1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 měsíci

Tak Foltýn se marně snaží přijít na jakýkoliv racionální důvod, proč tohle někdo dělá? A má toho dost?😁

My také neznáme důvod vaší současné pracovní pozice, Foltýne, i my máme dost těch zbytečností, které predvádíte se současnou vládou 😖Co s tím uděláme?🤔

413
Před 3 měsíci
Veronika Zmátlová

Víte, co se dělalo s ženskými, co v druhé světové, kolaborovaly s Němci?

Nebude problém totéž dělat s kolaborantkami s Rusáky.

Najděte si to a několikrát přečtěte, vy poslední "spravedlivá".

98
Před 3 měsíci

Prosím jako občan a plátce daní o odpověď na následující otázky:

1/Má spolek Nemesis státní licenci k vývozu zbrojního materiálu?

2/Existuje konkrétní evidence tohoto materiálu na Ministerstvu průmyslu a obcho-

du?

3/Existuje daňová evidence vývozu zbrojního materiálu za stovky milionů Kč na Min.financí?

4/Bydlí náčelník gen. štábu Řehka v domě šéfa zbrojařské firmy za 18mil Kč a

není to náhodou střet zájmů?

5/Má právo ministryně obrany a parlamentní výbor pro obranu na přesnou evidenci o vývozu zbrojního materiálu z ČR do zahraničí?

6/Byly vydány neoprávněně diplomatické pasy některým osobám,organizujícím vývoz zbrojního materiálu?

118
Před 3 měsíci
Jaroslav Rittschel

No, hlavně abyste měl vy všechno v cajku. Aby z vás potom nebyl další důchoce fňukal 😄

57
Před 3 měsíciUpraveno

Už jsem to napsal , ale opakuji :

Kmotři ODS z této iniciativy - věřím - nic nemají .

A tak se zlobí - koušou !!!

Prostě je nutné toho drzého Vetchého a Foltýna zničit!

Stejný postup jako u Bartoše.

Bez kmotrů ODS to nepůjde.👎👎👎

94
Před 3 měsíci
Jan Weber

Ať se to komu líbí či nikoliv, armáda podléhá kontrole parlamentu a tomu se zpovídá a zodpovídá ministr.

102
Před 3 měsíci

Šokující je co si tito pánové dovoluji s Foltynem v čele.

215
Před 3 měsíci
Petr Falta

Pro lidi jako jste Vy je tohle zase jednou duvod k tomu, abyste si kopnul do lidi, kteri pomahaji Ukrajine a jejimu lidu v obrane proti ruskemu bezbrehemu zabijeni a terorismu.

172
Před 3 měsíci

Rusko nepřestává strkat své špinavé prsty všude

238
Před 3 měsíci
Aleš Lisovský

Myslíte Foltýna ? 😏🤣🤣

143
Před 3 měsíci

Šokující je hlavně počet vymletých proruských makovic v Čechách. Lidé bez paměti, kterým nevadí lži slovenského estébáka ani strašení japončíka...

156
Před 3 měsíci
Milan Hruška

Dobrý den Nejsem zastáncem těchto dvou pánů o kterých píšete,ale to co předvádí současná vláda je daleko,daleko horší...

124
Před 3 měsíci

Tady je Foltynova strategická komunikace v praxi. Tak zvaný bojovník proti dezinformacim obhajuje podivnou činnost kolem nákupu dronu šířením dezinformaci z vlasti dílny a z dílny náčelníka štábu Armády ČR. Inu tak to vypadá, když se udělá kozel zahradníkem. Nekalou činnost přitom přehlíží i prezident Pavel.

42
Před 3 měsíci
František Vaško

Pokud byste nevyhledával dezinformace, ale informace, zjistil byste, že celá iniciativa podléhá průběžným auditům, ve kterých nebylo doposud zjištěné pochybení, a o výsledcích jsou infomováni jak Prezident, tak pan Babiš. Pokud tedy nemá druhý jmenovaný vyběhlou žílu na čele, je nejspíš všechno v pořádku.

Máte ještě něco na žaludku ?

15
Zobrazit další reakci
Před 3 měsíci

Komu to vadí je více než jasné . A kdo to kritizuje a zpochybňuje? Jednoznačně ten kdo slouží Kremlu a takových je bohužel dost zejména ve hnutí slovenského stbáka , japonského migranta a podobných , kteří za peníze slouží komukoli i když jsou sebešpinavější i prolité krví .

195
Před 3 měsíci
Jaroslav Kopecký

Jde hlavne o to, ze pro kazdeho obcana CR maji platit stejne zakony a predpisy... takhle si muzu rict, ze potrebuju jezdit do prace... proto nemusim dodrzovat 50 v obci, protoze vydelavam a platim dane... opet pan Foltyn ukazal, ze ohledne strategicke komunikace neni muz na svem miste...

191
Před 3 měsíci

"fakt se v době války bavíme o tom, že si někdo bude hrát na puntičkáře při vyplňování a kontrole všech předpisů?“

Chápu to správně, že si to Otakar Foltýn představuje tak, že pravidla platí jen pro někoho a on se jimi necítí být vázán?

Co mě se týče ano, pravidla jsou na houby, žijeme v přebyrokratizované době, kdy na všechno musíme mít povolení, vše se stupidně kontroluje a trestá.

Ale zrovna Foltýn a ti co stojí za ním, jsou ztělesněním tohoto byrokratického aparátu, takže zrovna od něj , je to dost úsměvné ...

204
Před 3 měsíci
Adam Šimáček

Vy víte o jaký problém se jedná ale máte plno řečí a vše víte !!!!

Já bych si nejdříve zjistil o co se jedná , protože ani ČERNOCHOVÁ neřekla co ji konkrétně vadí a já , až jejch volič mám této paní již také plnou.......Za mě nic než arogance.

58
Před 3 měsíci

Fakt někomu, kdo byl nejvyšším velitelem vojenské policie, příjde divné, že si někdo bude hrát na puntičkáře při vyplňování a kontrole všech předpisů? Doufám, že tohto zadarmo drahého člověka ihned nový premiér po volbách odejde. Za mě je šokující, že tento člověk a jeho partička za rok 2024 přišli daňové poplatníky tohto státu na 50 milionů korun.

35
Před 3 měsíci
Jiří Zilvar

Dezoláti denně stojí stát násobně více.🤡

18
Zobrazit dalších 9 reakcí
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt