Albert ví, že je drahý, tak se alespoň snaží vzbudit zdání, že jejich potraviny jsou kvalitnější a šetrnější k životnímu prostředí. Jak vidíte, celá reklamní kampaň "Stojí za to jíst lépe." je postavená na lži.
Nechápu, že může někdo takhle chovaná kuřata kupovat. To, že si to u nás může Albert dovolit je především vinou naší legislativy a potom zákazníků, kteří takto ,,chovaná" kuřata kupují. Z vedení Albertu je mi nevolno. Nikdy bych zde nekoupil ani housku.
Není nad halový chov. Kvůli jedné slepici s chřipkou vymlátí celou halu o tisících kusech. Proč ne
Lidi nevědí, co by chtěli. Jsou naprosto trapní. Mohli by si také někdy něco přečíst o chovu drůbeže. Drůbež si buduje v hejnu svoji hierarchii. Čím více drůbeže v hale na hluboké podestýlce, tím více soubojů. Některé kusy to zkrátka odnesou. Čím více kusů pohlromadě, tím více antibiotik v krmivu. No, ochránci, klec s vlastním kuřecím brojlerem může mít každý z nich na balkoně? Budou mít pak ještě čas na protesty?
Já to říkám furt, soudruha Jandejska do klece a vozit po poutích.... Nedráždit nekrmit!
V Albertu drůbeží výrobky nekupuji od minulého roku. Já toho tam vlastně už kupuju dost málo.