1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Skvěle, Barbora Urbanová. Takhle se na ně musí, otlouct jim tu jejich hnusnou, zvrácenou bolševickou ideologii o ksicht.

Před 1 rokem

Komunistická strana nemá nic společného s komunistickou stranou ?

I jako fór je to naprosto mizerné...

36
Před 1 rokem
Stanislav Hrouzek

Omyl. To je kvalitní humor vyšší kategorie 🙂

5
Před 1 rokem

Když byla kolektivizace pani Konečná ještě ani nežila a majitel Rohlíku jenom závidí Jandejsekovi, že čerpá dotace, zatímco jemu se nepovedlo získat ani miliardu.

12
Před 1 rokem

Stan je žumpa ať raději drží hudbu, Konečná nevraždila,ani nezavirala nikoho,je komunistka,ale říkat věci které jsou pravdivé.

26
Před 1 rokem
Iveta Skýpalová

Ale propaguje stranu, která je nástupcem té, jejíž členové ale zavírali a vraždili. Jasně, ne všichni, ale ti s tím souhlasili.

Před 1 rokem

Nechápu, jak může tuhle Konečnou tak západ velebit jako europoslankyni. Nechápu, že mě tato osoba zastupuje v EU. Strašné

20
Před 1 rokem
Miloslav Čapek

Už brzy nebude, naštěstí.

1
Před 1 rokem

Konečnou znám,dobré názory špatná strana.

Urbanová...kdo to je?Další hlas který mačká co mu řeknou?

21
Před 1 rokem
Suchy Jaroslav

Vy jste nezažil nic z naší 40 leté komunistické totality bez všech svobod pod taktovkou Kremlu?

4
Před 1 rokem

Mně se dělá šoufl z celé 5demolice které jste Urbanová součástí, a z toho vašeho Rakušan se vám šoufl nedělá🙁

19
Před 1 rokem
Irena Sommerová

Možná si zajeďte do Severní Koreje, abyste mohla poznat jaké to bylo za komunistické totality.

Před 1 rokem

Katka je nejlepší,,budu ji volit,a těch rozubradu co je na seznamu,to je hanba,snad vás za ty keci někdo platí,,nebo sme nejhloupejsi země na svete

15
Před 1 rokem
Martin Varak

Vy asi vůbec nic nevíte jak to bylo u nás za 40 leté komunistické totality bez všech svobod pod taktovkou Kremlu. Než se rozhodnete pro volbu soudružky Konečné, zjistěte si co bylo okradení milionů Čechoslováků při komunistickém znárodnění (1948) a i o peníze při měnové reformě (1953), co byly vykonstruované poltické procesy a popravy všech souzených a jaký byl život za ostnatým drátem bez všech svobod.

2
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Tak já Rohlíkovi naopak poděkovala. Tak tam nakupuji a jsem spokojená., Pokud by byl lak špatný zaměstnavatel, tak by tam asi lidi nepracovali. Práce je dost v okolí Prahy.

10
Před 1 rokem

Zajímavé je že paní europoslankyně za ODS se neudělalo šoufl, když jí paní Konečná řekla co udělal Vondra. To držela klapačku.

27
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt