1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Komunisté mě nikdy neoslovovali, ale Kateřina Konečná svymi názory a jednáním mě fascinuje, kdyby takto smýšlejících politiků bylo více, vedlo by se nám lépe.

26
Před 1 rokem
Milan Pokorný

Zeptejte se Kateřiny Konečné jak by byli dopadli ti, kteří by si byli dovolili veřejně kritizovat vládu komunistů za 40 letého komunistického režimu.

3
Před 1 rokem

... neakceptovatelná, vypočítavá potvora....ta jede ve své existenci jen na lhaní, aby dál mohla kynout z jejich hlouposti těch, kdož jí naslouchají..

12
Před 1 rokem
Jana Jankurová

Hlavně se jí nechce z EP. Penízky z té zlé EU nesmrdí.

Před 1 rokemUpraveno

Komunistka Konečná zase lže. Kdyby se KSČM distancovala od KSČ, tak si do čela strany po roce a vedení po roce 1989 nezvolí kované komanče typu Miroslav Grebeníček, Vojtěch Filip nebo Miloslav Ransdorf.

15
Před 1 rokem
Jaroslav Kašpar

Hlavně by si tato strana nezvolila do názvu slovo KOMUNISTICKÁ.

10
Před 1 rokemUpraveno

Konečná je výstižným příkladem, že legální existence strany mající v názvu slovo,, komunistická" je absurdní a zvrácená a je výsměchem všem obětem zrůdné rudé ideologie. Komouši se nezměnili, nulová sebereflexe, zato stále stejné lži a bagatelizování vlastních zločinů. Hnus.

18
Před 1 rokem

Čupr sem, Čupr tam s toho si nic nedělám. Rohlíky nejím.

Komunizmus je nereálná idea kterou lidé nikdy nemohou naplnit, protože jsou jenom lidé. Proč se paní Konečná ohrazuje proti KSČM, i strany dělají chyby

3
Před 1 rokem
Olga Francová

Ale nanynko. Kde se paní Konečná ohrazuje proti KSČM?

Zobrazit další reakci
Před 1 rokem

Mě se zase dělá špatně, když v diskuzních pořadech v televizích vidím poslankyni strany proslavenou aferou Dozimetr, paní Urbanovou.

18
Před 1 rokem
Jiří Holovčák

tak si vylep Konečnou na zeď

3
Před 1 rokem

Hnus jaký představuje komunismus jen umocňuje zjev paní Konečné. Platí slova doktora Štrosmayera, kdyby hloupost nadnášela jste tady už dávno bez této dámy.

21
Před 1 rokem
Tomas Crha

Takže hnus je i Petr Pavel váš prezident.

23
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 1 rokem

Vždy, když se rudé Katce a jejím soudruhům (včetně toho šaška Michala Haška) udělá šoufl, mám takový příjemný pocit... 🙂

Rohlík CZ má u mne za 1* 🙂

10
Před 1 rokem

tak to se mě líbí, Urbanová členka hnutí, které se proslavilo jednou z největších korupcí chce něco kázat, měla by zalézt pod stůl a ani se nevyjadřovat, fuj je mě z ní šoufl

11
Před 1 rokem
Zreindl Karel

Rudý nok?

1
Před 1 rokem

Vážená paní Urbanová. Ve svém rozhořčení jste zapomněla na církev svatou, která týrala a vraždila (nebo nechala týrat a vraždit, ale nic proti tomu nedělala) v "meně božom".

5
Před 1 rokem
Jan Fedorňak

Úplný souhlas. A ještě, co církev nakradla, tak to jim bylo vráceno a dodnes se jim platí náhrady. Další loupež století a ticho po pěšině.

4
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt