení, vše se stupidně kontroluje a trestá.
Ale zrovna Foltýn a ti co stojí za ním, jsou ztělesněním tohoto byrokratického aparátu, takže zrovna od něj , je to dost úsměvné ...
Vy víte o jaký problém se jedná ale máte plno řečí a vše víte !!!!
Já bych si nejdříve zjistil o co se jedná , protože ani ČERNOCHOVÁ neřekla co ji konkrétně vadí a já , až jejch volič mám této paní již také plnou.......Za mě nic než arogance.
Fakt někomu, kdo byl nejvyšším velitelem vojenské policie, příjde divné, že si někdo bude hrát na puntičkáře při vyplňování a kontrole všech předpisů? Doufám, že tohto zadarmo drahého člověka ihned nový premiér po volbách odejde. Za mě je šokující, že tento člověk a jeho partička za rok 2024 přišli daňové poplatníky tohto státu na 50 milionů korun.
Dezoláti denně stojí stát násobně více.🤡