1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Chce se mi z Konečný blít! Nemá tady co dělat! Naložte ji i s rodinou a odvézt do Russka! Tam je její "konečná".

13
Před 1 rokem
Pavel Krahula

mě se chce blít z vás ubožáčku.

6
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Je smutné, že v Dolních Břežanech neměli na výběr do obecního zastupitelstva, než tady tuto Barborku, která nerozezná (ač študovaná politička) rozdíl mezi KSČ a KSČM.

22
Před 1 rokem
Milan Kvetovsky

Zajímavé je, že v té KSČM jsou ti stejní, kteří byli v KSČ. Včetně bývalého předsedy. Takže rozdíl nevidíte hlavně vy.

9
Před 1 rokem

Rudá bolševička a milionářka Konečná by potřebovala týden dovolené v Polárním vlku, prý je tam hezky, jako na Krymu. Sorry jako.

14
Před 1 rokem

FOR RUM diskuse není věcná diskuse, ale obrana ovcí jednoho a toho pravého názoru. Novinařina na objednávku dokáže vymatlávat. viz tady, Reflex a Novinky.

Názor je buď dobrý nebo špatný...

Kdo ho řekl, je mi fuk.

A tady má komunistka pravdu....

13
Před 1 rokem
Robert Štastný

A co se zeptat té komunistky jak by dopadl za vlády komunistů ten, který by něco od komunistů věřejně kritizoval?

7
Před 1 rokem

Podle mně tohle nálepkování nedává moc smysl. Ono spíš záleží kdo je jak velkej hajzl a ne kdo je v KSĆM,STAN nebo ODS.

9
Před 1 rokem
Josef Bucko

Pokud jste zažil 40 letou komunistickou totalitu bez všech svobod pod taktovkou Kremlu tak jistě víte o co jde.

8
Zobrazit dalších 6 reakcí
Před 1 rokem

Ta žena je psychicky nemocná, jinak do to nedokážu vysvětlit. Jak může obhájkyně komunistické ideologii hajit kralíkaře, příjemce miliardových dotací a současně demonstrujícího proti systému, který mu umožňuje tento agrobaronský život žít?

12
Před 1 rokem

Kateřina Konečná dělá velice dobře, že zakládá novou stranu.Je jí škoda a určitě nadělala více práce v EP pro Česko,než zmíněná p. poslankyně.Takže,hned jak bude v jiné straně než Ksčm budu ji rád volit

30
Před 1 rokemUpraveno
Petr Gregor

RUDOU ŠPÍNU ZE SVYCH RUKOU NESMYJE ANI V JINE STRANE. vY ZASE ZUSTANETE HLUPAKEM NAVZDY. To je hluboky omyl, Gregore. Nikdy bych si nedovolila takto mluvit s delnikem od pasu. Jeho prace si vazim protoze tvori z čehož mame všichni užitek . Mířím na vyžirky a netahla ktera byla nejvice v té ksč za minuleho režimu. To je ona a extremiste okolo ni.VRAZI! Zlodeji propisek kteri se teto luzy zastavaji a nechaji se dotovat bankerema a lichvarema . Rajchl a dalši dezole v exekuci, Vrabel ktery si nechal poslat penize na ucet . DOTACE PRO TOTO NETAHLO SI MYSLÍTE ŽE PŘIŠLO ODKUD? Z ukrojeného koláče těchto lidi od pasu. A oni chteji ty delniky na danich sedrit jeste vic? Na koho ta Konečná utočí? Na vládu která má temto baronum přidat? Vždyt ona sama je parazit společnosti.

17
Zobrazit dalších 8 reakcí
Před 1 rokem

Proč dáváte této kované soudršťce takový prostor? Je snad, kromě komoušů, zvědavý na názor putinovy princezny?

23
Před 1 rokem
Olda Münster

Prezident kovaný komunista nevadí???

21
Před 1 rokem

Madam z Bruselu,komunistka,bude někomu říkat co má od koho kupovat.Ten pán co založil Rohlík udělal pro lidi víc než Hvězda Konečná.Kéž by to pro její stranu platilo stejně jako její příjmení.Prostě KONEČNÁ a bude líp soudruzi.

19
Před 1 rokem
Pavel Cvrčal

Cvrkáte,? PŮVODNĚ jsem uvažovala o ROHLÍKU,po té jejich reakci si dám raději chleba...

9
Před 1 rokem

Když se Konečné podívám na oči, přemýšlím v čem ta ženská jede. To není normální výraz.

20
Před 1 rokem
Josef Novotny

Jede v tom jako ty,na rozdíl tebe, je o hodně chytřejší než ty.

31
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt