Není co dodat paní Urbanová ... krásně jste to té komunistce pověděla 👍
Konečná si vykládá historii podobně jako diktátor a vrah Putin, tzn. jak se jí to zrovna hodí ...
Konečná, tahle bolševická zrůda bude moralizovat o soukromém podnikání, je to absolutní lidské dno, odpad...
Vidíte a já ji mám ráda a ráda jí naslouchám. Nutno naslouchat a ne hned odsuzovat z jaké strany člověk je. A že nastaly změny ve všech stranách o tom žádná, vemte si jaká byla kdysi ODS například a jaká je dnes, takže i ta KSČM je teď jiná. Nemyslíte?
Konečnou konečně někam schovejte,dělá jenom ostudu.Být komoušem by mělo být posuzováno jako trestný čin a tato paní by už potom dala pokoj.
KSČM by chtěla, po vzoru své předchůdkyně, opět nařizovat v rámci plánovitého hospodářství, kdo má co a od koho odebírat?
Máme v čele státu bývalého komunistu tak z čeho Pániku je Vám šoufl. max sám ze sebe a celého FORUM 24.
Tak třeba z toho, že bolševička Konečná kecá do soukromého podnikání soukromému podnikatelovi, který na rozdíl od Konečné vybudoval úspěšnou firmu! Ať si hledí svého a nekafrá do věcí, které se jí vůbec netýkají! Každý podnikatel má právo si svobodně vybrat své dodavatele a každý zákazník má právo si nakupovat za svoje peníze co chce!
Pokud má soudružka nějaký problém, může si sama založit svojí firmu, která bude prodávat předražené šmakulády od soudruha Jandejska! 😄
To je zase blábolení novinářského hnoje Forum 24.
Proč sem lezete,zbytečně si ničíte nervy a nic kloudného sem nedokážete napsat.
Ta má dávno sedět za propagaci hnutí směřující k potlačení práv a svobod.
Kde má KSČM ve stanovách potlačování práv a svobod?
Konecna s Davidem jsou asi jediny ktery haji zajmy v Eu Ceskych obcanu Takovi zaprodanci jako je lichvar Zdechovsky atd haji zajmy pouze svoje!!!
Nějak jsem si nevšiml že by KSČM ničilo podnikatele ...na rozdíl od ODS
ODS někomu znárodnila podnik a zakázala podnikat???
Ta soudružka Urbanová by měla jet na hrad a tam si postěžovat soudruhovi Pavlovi. Taky absolvent KSČ. Ale na to nemá koule.
Pavel byl v KSČ 4 roky a v roce 1989 rudou knížku vrátit a ze strany vystoupil. Ale tak nevadí, jen ukazujete vlastní omezené soudružské myšlení.