.....soudružka konecna mi na te fotce pripada jako hystericky psychiatricky pacient. Ze by si uvedomila, ze je na konecne......😂
To je přece účel, horší fotku Forum.hužel už
nenašli a co jim to dalo práce.A dělají to dobře že jo.
Zajimavy článek , zvláště když si uvědomite že při poslednim volebnim průzkumu bylo v článku napsano na Seznamu:
/Tyto faktory stojí též za mírnou ztrátou ANO, kterou také způsobuje přechod části voličů od nejsilnějšího opozičního hnutí ke KSČM./🧠
Pro koho asi pracuje Forum 24?🤔🤫🤭😉😀
Mě by zajímalo co udělala tahle vláda pro soukromníky já to zabalil protože to nemělo význam všechno podražili a ještě posílají kontroly aby člověka dostali víc na kolena
A co by měla jako vláda dělat?
Uz prosím nic nepiste o tom rudém strasidlu.
Bere plat v Eurech a leze do zadnice Putinovi.
Tak at táhne do Ruska a bere za své lzi tvrdé rubly.
Klempa, kdyby ses lépe učil, také bys mohl brát plat v eurech...!!!
Komunisty postavit mimo zákon- stejně jako nacisty - obojí mají příliš krvavé ruce.
Komunistická svoloč. Dokud jsou mimo moc tak se pěkně tváří a líbivě mluví, ovšem až se k moci dostanou, zlikvidují každého a vše co jim stojí v cestě.
Že by to od nich odkoukala pětikolka? Před volbami - než se dostali l k lizu, to bylo slibů a skutek?
Ma pravdu, byla o tom i reportaz v Cernych ovcich nebo u Klimy, jak Rohlik zamestnava Ukrajince za minimalni mzdy a neplati prescasy.
Nikdo přece ty lidi nenutí, aby pracovali pro Rohlík. Vzhledem k minimální nezaměstnanosti mohou jít kamkoliv jinam.
To co jsem viděl v rohlíku tak se nemusí nikdo bát . Čechy tam nikdo ne vykořisťuje , ale naopak Ukrajince který tam zaměstnávají přes agentury a načerno !
Tihle zoufalí kandidáti ještě zoufalejších stran jako zástupci v EU jsou zcela zbyteční, jen se kapsují penězi !!!
snad už příště nepřekročí ani ty 3% a peníze od státu vyschnou úplně
Něco podobného, co vyváděli komunisti, zažíváme v současné době díky této vládnoucí skupině.
V určitých momentech by se i komunisti červenali
Kolik lidí tato vládnoucí skupina popravila?
Melete takový nesmysl proto, že vás někdo platí, nebo jste opravdu tak jednoduchý?
Odkaz
Spočítejte si ty mrtvé. A červenejte se vy.