Řekl bych že pro pana Fremra něco skončilo, ale něco horšího ho čeká. Kdyby měl, jako soudce, trochu soudnosti tak ho mohlo napadnout jak to asi může skončit a kandidaturu hned z nějakého důvodu odmítl. Byl by dnes váženým pánem který si zachoval tvář a jako takový by měl po zbytek života klid. Místo toho se mu bude hodně lidí, i jeho přátel, za zády pošklebovat a přát mu jeho lidské i profesní ponížení... Takže slovy strýce Pepina "Půjde dom s haňbou"
Fremr ze sebe ještě dělá chudinku – prý nevybíravý tlak ze strany některých médií …
Hnus.
Petr Placák nazval toho tvora přesně: Odkaz
„Úchylný režim, úchylná StB, úchylný soudce Fremr.“
Dodávám: Úchylní MY, že jsme se dodnes nedokázali očistit alespoň od nejhorších exemplářů z doby Temna. 😕
Jestli prohrajeme, jestli opět spadneme do rusácké žumpy, tak Babišové, Fremrové apod. s námi zatočí po husitsku, po leninsku.
Pak bude pozdě bycha honiti.
Braňme svoji svobodu a demokracii, dokud ji máme! ❤️
To je teda sila, ten Placakuv clanek. A nejhorsi na tom vsem je, ze nejenom ze jsem se nedokazali ocistit. Hromade lidi so po tech dobach temna styska! My si proste tu demokracii nezaslouzime, protoze nevime co s ni. kdyz uz ji mame.
Pokud byl dopis od pana Ereta, odsouzeného v r.1988 v kauze Olšasnké hřbitovy, uveřejněný v posledním FORUM24 skutečný (a nechce se mi věřit, že by to byl FAKE), tak JUDr. Fremr opravdu trpí neuvěřitelnou ztrátou paměti a i to ho na pozici ústavního soudce (minimálně) diskvalifikuje 🙁 A jsem velmi překvapen, že ten dopis prakticky nikde kromě FORUM24 nebyl zmiňován a diskutován?? Může k tomu někdo z redaktorů FORUM24 říci něco bližšího?
RF jistě nebyl v justici jediný, kdo má nějaké problémy s minulostí,
jen se mu to nezdařilo utajit až k vrcholu.
Snad se svojí osobou zasloužil o to, že další výběry budou pečlivější.
Tak nejde ani o mediální tlak, jako spíš o to, že se jeho ctihodnost nechovala v minulosti správně a ublížila mnoha lidem.