Skvěle, Barbora Urbanová. Takhle se na ně musí, otlouct jim tu jejich hnusnou, zvrácenou bolševickou ideologii o ksicht.
Komunistická strana nemá nic společného s komunistickou stranou ?
I jako fór je to naprosto mizerné...
Omyl. To je kvalitní humor vyšší kategorie 🙂
Když byla kolektivizace pani Konečná ještě ani nežila a majitel Rohlíku jenom závidí Jandejsekovi, že čerpá dotace, zatímco jemu se nepovedlo získat ani miliardu.
Stan je žumpa ať raději drží hudbu, Konečná nevraždila,ani nezavirala nikoho,je komunistka,ale říkat věci které jsou pravdivé.
Ale propaguje stranu, která je nástupcem té, jejíž členové ale zavírali a vraždili. Jasně, ne všichni, ale ti s tím souhlasili.
Nechápu, jak může tuhle Konečnou tak západ velebit jako europoslankyni. Nechápu, že mě tato osoba zastupuje v EU. Strašné
Už brzy nebude, naštěstí.
Konečnou znám,dobré názory špatná strana.
Urbanová...kdo to je?Další hlas který mačká co mu řeknou?
Vy jste nezažil nic z naší 40 leté komunistické totality bez všech svobod pod taktovkou Kremlu?
Mně se dělá šoufl z celé 5demolice které jste Urbanová součástí, a z toho vašeho Rakušan se vám šoufl nedělá🙁
Možná si zajeďte do Severní Koreje, abyste mohla poznat jaké to bylo za komunistické totality.
Katka je nejlepší,,budu ji volit,a těch rozubradu co je na seznamu,to je hanba,snad vás za ty keci někdo platí,,nebo sme nejhloupejsi země na svete
Vy asi vůbec nic nevíte jak to bylo u nás za 40 leté komunistické totality bez všech svobod pod taktovkou Kremlu. Než se rozhodnete pro volbu soudružky Konečné, zjistěte si co bylo okradení milionů Čechoslováků při komunistickém znárodnění (1948) a i o peníze při měnové reformě (1953), co byly vykonstruované poltické procesy a popravy všech souzených a jaký byl život za ostnatým drátem bez všech svobod.
Tak já Rohlíkovi naopak poděkovala. Tak tam nakupuji a jsem spokojená., Pokud by byl lak špatný zaměstnavatel, tak by tam asi lidi nepracovali. Práce je dost v okolí Prahy.
Zajímavé je že paní europoslankyně za ODS se neudělalo šoufl, když jí paní Konečná řekla co udělal Vondra. To držela klapačku.