Chce se mi z Konečný blít! Nemá tady co dělat! Naložte ji i s rodinou a odvézt do Russka! Tam je její "konečná".
mě se chce blít z vás ubožáčku.
Je smutné, že v Dolních Břežanech neměli na výběr do obecního zastupitelstva, než tady tuto Barborku, která nerozezná (ač študovaná politička) rozdíl mezi KSČ a KSČM.
Zajímavé je, že v té KSČM jsou ti stejní, kteří byli v KSČ. Včetně bývalého předsedy. Takže rozdíl nevidíte hlavně vy.
Rudá bolševička a milionářka Konečná by potřebovala týden dovolené v Polárním vlku, prý je tam hezky, jako na Krymu. Sorry jako.
FOR RUM diskuse není věcná diskuse, ale obrana ovcí jednoho a toho pravého názoru. Novinařina na objednávku dokáže vymatlávat. viz tady, Reflex a Novinky.
Názor je buď dobrý nebo špatný...
Kdo ho řekl, je mi fuk.
A tady má komunistka pravdu....
A co se zeptat té komunistky jak by dopadl za vlády komunistů ten, který by něco od komunistů věřejně kritizoval?
Podle mně tohle nálepkování nedává moc smysl. Ono spíš záleží kdo je jak velkej hajzl a ne kdo je v KSĆM,STAN nebo ODS.
Pokud jste zažil 40 letou komunistickou totalitu bez všech svobod pod taktovkou Kremlu tak jistě víte o co jde.
Ta žena je psychicky nemocná, jinak do to nedokážu vysvětlit. Jak může obhájkyně komunistické ideologii hajit kralíkaře, příjemce miliardových dotací a současně demonstrujícího proti systému, který mu umožňuje tento agrobaronský život žít?
Kateřina Konečná dělá velice dobře, že zakládá novou stranu.Je jí škoda a určitě nadělala více práce v EP pro Česko,než zmíněná p. poslankyně.Takže,hned jak bude v jiné straně než Ksčm budu ji rád volit
RUDOU ŠPÍNU ZE SVYCH RUKOU NESMYJE ANI V JINE STRANE. vY ZASE ZUSTANETE HLUPAKEM NAVZDY. To je hluboky omyl, Gregore. Nikdy bych si nedovolila takto mluvit s delnikem od pasu. Jeho prace si vazim protoze tvori z čehož mame všichni užitek . Mířím na vyžirky a netahla ktera byla nejvice v té ksč za minuleho režimu. To je ona a extremiste okolo ni.VRAZI! Zlodeji propisek kteri se teto luzy zastavaji a nechaji se dotovat bankerema a lichvarema . Rajchl a dalši dezole v exekuci, Vrabel ktery si nechal poslat penize na ucet . DOTACE PRO TOTO NETAHLO SI MYSLÍTE ŽE PŘIŠLO ODKUD? Z ukrojeného koláče těchto lidi od pasu. A oni chteji ty delniky na danich sedrit jeste vic? Na koho ta Konečná utočí? Na vládu která má temto baronum přidat? Vždyt ona sama je parazit společnosti.
Proč dáváte této kované soudršťce takový prostor? Je snad, kromě komoušů, zvědavý na názor putinovy princezny?
Prezident kovaný komunista nevadí???
Madam z Bruselu,komunistka,bude někomu říkat co má od koho kupovat.Ten pán co založil Rohlík udělal pro lidi víc než Hvězda Konečná.Kéž by to pro její stranu platilo stejně jako její příjmení.Prostě KONEČNÁ a bude líp soudruzi.
Cvrkáte,? PŮVODNĚ jsem uvažovala o ROHLÍKU,po té jejich reakci si dám raději chleba...
Když se Konečné podívám na oči, přemýšlím v čem ta ženská jede. To není normální výraz.
Jede v tom jako ty,na rozdíl tebe, je o hodně chytřejší než ty.