Komunisté mě nikdy neoslovovali, ale Kateřina Konečná svymi názory a jednáním mě fascinuje, kdyby takto smýšlejících politiků bylo více, vedlo by se nám lépe.
Zeptejte se Kateřiny Konečné jak by byli dopadli ti, kteří by si byli dovolili veřejně kritizovat vládu komunistů za 40 letého komunistického režimu.
... neakceptovatelná, vypočítavá potvora....ta jede ve své existenci jen na lhaní, aby dál mohla kynout z jejich hlouposti těch, kdož jí naslouchají..
Hlavně se jí nechce z EP. Penízky z té zlé EU nesmrdí.
Komunistka Konečná zase lže. Kdyby se KSČM distancovala od KSČ, tak si do čela strany po roce a vedení po roce 1989 nezvolí kované komanče typu Miroslav Grebeníček, Vojtěch Filip nebo Miloslav Ransdorf.
Hlavně by si tato strana nezvolila do názvu slovo KOMUNISTICKÁ.
Konečná je výstižným příkladem, že legální existence strany mající v názvu slovo,, komunistická" je absurdní a zvrácená a je výsměchem všem obětem zrůdné rudé ideologie. Komouši se nezměnili, nulová sebereflexe, zato stále stejné lži a bagatelizování vlastních zločinů. Hnus.
Čupr sem, Čupr tam s toho si nic nedělám. Rohlíky nejím.
Komunizmus je nereálná idea kterou lidé nikdy nemohou naplnit, protože jsou jenom lidé. Proč se paní Konečná ohrazuje proti KSČM, i strany dělají chyby
Ale nanynko. Kde se paní Konečná ohrazuje proti KSČM?
Mě se zase dělá špatně, když v diskuzních pořadech v televizích vidím poslankyni strany proslavenou aferou Dozimetr, paní Urbanovou.
tak si vylep Konečnou na zeď
Hnus jaký představuje komunismus jen umocňuje zjev paní Konečné. Platí slova doktora Štrosmayera, kdyby hloupost nadnášela jste tady už dávno bez této dámy.
Takže hnus je i Petr Pavel váš prezident.
Vždy, když se rudé Katce a jejím soudruhům (včetně toho šaška Michala Haška) udělá šoufl, mám takový příjemný pocit... 🙂
Rohlík CZ má u mne za 1* 🙂
tak to se mě líbí, Urbanová členka hnutí, které se proslavilo jednou z největších korupcí chce něco kázat, měla by zalézt pod stůl a ani se nevyjadřovat, fuj je mě z ní šoufl
Rudý nok?
Vážená paní Urbanová. Ve svém rozhořčení jste zapomněla na církev svatou, která týrala a vraždila (nebo nechala týrat a vraždit, ale nic proti tomu nedělala) v "meně božom".
Úplný souhlas. A ještě, co církev nakradla, tak to jim bylo vráceno a dodnes se jim platí náhrady. Další loupež století a ticho po pěšině.